Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    14. Rujan 2020. 05:13

Moj se probudio u 4 i 15 i nema sanse zaspati vise....A ja legla u 1...i sad smo pobjegli u dnevnu da bar muz odspava jos prije posla jer se malac raspricao 😒😒😏
    .
    Sagi probajte ovaj put prije vikenda reci mogli smo na Sljeme 🤣🤣🤣🤣
    .
    Cure sad sam se sijetila da nema Fever nigdje,prestala se javljati 🤔

14. Rujan 2020. 05:40

Mybaby, mi oboje prdimo s ustima vec 2mj, sline po podu i svugdje, cak mali kad mu se spava krene prdit s ustima i buncati. 😂
    Ovaj moj slucajno zaspao u 19h, i sad od pola 5 pjeva... Sad ga muz presvlaci i igra se s njim. Skuzila sam u mraku da mi se smije i hoce se igrati, a ja nista. Sto je najgore, ode na trbuh pa mu se to ne svidja pa hoce nazad, onda nece ni to i opet na trbuh, ugl gimnastika non stop. Mrtva sam a dan nije ni krenuo

sagi
    14. Rujan 2020. 06:57

I moj priča ujutro dok se ne smilujem, skupim snage, dignem i dam sisu. Mislim da je krenuwlo oko 5,pa ga malo pomazim, zaspi, i za 10ak min, isto.
    Pupi haha, da, mislim da bi mogli ovaj vikend, ak neće neko dolazit upoznat malog🤞🙂

Boa35
    14. Rujan 2020. 06:57

Jutro, ajmo, kava je kuhana ☕☕
    Moj maleni grizli zaspala sinoć u pol 8, jer je imala saamo jedno spavanje preko dana od 3h..tak da je mrtva navečer bila.. al evo u 6:15 buđenje i siluje životinje u gymu.. al zadnjih dana joj je najzanimljivija etiketa, koja je bogu fala pedalj duga 😆😆
    Danas vam šaljemo slikicu kad napravimo torticu 🥰

sagi
    14. Rujan 2020. 07:00

Karla može dupla kava meni 🤭☕☕ u isto vrijeme post poslale 😁 stisnem šalji i gledam kak nisam poslala jer je odmah iskočio tvoj. 
    Sretnih pola godine Mareti. Sigurno će torta biti super, baš me zanima slikica 🙂

sagi
    14. Rujan 2020. 07:03

Mellorine joj i vi danas punite velikih pola godine, čestitam 🎉🎉🎉

Boa35
    14. Rujan 2020. 07:04

Svaki put želim i zaboravim napisati da sam uzela casmatino podlogu za igranje i puzzle pospremila.. 
    Preporučam svima tu podlogu! Velika je, topla, sklopi se brzo i svi stanemo na nju kad se igramo 😆
    Mislim da je još akcija na njihovoj stranici, pa ako vas zanima bacite oko.. 
    Btw.nije plaćen oglas 🙈😆 nego bi ja bila sretna da sam znala ranije za nju, nego sam se zezala s puzlama i ispadanjem onih dijelova.. 
    Inače ako naručite do podne, drugi dan ujutro već stigne, tak je nama 🤗

Jahanara
    14. Rujan 2020. 07:31

Karla i Mellorine sretnih pola godine curama!🥳🥳
    .
    Karla i ja razmisljam da uzmem casmatino pa nikako...hvala na preporuci!

sagi
    14. Rujan 2020. 07:48

Karla89

Svaki put želim i zaboravim napisati da sam uzela casmatino podlogu za igranje i puzzle pospremila..
    Preporučam svima tu podlogu! Velika je, topla, sklopi se brzo i svi stanemo na nju kad se igramo 😆
    Mislim da je još akcija na njihovoj stranici, pa ako vas zanima bacite oko..
    Btw.nije plaćen oglas 🙈😆 nego bi ja bila sretna da sam znala ranije za nju, nego sam se zezala s puzlama i ispadanjem onih dijelova..
    Inače ako naručite do podne, drugi dan ujutro već stigne, tak je nama 🤗

I mi je uzeli prije tjedan, midlim da sam pisala tu da sam naručila. Meni je frendica rekla da je super, ali su te podloge velile, a mi imamo mali stan, nisam se prije sjetila da mogu stranicu dignuti uz namještaj, barem se ne bojim da će se lupit 🙂
    Prezadovoljni, nosili ju i na plažu, to je bio i dodatan razlog zašto sam naručila 😁
    Ak ste u grupi Trudnice 18/19/20 na fejsu, imate još dodatnih 20kn popusta. 

brankica09
    14. Rujan 2020. 07:49

Karla , Mellorine sretnih velikih 6.mjeseci 🎉🥰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.