Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

brankica09

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

Corinne

evo nas od pedijatra! super je zadovoljna doktorica, mali ima 5,6 kg i 57 cm. super nagrada za sve neprospavane noci i moje jadne sise :D
    Dize glavicu sam kad je na trbuhu, i ako nije jako umoran, moze ju okrenuti u stranu prema nekom zvuku. Jedino ima neki osip po trbuhu, pa kaze doktorica da mozda mama smanji cokoladu :D Rodendan mi je za par dana, ja sam zamislila cokoladni cheesecake s jagodama, mislim da moram odustati
    evo slikica https://ibb.co/0r09CFLMango sam skoro uspjela naruciti, sve je proslo, jos jedan klik i onda skuzim da su se cijene promijenile i da je racun preko 1500 kn.. dobro da nisam bila u polusnu.

💙💪🙈 

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Mi cemo sad paket jedinice potrosit i krecemo na 2, imao je 4700 s 2 tj, prvih tj dana je curilo, sad dobro stavim i ne mrda i kad bude puna puna.

It’s a baby boy💙

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Brankice - ma ništa bolje. Kao da su mu one homeopatske kapi od maline malo pomagale, ali ih više nemaju. Naručili smo ih prije 7 dana i još ništa... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

I, da kupila sam vitamine. Pila sam ih nekoliko dana pa ću sad opet prestati da vidim ako mu i to možda smeta. 😒
    Kod nas uvijek puše da je to strašno. Pa mi ne možemo ni na balkon zadnje vrijeme. Baš smo kao zatvorenici. Samo njurgam... ☺️
    Jučer sam ga prvi put stavila u baby gym i baš mu se svidjelo. 😙

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

neverland

Broj poruka: 539

Prijavi adminu

Fever

Neverland imas na yt te zvukove, cak i neke aplikacije
    Usisavac, fen, napa.
    Moj je sit ali budan, okrenula sam ga da me ne gleda i duda dudu i mase rukama.
    Uspjela sam oprat i objesit dvije masine vesa, narezat mezu, skuhat rizu, narezat piletinu za rucak, zapalit i popit pivo🤣
    Treba mi za dojenje, nek je 12:50 al kao da pivo zna koliko je sati🤣

Imam sve, ne pali uvijek. Sad je Baš trebala nešto uber glasno da ju nadjaca
    .
    Corrine  evo odličan recept za kolač, sišao s nebesa ravno na coolinariku. Ne da mi da stavim link, ali torta se zove FRAISIER

Broj poruka: 1582

Prijavi adminu

Vaki

Brankice - ma ništa bolje. Kao da su mu one homeopatske kapi od maline malo pomagale, ali ih više nemaju. Naručili smo ih prije 7 dana i još ništa…

Otkud si narucila?nemoj me plasit, mi smo na zadnjoj dozi :O

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Cure jel se sve te kapi( espumisan, sab simplex, tiba, homeolab...) mogu davati uz Biogaia kapi?

neverland

Broj poruka: 539

Prijavi adminu

Tko je stavio onu sliku podloga iz Lesnine? Može link pliz, ne mogu naći na stranicii

• Sancy3

Broj poruka: 384

Prijavi adminu

Ste vidjele da je ovo s mangom bila greska?😂😂😂

Maja 3

Broj poruka: 1865

Prijavi adminu

Jahanara

Cure jel se sve te kapi( espumisan, sab simplex, tiba, homeolab…) mogu davati uz Biogaia kapi?

Da. Biogaia je probiotik..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.