Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    12. Rujan 2020. 19:00

My baby

https://ibb.co/bFSnJmKDanas nam je punih 4 mjeseca❤️.Jel vasi muzevi cestitaju bebicama pune mjesece?

Sretnih 4 mjeseca ❤️ 
    Čestitamo mu oboje uvijek 🙈🥰

12. Rujan 2020. 19:43

My baby sretnih 4 slatkici 🎊

Jahanara
    12. Rujan 2020. 20:29

Da li vase bebe ovo rade, tj jel to ok da rade? Moj u zadnje vrijeme non stop. https://ibb.co/dGmxrMJ

My baby
    12. Rujan 2020. 20:41

Jahanara to ti i moja povremeno radi pa tako ode iz baby gyma😂

My baby
    12. Rujan 2020. 20:42

Hvala curke😘😘

12. Rujan 2020. 21:05

Sretna 4 mj Diani 😘
    .
    Jahamara, da, i moj to radi!
    .
    Danas spavanje opet nula. 🙄

My baby
    12. Rujan 2020. 21:12

Hvala malina😘

• Anita91
    12. Rujan 2020. 22:03

Moja slicno pa se napuse ko puran, meni to izgleda kao da se zeli dic 

Corinne
    12. Rujan 2020. 23:25

I moj malac to radi, sav je nabrijan tad.
    .
    Mi bili vani najduze ikad! Od 11 do 19, super je to podnio! Jedino mu je sportski nastavak kolica malo prevelik, nekako mu glava leti lijevo desno. Razmisljam, da mu namjestim neke jastucice sa svake strane glave?

13. Rujan 2020. 07:21

Jutroo evo kavicee ☕☕☕
    Jahanara nevidim sliku ali ako radi kao trbusnjake da se pokusa dignuti to nebi smjeli raditi, moja to radi u kolicima, ali kako je zaustaviti neznam.
    Moja je meni presmjesna sad kad pokusava sjesti, jucer je uspjela tako par sekundi u tom nekom polusjedecem polozaju 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.