Znaci ovo sto T radi nije dobro…
Brankica imas te slike da ih zakacis ovdje?
U srijedu na vjezbama cu slikat , pa stavim 🤩 ma tesko je njih sprijecit u necem sta skuze da mogu. Da R nema svoju dijagnozu ja se nebi zamarala time sigurno , ali kad ima i moramo ju isparavit 🤷♀️ tak da nemojte se puno brinut, ne mozemo ih zavezat 🤷♀️
To stavljanje u okvire vam meni iskreno uzasno ide na zivce, kako mi veliki nismo isti, tako su i bebe individue za sebe 🙈
Moja kad se ustaje tako u kolicima ja joj podbacim pod glavu tetru da je u ravnini a ona to zapravo radi kad hoce dohvatit igracku.kad je na trbuhu nije joj guzica u zraku samo noge ko supermen😂i uvijek se osloni na jedan lakat kad hoce dohvatit nesto.a ovo kad se doze ko tvoj jahanara to samo radi kad se pobuni da ne zeli negdje biti.
Daaan
Moj je recimo od svega toga jedino previse koristio lijevu stranu pa sam to morala ispravljati. Znaci i okretao se samo na lijevu i lijevom rukom samo lovio i gledao samo na lijevo. Sad jednako koristi obje. U taj most je isao samo ako se nesto ljutio jako. Ali to je sam ubrzo prestao raditi, i trbuanjake je jedno vrijeme znao ali i to je sam brzo prestao.
.
Jaooo kako se meni spava 😴
I jutros isli smetati u berbi, pojeli rucak i vratili se doma 😁. Jucer malac dva puta odspavao po 45 min i jednom skoro 2 i pol sata i samo jeo i igrao se u kolicima, par puta ga izvadila iz kolica da nije stalno u njima, i naravno da su svi komentirali jaoo kao je to divna beba samo se smije, jede, spava 🙄 prodao bi se za milijun sam tak.
.
Jel koja pocela dobivati mengu ili ja jedina? Sad su mi bili plodni ovih dana eeee sto su mi poiskakali "cirevi" ispod celjusti tam prema usima uuuzas. Sreca pa clindamicinsol brzo rjesava ta cuda.
Moja se sva pokoci kad radi te trbusnjake, hocu joj noge podic i nemrem, onda ju skakljam i glupiram se da se opusti, a pedijatru idemo tek 30.
Daaan
Moj je recimo od svega toga jedino previse koristio lijevu stranu pa sam to morala ispravljati. Znaci i okretao se samo na lijevu i lijevom rukom samo lovio i gledao samo na lijevo. Sad jednako koristi obje. U taj most je isao samo ako se nesto ljutio jako. Ali to je sam ubrzo prestao raditi, i trbuanjake je jedno vrijeme znao ali i to je sam brzo prestao.
.
Jaooo kako se meni spava 😴
I jutros isli smetati u berbi, pojeli rucak i vratili se doma 😁. Jucer malac dva puta odspavao po 45 min i jednom skoro 2 i pol sata i samo jeo i igrao se u kolicima, par puta ga izvadila iz kolica da nije stalno u njima, i naravno da su svi komentirali jaoo kao je to divna beba samo se smije, jede, spava 🙄 prodao bi se za milijun sam tak.
.
Jel koja pocela dobivati mengu ili ja jedina? Sad su mi bili plodni ovih dana eeee sto su mi poiskakali "cirevi" ispod celjusti tam prema usima uuuzas. Sreca pa clindamicinsol brzo rjesava ta cuda.
Evo meni je upravo zavrsila vec druga runda menge. Prosli mjesec sam dobila prvi put.
Hahah skoljka.ja nisam dobila mengu poslije svakog poroda sam dobila kad su cure imale sedam mj tako se nadam i ovoga puta nit imam kakve simptome da cu ju dobit bogu hvala😂.na pregled idem sad 17. Koji vec odgadam milijun puta jer nisam bila u zg no i pedijatar nam je 17. to cu ju probat sutra nazvat da me pomakne ranije jer ginekoloski ne mogu vise odgadat
Kod mene menga stigla nakon mjesec dana i poslije toga redovna ko nikad prije...jedini plus, više nije bolna😊
Jutro cure!
Budjenje svaka 2 sata🥴
.
Tnx cure na odgovorima. E Corinne bas to bude sav nabrijan🤣
.
Mellorine dize se u most. Evo slikehttps://ibb.co/DKLK5cB a to za trbusnjake, to jos ne radi. Al isto ne znam kako to zaustaviti kad krene, pogotovo u kolicima.
Znaci vec se posjeda lagano, bravo 👏
Kako to uspije? Bit će gimnastičara na ovoj temi…
Moj radi svakakve ludorije, kao da je od gume.
Mellorine - moj se uhvati za kolica i digne se, tj. sjedne. Spustim ga i on opet. Kaj da radim? Ne potičem ga na to, iako znam da ne smije ne znam kako da to spriječim!?
I da, počeo je puzati natraške. Sigurna sam da se ni to ne smije. Nije to valjda neka loša indikacija…
Meni nije jasno ako se hvata za kolica i podize da bi ga ti trebala sprijeciti u tome.Po meni su to gluposti...Ako dijete to moze i zeli zasto nebi smjelo? Meni je to napravio kod pedijatrice...tj ona ga je uhvatila za ruke i on je napravio trbusnjak i ona je rekla BRAVO,PRAVI SI DECKO....Pogotovo ako to radi dijete od 5 plus kao tvoj Vaki...Opcenito su mi glupa ta pravila jer nisu sva djeca ista.
Pupi na taj nacin hvatanja za ruke i podizanja pedijatri provjeravaju tonus misica kod beba. To se nikako ne preporuca da mi radimo s njima.
.
Tesko je bebu sprijeciti da nesto radi sto moze al ako to nije ispravno mozemo ih malo usmjeriti. Recimo moj kad radi taj most, okrenem ga na trbuh- nece uvijek da bude al bar pokusam. Mala se isto tako povlacila sa trbusnjacima u kolicima, to nisam sprjecavala jer jednostavno nisam mogla ni znala kako. Dok je bila u kolicima pustila sam je al nisam to poticala kod kuce. Trebali bi iz poze vrtnog patuljka. Mala se posjela sa 6,5-7mj tako. Do tad nisam dala da je bilo tko posjeda ili da sjedi u krilu.
.
Menga- nisam dobila. Zeljno je iscekujem jer ovako se bojim samo da ne bi slucajno bila trudna a ne znala to.
Sortiraj odgovore
Najstariji