Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    11. Rujan 2020. 22:41

Sagi uzivajte na moru!
    .
    Da, Maja se ne javlja vec neko vrijeme🤔 i za Fever mi je skroz cudno da je prestala tako naglo tipkati jer je bila aktivna svaki dan.
    .
    Corinne spava u bodiju bez rukava, pidzamica i po novom vreci. 
     .
    Skoljka postarina je 30kn, a za narudzbe iznad 350kn je besplatna.

• Anita91
    11. Rujan 2020. 22:47

A mi zivimo na 3.katu i imamo lift, al je mene strah ic sama tak da kolica stavim u lift pa sturam dole s malom 😂 jednom nisam stigla pa mi je zenska povukla lift skup s kolicima 🤣🤣

11. Rujan 2020. 22:58

Corinne, ajme e bas to! Tak bi i meni bilo :D
    Moja zgrada pak 5 katova pa bez lifta! Valjda su ljudi u jugoslaviji manje kukali 🧐
    .
    Skoljka, moj ti se redovno okrece od 3.mjeseca na trbuh po noci i mene to uzasno nervira jer ne zna nazad na ledja. Nekad zaspi a nekad krene plakati pa uz dojenje imam i peripetije nocne oko tog vracanja na ledja kad pozeli. Cesto ga gledam kako spava dok mu je glava kao noj u madracu.
    E sad, svi mi kazu da se ne brinem. Citala ja dosta o tome. Od 1975 do 1995 je cak bilo PREPORUKA da se spava na trbuhu od rodjenja!
    Inace svoj fejs koristim cesto i svasta tamo napisem.. i bas doslovno neki dan sam spomenula to s trbuhom kako me nervira pa mi je HRPA mama napisalo da sam luda i da uzivam s bebom dok spava na trbuhu i da ne brinem... Eto, onda necemo vise brinuti, bitno da je plahta zategnuta.
    .
    Mi spavamo zasad samo u kombinezonu, pokriven s tanjim jorganom kad odradi okret na trbuh. Ne zelim da ga vreca sputava u okretanju.
    .
    Da i ja se sjetim fever, steta sto je tako isparila. Ma mislim, trebas i vremena za napisati kvalitetan post. Ali pa valjda stignes uvijek bar procitati 

My baby
    11. Rujan 2020. 23:08

Moja zgrada isto nema lifta gradena je 69 god tako da zato i imam izradene miške po tijelu😂.
    I mene cudi za Fever bila je svaki dan aktivna.sto se tice spavanja na trbuhu one vec automatski sami okrenu glavu jer nisu to djeca ko u nasa doba😂

11. Rujan 2020. 23:12

My baby

Moja zgrada isto nema lifta gradena je 69 god tako da zato i imam izradene miške po tijelu😂.
    I mene cudi za Fever bila je svaki dan aktivna.sto se tice spavanja na trbuhu one vec automatski sami okrenu glavu jer nisu to djeca ko u nasa doba😂

Ma ja mislim da glupi ameri potrpaju svasta u kindu i stave bebu na trbuh i onda se svasta desi i onda WHO kaze: nema spavanja na trbuhu. Loool

skoljka
    11. Rujan 2020. 23:17

Bas sam vam se sad nasmijala, sve ste lude  🙉🤣🤣

Sta je bilo poslije 1995 😁, ukinuli preporuku 😝

Sagi gdje ste na moru, sigurno ti se cini da je voda hlasna, sad je toplije nego kad smo mi bili na moru. Jedino ako ste sjeverno negdje. 

Ee zab sam vam napisati o vecerasnjem kupancu to je bila ludnica,  A valjda misli da je jos na moru, nesjecam se kad smo se onoliko smijali. Vec sigurno desetak dana malca kupamo u tusu ili muz ili ja ko stigne vecinom skupa i veceras on veli idemo u kadicu, nije odavno. Kako ga je spuatio u vodu on je poceo toliko mlatarat rukama i nogama da je skoro svu vodu izbacio van, znaci kupaona od 16m2 je bila poplavljena, zid, radijator, police sve okupano, a korak napraviti da se ne poskliznes je bilo nemoguce. Sto smo se mi vise smijali A je vise mlatarao, ja neznam kako sam ga malo nesto nasamponirala i saprala, jos je mlatarao kad smo ga posusivali i oblacili 🙉😂

• Pupi30
    11. Rujan 2020. 23:39

Moj spavavu bodiju dugih rukava i hlacicama sa nogavicama.Ne pokrivam ga s nicim...Kod nas je dosta vruce u stanu.

• Pupi30
    11. Rujan 2020. 23:58

Pupi30

Moj spavavu bodiju dugih rukava i hlacicama sa nogavicama.Ne pokrivam ga s nicim…Kod nas je dosta vruce u stanu.

Racunam ako ja spavam u kratkoj pidzamici i ne pokrivam se nego nekad malo po nogama da je njemu to dovoljno 🤷‍♀️ Sad kad citam da su vasi zabundani mislim se jel radim ispravno...
    .
    A sto se tice spavanja na trbuhu, moj se okrene na trbuh ali ne voli nikako da mu je glava okrenuta lijevo ili  desno nego ke kako je neka od vas napisala zabije kao noj i onda je stalno dize u zrak.Tako da ga ja vracam stalno na ledja.

sagi
    12. Rujan 2020. 04:03

Bacj to old habits i javljanje usred noći 😁
    Skoljka u Selcu smo. Al recimo sad jako puše, a tak je i jučer pa se dodatno rashladi ujutro. Ujutro ima hlada,navečer baš ne, ima dalje, al je on bio nemiran pa smo rađe samo šetali. Ionako smo rekli da nam jr se dovoljno da promijenimo okolinu i da udahnemo svi morskog zraka.

Bravo sve s akrobacijama bez lifta. 
    Ja imam fobiju da neću moć otključat vrata tak da nema šanse da ostavim malog samog. 🤭🙈

• Sancy3
    12. Rujan 2020. 05:11

Jutro zenske, jutros ja kuham kavu😂😂😂imamo krstenje sva sam napeta i neispavana nadam se da cu prezivjet danasnji dan... Saljem slikice i vi uzivajte!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.