Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb2
    06. Lipanj 2020. 14:16

Curke pomoc za hemeroide nesto ucinkovito? 🤪🤪

sagi
    06. Lipanj 2020. 15:29

My baby

Jutro cure,dok procitam sve pa vi ste od 4 budne.mi smo se raspavale danas nije muz spavao samnom😂.sto se tice savova sjecam se kad sam u drugoj trudnoci imala dva sava da me bolilo mjesec dana i da je bio neki glupi osjecaj,sad nisam popucala i evo jucer prestala krvarit.kako vi s krvarenjem?

Meni je danas bilo slabije, već sam mislila da sam prestala kad sam prokrvarila kroz uložak i gaće na tajice. 

Maja 3
    06. Lipanj 2020. 15:29

bejb2

Curke pomoc za hemeroide nesto ucinkovito? 🤪🤪

Faktu mast,hemero protekt,svinjska mast..maslinovo ulje..hladni oblozi..tablete protiv bolova..i biti uporan. Nadam se da ce brzo proc.

bejb2
    06. Lipanj 2020. 15:34

Hvala majo😘

mom3
    06. Lipanj 2020. 16:45

Je li netko mozda isprobao liniju proizvoda Melem baby? Zanima me jesu li kvalitetni kao orginal Melem za nas odrasle?

06. Lipanj 2020. 17:30

mmammaa

Je li netko mozda isprobao liniju proizvoda Melem baby? Zanima me jesu li kvalitetni kao orginal Melem za nas odrasle?

Kaze mi frendica da je prezadovoljna i toplo preporuca, al nisam jos kupila.

MickeyMouse
    06. Lipanj 2020. 19:28

Pozdrav svima! Danas nikak da se javim 😄
    Sagi meni je trajalo punih mjesec dana krvarenje, tek sad mogu i bez dnevnih.
    Mi napokon danas bili vani! Nije bilo vjetra, kiše i drugih nepogoda. Spavala je vani u kolicima ko top! I sad je nikako umiriti i evo okupala je i nudim joj cicu - malo je povukla i u vrisku. Dam dudu evo je spava 🤷🏼‍♀️ 

MickeyMouse
    06. Lipanj 2020. 19:31

Skoljka haha a dobro,  moglo je biti i gore, mogla je biti kakica 😄
    Mi isto imamo to jutarnje stenjanje, nekad vise nekad manje izraženo ali je prisutno. 

Fever
    06. Lipanj 2020. 20:46

Da ne ureknem on danas prespavao skoro cijeli dan. Papanje presvlacenje spavanje. U 110 ml svog mlijeka dodam mu mjericu i pol ad-a. Budi se svaka 3-4h za papanje, nocu odvali 5-6 u komadu. Sad smo ga u 7 ubacili u kindač tu prvu turu odvali 5-6h.
    Kako zna kad treba jest, vise ne place kad se previja ni po noci jer zna da ce onda dobiti jest... cim mu stavim krpicu ispod brade smiri ruke i lamata jezikom🤣🤣🤣🤣🤣

It’s a baby boy💙

06. Lipanj 2020. 21:12

Mame, u sto sve oblacite svoje bebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.