Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    12. Rujan 2020. 05:22

Jutro!
    Ovu rundu kave preskacem. Nadam se da cemo jos odspavati nakon hranjenja.
    .
    Sanja samo opusteno i lijepo se provedite!
    .
    Skoljka kupanac🤣🤣

Corinne
    12. Rujan 2020. 06:13

Sanja sretno danas!
    .
    Ja preskačem kavicu, odoh nadobudno u krevet iako se R baca po kinderbetu. U nadi je spas!

12. Rujan 2020. 07:19

Jutroo ja sam uvijek za kavu, jos mi je starija prosmrkala i jucer je nesto gadno ugrizlo tako pozdravit cu se sa spavanjem na koju god valjda 🙈😂
    Nemogu ja upamtit jednu stranicu kome sto odg kamoli visepa cu ovako.
    Spavanje moja valjda od drugog tjedna spava na trbuhu i samo je tako htjela. Prvih mjesec dva smo pokraj nje spavali, a onda je u svom kreveticu. Zadnji mjesec dva oce nesto i na boku i leđima odspavati.
    Cimerice od starije imamo grupu i cujemo se eto vec 3 god a nije ni cudo kad smo bile 3 mj u bolnici i sve skupa dijelile i strahove i srecu. Sada su mi se svaki dan il odlazile il tek dosle na kraju tako da nije bilo dovoljno vremena za neko prijateljstvo.

skoljka
    12. Rujan 2020. 08:08

Jutro, i ja bi kavu ali u krevet 😁, tako mi se neda dici, malac pokusava ponovno zaspati, ja se trebam spremiti pa idemo u berbu ( mi cemo beracima da smetamo 😁, mozemo im napraviti kavu ili tak nesto). Prosle god smo brali dok je bio u busi ☺️

Sanja uzivajte 💪🏻
    Sagi da sad je hladnije ujutro i navecer, nisu vis one ljetne vrucine pa da se ujuto i navecer ide sa bebom na kupanac, mi smo bili preko dana i bilo nam super, njega dobro zastitili od sunca, sator, krema, kapa, hlad, svi nas pitaju gdje nam je djete bilo a nas dvoje ko cigancad crni. 

brankica09
    12. Rujan 2020. 09:34

Jutro cure 🤩
    Pa ja sam zadovoljna robicom iz sinsaya , vecina mi je od tamo 😋 nije mi se nista unistilo pranjem 🤷‍♀️
    Mi smo na 3.em katu, kolica su nam u prizemlju u prostoriji za bicikle , ali R se pocela bacat, odgurivat dok se nosi tako da se preznojim do dole 😂 uvijek kad me susjedi vide s njom i psom, pitaju trebate pomoc 😂😂 jedino da nosite psa 😂😂😂 

12. Rujan 2020. 10:39

Jutro! Napokon pisem post s laptopa :)
    Sveki i muz u setnji s malim prvi put,a ja sjedim i surfam... Narucila ovlazivac zraka! I sa ebaya ogledalo za auto! I jucer neke hlacice i bodije sa Nexta
    Noc klasika, non stop se okrece na trbuh pa se valjda probudi i uplasi pa place... pa vracam nazad a on OPET. Pa zaspi 10 min na trbuhu, a onda opet kmeci, ne bi ipak kao. I tak eto jutra.
    Cekam krafnete s nekom kremom od vanilije i dzemom od borovnica, a oko 12 nam dode moja vjencana kumica i radimo mexicke tortilje, mljac!! :)
    Usput susjed kat nize mijenja prozore od jutra... hilti na najjace drma. Nadam se da ce to zavrsit sto prije
    .
    Citala sam malo zasto malci spavaju po 40 min po danu... to je period kad se trebaju prebaciti u duboki san, a najcesce to ne ide i onda se probude... Ima raznih metoda douspavljivanja (nunanje, bacanje sise, drmanje u kolicima). Ja prakticiram sisu ali u zadnje vrijeme to uopce ne pali.

My baby
    12. Rujan 2020. 10:40

Pupi moja ti spava u kratkom bodiju i samo joj noge prekrijem ne znam kako je u tvom stanu no kod mene je jako toplo na zadnjem katu

My baby
    12. Rujan 2020. 10:41

Skoljka aaa slatki je❤️

Jahanara
    12. Rujan 2020. 11:09

Sretna 4 mjeseca ljepotici Di🥰😘

My baby
    12. Rujan 2020. 11:13

https://ibb.co/bFSnJmK Danas nam je punih 4 mjeseca❤️.Jel vasi muzevi cestitaju bebicama pune mjesece?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.