Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majuska
    05. Lipanj 2020. 22:00

Jahanara

Majuska

Jahanara

Cure cije bebe su imale/imaju otecene cike da li je koja primjetila iscjedak ? Sad sam kod presvlacenja vidjela flekicu na bodiju na tom mjestu.

Moja nije imala tako da se vidi na bodiju ali se vidjelo nesto kao da bi moglo biti …rekli su da nije zabrinjavajuce 🤔

Ovo kod nas je skoz malo na bodiju, rekla bi jedna kapljica.

A to nazivaju vjesticije mljeko kao normlana pojava kod beba ,ako si zabrinuta odi dr ...meni su isto rekli ako se za vikend bude pogorsavalo bi bujalo da odem u bolnicu negdje da joj pogledaju ali sreca splasnulo je 

Boa35
    05. Lipanj 2020. 22:27

Baš ste se raspisale danas..pročitala sam sve, al zapamtila ništa 🙈
    Sanja89 baš si me nasmijala! Ajde držim 🤞 da se grčevi ni ne jave! 
    Cure, što znači sluz u stolici bebe? 
    Sad kad sam je presvlačila bilo je malo neke kao prozirne sluzi? Jel moguće kad užasno slini da je od toga? 

sagi
    05. Lipanj 2020. 23:41

Sjećam se da ste pisale o šavovima i oporavku, al se ne sjećam kaj. Pa cure s epoziptomijom, kolko vam je trebalo da šavovi ispadnu?
    Meni su rekli tretirati samo vodom i eventualno octenisept. 
    Od kad smo doma rana me sve jače boli i peče. 

Majuska
    06. Lipanj 2020. 00:38

sagi

Sjećam se da ste pisale o šavovima i oporavku, al se ne sjećam kaj. Pa cure s epoziptomijom, kolko vam je trebalo da šavovi ispadnu?

I mene bome ,jos nisu ispali ...sto najgore imam neki pritisak na guzu :/ neznam sta je to 

JelenkoPelenko
    06. Lipanj 2020. 00:56

Malo sam padobranac 😁 Majuska tocno takav pritisak sam i ja imala, i bilo mi je gore to od savova. Nakon 3 tjedna mi je sve proslo i mogla san sist i kretat se ka' covik. Deset dana sam nakon svakog wca isla pod polovicni tus, brisala se tapkajuci s onim maramicama za nos iz kutije, ranu kad bi me zasmetala sam prskala s octeniseptom i koristila kremu za unutarnje i vanjske hemeroide (hemerin). Zadnjih 5 dana nisam uopce sidala, ili sam lezala ili stala naslonjena na zid, tako sam jela i sve. Koristila lola uloske, nekako su mi bili najmanje plasticni. 
    Mozda nesto od toga moze pomoc, znam da sam ja bila totalno nefunkcionalna radi toga 🙄
    Zelim vam brz oporavak! 😁

Jahanara
    06. Lipanj 2020. 03:25

Majuska

Jahanara

Majuska

Jahanara

Cure cije bebe su imale/imaju otecene cike da li je koja primjetila iscjedak ? Sad sam kod presvlacenja vidjela flekicu na bodiju na tom mjestu.

Moja nije imala tako da se vidi na bodiju ali se vidjelo nesto kao da bi moglo biti …rekli su da nije zabrinjavajuce 🤔

Ovo kod nas je skoz malo na bodiju, rekla bi jedna kapljica.

A to nazivaju vjesticije mljeko kao normlana pojava kod beba ,ako si zabrinuta odi dr …meni su isto rekli ako se za vikend bude pogorsavalo bi bujalo da odem u bolnicu negdje da joj pogledaju ali sreca splasnulo je

Vidjet cu hoce li se opet pojavljivati pa ako bude otici cu. Tnx.

sagi

Sad sam popucala i jos nisu ispali.

06. Lipanj 2020. 03:26

Dva sranja po noci. #zombi

Jahanara
    06. Lipanj 2020. 03:34

Moj frajer je jucer od podne pa do 11 navecer prespavao. Budila sam ga za jelo i presvlacenje. Zato nam je evo sad veselo. Budan oko 1, jeo, uspavljivali se do 2 i od 3 ponovno budan.

Fever
    06. Lipanj 2020. 03:43

Meni konci ispali prije tj dana, ostalo je na sredini par mm za zarasti. Tusiram i dalje iza svake nuzde

It’s a baby boy💙

• Pupi30
    06. Lipanj 2020. 04:34

Sesirici - ja koristim Aventove s tim da sam ih najvisevkoristila na pocetku jer su mi je sestra u bolnici iziritirano rekla kako nesto u smislu kako sam uopce mislila dojiti bez njih...ds mogu zaboraviti na to jer su mi bradavice uvucene...tako da sam zvala muza da mi ih kupi i donese.Doma sam na njih dojila cca 2 tjedna i onda sam ih pocela izbacivati jer su mi se od njih i izdajalice izvukle bradavice i skuzila sam da mi.puno bolje siki bez njih i puno krace traju podoji jer je njih volio brljaviti po ustima l.Sad ih stavim ma kraju kad pojede jer ima neku foru igranja sa sikom ali je jako jako agresivan i ne mogu izdrzati pa ih stavim.
    .
    Netko je pitao za sluz u stolici...i moj ke ima zadnja 3 dana i to dosta ali ne slini uopce...i mene brine malo sto je ta sluz.
    .
    Sto se tice rane od rezanja...Sagi mene je bolilo otprilike tjedna a sa cca 3  sam pocela sjediti koliko toliko normalno.Nakon svake nuzde tus samo u vodi i tapkanje rucnikom i gazom,koliko mozes lezi gola na krevetu da ti se prozraci i pamucni ulosci chicco ili vir.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.