Jutro cure,dok procitam sve pa vi ste od 4 budne.mi smo se raspavale danas nije muz spavao samnom😂.sto se tice savova sjecam se kad sam u drugoj trudnoci imala dva sava da me bolilo mjesec dana i da je bio neki glupi osjecaj,sad nisam popucala i evo jucer prestala krvarit.kako vi s krvarenjem?
Meni je danas bilo slabije, već sam mislila da sam prestala kad sam prokrvarila kroz uložak i gaće na tajice.
Curke pomoc za hemeroide nesto ucinkovito? 🤪🤪
Faktu mast,hemero protekt,svinjska mast..maslinovo ulje..hladni oblozi..tablete protiv bolova..i biti uporan. Nadam se da ce brzo proc.
Je li netko mozda isprobao liniju proizvoda Melem baby? Zanima me jesu li kvalitetni kao orginal Melem za nas odrasle?
Je li netko mozda isprobao liniju proizvoda Melem baby? Zanima me jesu li kvalitetni kao orginal Melem za nas odrasle?
Kaze mi frendica da je prezadovoljna i toplo preporuca, al nisam jos kupila.
Pozdrav svima! Danas nikak da se javim 😄
Sagi meni je trajalo punih mjesec dana krvarenje, tek sad mogu i bez dnevnih.
Mi napokon danas bili vani! Nije bilo vjetra, kiše i drugih nepogoda. Spavala je vani u kolicima ko top! I sad je nikako umiriti i evo okupala je i nudim joj cicu - malo je povukla i u vrisku. Dam dudu evo je spava 🤷🏼♀️
Skoljka haha a dobro, moglo je biti i gore, mogla je biti kakica 😄
Mi isto imamo to jutarnje stenjanje, nekad vise nekad manje izraženo ali je prisutno.
Da ne ureknem on danas prespavao skoro cijeli dan. Papanje presvlacenje spavanje. U 110 ml svog mlijeka dodam mu mjericu i pol ad-a. Budi se svaka 3-4h za papanje, nocu odvali 5-6 u komadu. Sad smo ga u 7 ubacili u kindač tu prvu turu odvali 5-6h.
Kako zna kad treba jest, vise ne place kad se previja ni po noci jer zna da ce onda dobiti jest... cim mu stavim krpicu ispod brade smiri ruke i lamata jezikom🤣🤣🤣🤣🤣
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji