Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    04. Lipanj 2020. 14:46

Corinne

evo nas od pedijatra! super je zadovoljna doktorica, mali ima 5,6 kg i 57 cm. super nagrada za sve neprospavane noci i moje jadne sise :D
    Dize glavicu sam kad je na trbuhu, i ako nije jako umoran, moze ju okrenuti u stranu prema nekom zvuku. Jedino ima neki osip po trbuhu, pa kaze doktorica da mozda mama smanji cokoladu :D Rodendan mi je za par dana, ja sam zamislila cokoladni cheesecake s jagodama, mislim da moram odustati
    evo slikica https://ibb.co/0r09CFL

Mango sam skoro uspjela naruciti, sve je proslo, jos jedan klik i onda skuzim da su se cijene promijenile i da je racun preko 1500 kn.. dobro da nisam bila u polusnu.

💙💪🙈 

Fever
    04. Lipanj 2020. 14:56

Mi cemo sad paket jedinice potrosit i krecemo na 2, imao je 4700 s 2 tj, prvih tj dana je curilo, sad dobro stavim i ne mrda i kad bude puna puna.

It’s a baby boy💙

Vaki
    04. Lipanj 2020. 16:48

Brankice - ma ništa bolje. Kao da su mu one homeopatske kapi od maline malo pomagale, ali ih više nemaju. Naručili smo ih prije 7 dana i još ništa... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    04. Lipanj 2020. 17:02

I, da kupila sam vitamine. Pila sam ih nekoliko dana pa ću sad opet prestati da vidim ako mu i to možda smeta. 😒
    Kod nas uvijek puše da je to strašno. Pa mi ne možemo ni na balkon zadnje vrijeme. Baš smo kao zatvorenici. Samo njurgam... ☺️
    Jučer sam ga prvi put stavila u baby gym i baš mu se svidjelo. 😙

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

neverland
    04. Lipanj 2020. 17:18

Fever

Neverland imas na yt te zvukove, cak i neke aplikacije
    Usisavac, fen, napa.
    Moj je sit ali budan, okrenula sam ga da me ne gleda i duda dudu i mase rukama.
    Uspjela sam oprat i objesit dvije masine vesa, narezat mezu, skuhat rizu, narezat piletinu za rucak, zapalit i popit pivo🤣
    Treba mi za dojenje, nek je 12:50 al kao da pivo zna koliko je sati🤣

Imam sve, ne pali uvijek. Sad je Baš trebala nešto uber glasno da ju nadjaca
    .
    Corrine  evo odličan recept za kolač, sišao s nebesa ravno na coolinariku. Ne da mi da stavim link, ali torta se zove FRAISIER

04. Lipanj 2020. 17:23

Vaki

Brankice - ma ništa bolje. Kao da su mu one homeopatske kapi od maline malo pomagale, ali ih više nemaju. Naručili smo ih prije 7 dana i još ništa…

Otkud si narucila?nemoj me plasit, mi smo na zadnjoj dozi :O

Jahanara
    04. Lipanj 2020. 17:49

Cure jel se sve te kapi( espumisan, sab simplex, tiba, homeolab...) mogu davati uz Biogaia kapi?

neverland
    04. Lipanj 2020. 17:52

Tko je stavio onu sliku podloga iz Lesnine? Može link pliz, ne mogu naći na stranicii

• Sancy3
    04. Lipanj 2020. 18:28

Ste vidjele da je ovo s mangom bila greska?😂😂😂

Maja 3
    04. Lipanj 2020. 18:38

Jahanara

Cure jel se sve te kapi( espumisan, sab simplex, tiba, homeolab…) mogu davati uz Biogaia kapi?

Da. Biogaia je probiotik..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.