Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    13. Rujan 2020. 20:37

Mom ja sam uvijek bila seksualan tip pa ne znam 😁i kad sam najumornija to mogu😂jedino sad kad sam bila u bosni skoro dva mjeseca nisam jer mi muz nije bio dole.
    Malina haha ja i ti sve nesto isti dan.
    Sagi presladak je a kako sva djeca preko slika izgledaju starije nego sto jesu i vece❤️.

13. Rujan 2020. 20:43

Ni ja jos nemam mengu.
    .
    Sto se tice muza, ranije sam napisala da zasad nista posto nema inicijative s nj strane, a ja sam preumorna. Podsvjesno cekam pregled taj pa probamo iz znatizelje.
    I nama je fokus na malom al nije bed, tako je kako je. Treba izdrzati. Vj tome suruje i to sto on spava na kaucu, a ja s malim u krevetu pa nema prostora... Doduse, i mali je zacet na kaucu 😂

13. Rujan 2020. 20:48

My baby

Mom ja sam uvijek bila seksualan tip pa ne znam 😁i kad sam najumornija to mogu😂jedino sad kad sam bila u bosni skoro dva mjeseca nisam jer mi muz nije bio dole.
    Malina haha ja i ti sve nesto isti dan.
    Sagi presladak je a kako sva djeca preko slika izgledaju starije nego sto jesu i vece❤️.

Daa, fakat izgledaju vece!

Sagi mis mali kako uziva 🤗

I ja mislim da bih mogla svaki dan, al trebam malo inicijative, pogotovo sad a ne da moram sama pocinjati 🙄
    .
    Sad razmisljam sto je jos bilo isti dan, a u biti krstici, da da:) 
    Da nisi rodjena i u listopadu mozda?😂 Ja skroz zab da mi je uskoro rodjendan
    .

sagi
    13. Rujan 2020. 21:01

Meni je isto trebalo da se opustim, prvi pokušaj je bio neuspješan, al zato drugi super. Čak mi je nekako bilo bolje nego prije, možda zato jer je prošlo par mjeseci od zadnjeg puta 😁 🙈
    .  
    Teu i uživo ljudi govore da izgleda starije 😁

brankica09
    13. Rujan 2020. 21:11

sagi

Eto jedna s bazena 😁 zanemarite muža koji se skriva iza 🤭😂
    https://ibb.co/YW1LV9n

💙 kako uziva mis 💙

Boa35
    13. Rujan 2020. 21:18

Evo i nas napokon ! 
    Čestitam okrugle mjesece sa zakašnjenjem! 
    I vidjela sam bebice preslatke 😍😍
    .
    Meni se M digne u plenk (na rukama i nogama) i guzicu diže u zrak.. počela je koljena savinuti i u položaju je za puzanje, a iz tog položaja se digne na koljena kad puže po meni 🤦 
    Mi smo jučer imali druženje na Jarunu s cimerima iz bolnice..odlično nam je bilo..svi se upoznali i klinci su uživali..a imamo sad i lijepu uspomenu sa slikicama! 
    Danas smo išli kod moje mame.. mačke imaju PTSP od Marete..vrištala je na njih, a one jadne samo trčale od nas..psa obožava 😆 
    Sutra smo i mi na okruglih 6! Ne znam kud je to vrijeme proletilo 🤔🤷 

Jahanara
    13. Rujan 2020. 21:24

Bas je slatkis Teo! Koji osmjeh🥰💙
    .
    Skoljka tesko je ponekad gledati sto roditelji ili bliznji rade od djece al iz iskustva govorim da najbolje ne komentirati. Kolegicu sam pitala zasto malu od 6.mj stavlja u hodalicu-uvrijedila se. Prijateljici je mala sa godinu dana bila prehladjena pa se hvalila kako puse nos. Rekla sam joj da dijete od godine dana ne zna puhat nos i nek uzme aspirator pa joj lijepo izvuce da joj ne ode na pluca i usi. Napala me da sta ja znam itd, al je ipak poslusala pa mi drugi dan rekla da je izvukla punu casicu od aspiratora.  Meni je u takvim situacijama zao djece  al odlucila sam drzat jezik za zubima. Gledam rodjakinju-mala ima 5.5mj, posjeda ju, stavlja ju na nogice da skakuce, i vrhunac od danas popodne : dala joj je kornet od sladoleda. Ne komentiram joj nista-zena ima troje djece i zna najbolje.
    Osobno volim cuti savjete i podijeliti iskustva i ne vrijedjam se kad mi netko nesto iskomentira.

brankica09
    13. Rujan 2020. 21:27

Sto se tice odnosa s muzem, definitivno se promijenio, ovo nam je sve novo  🙈 i znam biti preumorna , nije da kukam 😂😂 al kukam 😂😂 znam mu rec da mu zavidim jer on radi 🤣 netko mi je neki dan rekao da sam prebrizna majka da zato nemam vremena za sebe 🤷‍♀️ e sad, dalo bi se na tu temu ali tako je kako je, proci ce i to, nece dovijeka cicat 🙈 fokusirana sam na nju, kao i vi sve na svoje bebe,  potrebne smo im, jednom su tako mali 🙈

brankica09
    13. Rujan 2020. 21:31

Jahanara

Bas je slatkis Teo! Koji osmjeh🥰💙
    .
    Skoljka tesko je ponekad gledati sto roditelji ili bliznji rade od djece al iz iskustva govorim da najbolje ne komentirati. Kolegicu sam pitala zasto malu od 6.mj stavlja u hodalicu-uvrijedila se. Prijateljici je mala sa godinu dana bila prehladjena pa se hvalila kako puse nos. Rekla sam joj da dijete od godine dana ne zna puhat nos i nek uzme aspirator pa joj lijepo izvuce da joj ne ode na pluca i usi. Napala me da sta ja znam itd, al je ipak poslusala pa mi drugi dan rekla da je izvukla punu casicu od aspiratora. Meni je u takvim situacijama zao djece al odlucila sam drzat jezik za zubima. Gledam rodjakinju-mala ima 5.5mj, posjeda ju, stavlja ju na nogice da skakuce, i vrhunac od danas popodne : dala joj je kornet od sladoleda. Ne komentiram joj nista-zena ima troje djece i zna najbolje.
    Osobno volim cuti savjete i podijeliti iskustva i ne vrijedjam se kad mi netko nesto iskomentira.

Jahanara potpisujem 🙈 

• Sancy3
    13. Rujan 2020. 21:41

https://ibb.co/6PrrbDc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.