Sto se tice sexa meni je nekad ok a nekad me bas boli kao da mi je pijesak unutra 😅 Evo npr.sinoc sam odustala u pola 😏 U svakom slucaju nije po starom jos.
.
Odnos s muzem je dobar,trudimo se posvecivati paznju jedan drugom koliko god mozemo.Mali spava u kindicu tako da smo solo u krevetu.
.
Mi smo bili na sljemenu danas,setali malo vise od sat i pojeli u domu.Mali je bio super...u setnji spavao u klokanici a dok smo jeli valjao se na dekici 😊
Jahnara nisam se ja uvrijedila ako si na mene mislila 😎😎 Opcenito sam danas nesto nabrijana, mozda je menga na putu...sorry 😶dapace ako ga vidim sad da radi most ili trbusnjak efinitivno cu ga ispravljati🙈🙈🙈
Hahah malina nisa rodendan mi je na Badnjak.sto se tice tudje djece nikad nis ne komentiram nek svako radi sa svojim djetetom sta hoce.svatko valjda zna najbolje za svoje dijete,sreca imam drustvo gdje si ne pametujemo sta tko treba sa svojim djetetom toliko prijatelja koliko imam jer ne pasem svakom jer nemam dlake na jeziku😂
Kod mene menga jos nije stigla 🙈
Mi bili na Jarunu, popili kavu, setali, jeli, R je bila super , idem ju presvuc a ona jadna sva pokakana 🙈 pa dijete drago pocni plakat kad si usrana 🙊🤣
Joj brankica, i meni najblizi prijatelji kazu da sam prebrizna. Iskreno, smeta mi to 🙄 zato sto dojim sam prebrizna. Jedna mi je cak rekla da prestanem dojiti. Onak. NE.
https://ibb.co/RYL6qkf
Evo i nas🙂🙂
🤗🤗 Odlicni ste :) meni su klinci PRESMJESNI u toj obleki 😍😍😍
https://ibb.co/RYL6qkf
Evo i nas🙂🙂
Predivni ste 😍 a torta isto, mljac!
.
Da, ja sam se isto nekoliko put uvjerila da je bolje šutit, nego nešto komentirat.. jer i dobronamjeran savjet nekad si netko protumači kao napad.. super su mi cure iz bolnice, sve su nam bebe različite ali se opet prate u razvoju..kao i tu s foruma..
A za sex..da i ja znam biti taaako umorna..mislim da od kako sam rodila nisam prva krenula na muža, uvijek je on pokretač..al sex nam je ok, niš se nije promijenilo..
Jahnara nisam se ja uvrijedila ako si na mene mislila 😎😎 Opcenito sam danas nesto nabrijana, mozda je menga na putu…sorry 😶dapace ako ga vidim sad da radi most ili trbusnjak efinitivno cu ga ispravljati🙈🙈🙈
Nisam na tebe mislila😘 vec na ljude koje bas poznajem. mislim da smo svi ovdje otvoreni i za primiti i traziti savjete te iskomentirati neke situacije jer ne znamo svi sve i meni super dodje procitati necija iskustva i primjeniti ako smatram da su ispravna. Nije da cu sada strazariti nad njim da ga ispravim al kad primjetim onda hocu. Nece se njima nesto dogoditi ako naprave most ili koji trbusnjak al eto volim znati da to nije dobro. Sigurno kad se pocne dizati u kolicima da ga necu pritisnuti s necim da to ne radi😅
.
Sanja divni ste😃
Sortiraj odgovore
Najstariji