Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    05. Lipanj 2020. 08:57

Jutro, 
    Skoljka ni moj se nije budio za sisanje, ja ga budila.
    Pupi nadam se da će ti brzo proć 🤞 ovo s plafonjerom, užas, brr 😔

skoljka
    05. Lipanj 2020. 09:02

Ajme Pupi, najbolje da se nocas ne dizes da ne bi i nocas nesto bilo. Brz oporavak 🤗

• Sancy3
    05. Lipanj 2020. 10:06

Mi obavili cijepljenje,ima 5,300kg55cm kaze da je dobio kilu vise nego sto je trebao dakle odlicno...sad smo koma al odma sam mu stavila hladno i dala mu sirup za svaki slucaj

My baby
    05. Lipanj 2020. 10:33

Jutro.Ne znam sta je u zraku jucer bilo no moja je citavo poslijepodne bila budna od tri do skoro osam navecer,no bila je dobra na krevetu lezala ni a ni b jos smo goste imali.zaspala je u devet i ja joj dala u snu cicu i probudila se tek u sedam ujutro

Jahanara
    05. Lipanj 2020. 10:43

Sanja bravo za dobar pregled! Super napreduje!
    .
    My baby pa vi cete se prespavati😂😂

05. Lipanj 2020. 10:46

A mi sinoc zaspali u 20h i preskocili grceve i dernjavu. Ne kuzim. I onda od 23 do jutra budenje svakih sat vremena al bolje i to nego onda neutjesna deracina.

neverland
    05. Lipanj 2020. 10:55

Nije se budila ni moja, ja sam ju probudila u 3.30 da jede..
    Fever, a dobiva ti na težini redovno? Jel ga vazes često? Ja sam baš onako napeta što se toga tiče, da barem iman vagu pa bih ju i pustila da spava. Ona vam ljudi moji spava i preko dana i preko noći po 5  6 sati i kad se probudi ne plače, kad plače, onda je to zbog grčeva, sisu i bocicu neće 😒
    Pupi, strašno! To se dogodilo mojoj baki, hvala bogu isto nitko nije ozlijeden. Ali otad ja stalno gledam da nismo ispod neke žarulje 🙄

sagi
    05. Lipanj 2020. 11:10

Jel koja od cas naotekla nakon poroda?
    Ja u trudnoći nisam uopće oticala, a sad ne vidim gležnjeve 😕

• meddleO407
    05. Lipanj 2020. 11:27

Jutro cure...moja cica danas još boli, ali barem nema temperature, jučer sam pila lupocet pa nekako izdržala. Jedva sam čekala da muž dodje u tri da mu uvalim bebu, inače to nikad ne radim jer on mora odmorit, takav je posao, ali nisam mogla više. On ju odnio dolje i ja odspavala dva sata. Probudim se, njega nema, beba odmah zaspala čim ju je stavio u kolica, a on otišao u grad nešto obavljati i nek bebu svekrva čuva. Lako je tak čuvat haha. Danas pada kiša, već vidim bit će nervoze, evo od pet smo budne, sad spava meni na rukama🤷

Fever
    05. Lipanj 2020. 11:55

Sagi i meni je poslije poroda oticalo, prode za par dana.
    Neverland ne vazem ga, samo smo jednom kod ped.
    Dobio 500 g u 2 tj
    Dobro piski i kaka i to mi je pokazatelj da napreduje

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.