Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    04. Lipanj 2020. 21:48

Zaboravila sam se pohvalit da smo se danas prvi put sami vozili 😉. Stavila sam ga na suvozacev sic i bio je super. Malo spavao, kad  se probudio gladao okolo, u mene, smijao se, zveckala mu. Taman kad sam se parkirala ispred kuce poceo je vristat, ukakao se 🙈😂i gladan 

skoljka
    04. Lipanj 2020. 21:56

sagi

malina08

Cure, imam jos dva paketa jedinice ppc. Jel se to moze bez racuna zamijeniti za dvojku u DM ili sam ja to sanjala?

A za dude, ma glupost! I ja sam dudala i svi koje znam, imam pravilne zube a i drugi. Dude su zakon! Moj ju bas nece al kad vristi bome ju nekad i uzme

Meni je tak šogoricarrekla, ona je mijenjala u dm-u u city westu. Čak je namjerno kupila krive kad je bilo 2+1 jer nije bilo njihovog broja znajući da će zamijenit 😁

Jesi sigurna da moze ako nemas dm-ov racun? 

04. Lipanj 2020. 21:56

Jahanara

Mellorine

Jahanara

Jesu kojem bebacu otekle cicke?

Mojoj bile prva 2 tjedna, mislim da je i Majuska spominjala.

Mom frajeru su prije par dan otekle i bas dosta, na oko se vidi. I tvrdo je dosta.

Da i mojoj je tako bilo, nije bas lipo za viditi pogotovo kad nikad nisam cula da to moze biti

Vaki
    04. Lipanj 2020. 22:02

Malina - nisam za te kapi čula. Ove druge smo kupovali u Ljekarni Hanžić (Zagreb), ali ih već dugo nemaju. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    04. Lipanj 2020. 22:07

Malina - sad sam vidjela da su te L. kapi simetikon kao Espumisan i Sab Simplex, a to mom ne pomaže. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    04. Lipanj 2020. 22:13

Mellorine

Jahanara

Mellorine

Jahanara

Jesu kojem bebacu otekle cicke?

Mojoj bile prva 2 tjedna, mislim da je i Majuska spominjala.

Mom frajeru su prije par dan otekle i bas dosta, na oko se vidi. I tvrdo je dosta.

Da i mojoj je tako bilo, nije bas lipo za viditi pogotovo kad nikad nisam cula da to moze biti

Nisi nista radila s tim, samo cekala sa prodje?

My baby
    04. Lipanj 2020. 22:26

Cice oteknute su normalna pojava to je od nasih hormona kod nekih beba to bude duze kod nekih ne.Mojoj vise nisu

neverland
    04. Lipanj 2020. 22:44

Corinne

Neverland ooo ova torta izgleda super, ne znam hocu li imati vremena toliko, ja sam mislila nes brzinski, ima tih recepata za cheesecake koji se ne pece, nije nis extra, ali ionako je samo za mene i muza. Mozda na kraju mama bude sretna sa sladoledom iz ducana za rodendan
    Ovu divotu mozda isprobam za 11 mjeseci, za prvi mali rodendan!

Jako je brz zapravo, ja sam si rovojika 2 sata posla, anapevaika ga za pola sata. Sanjam ga 😍
    .školjka, našla sam, hvalaa 😀

neverland
    04. Lipanj 2020. 22:44

Mojoj su još tvrde sise...

sagi
    04. Lipanj 2020. 23:19

skoljka

sagi

malina08

Cure, imam jos dva paketa jedinice ppc. Jel se to moze bez racuna zamijeniti za dvojku u DM ili sam ja to sanjala?

A za dude, ma glupost! I ja sam dudala i svi koje znam, imam pravilne zube a i drugi. Dude su zakon! Moj ju bas nece al kad vristi bome ju nekad i uzme

Meni je tak šogoricarrekla, ona je mijenjala u dm-u u city westu. Čak je namjerno kupila krive kad je bilo 2+1 jer nije bilo njihovog broja znajući da će zamijenit 😁

Jesi sigurna da moze ako nemas dm-ov racun?

Tak mi je šogorica rekla. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.