Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    05. Lipanj 2020. 16:19

Jahanara

Mi smo sa kceri na prvom cijepljenju dobili Paracetamol sirup od Jadrana na recept. Kad je prvi put imala temp, nikako joj ugurati sirup samo ga je pljuvala, pa sam ja probala da vidim kakav je i okus mu je grozan. Od tad smo na Lupocetu.

Jahanara

Mi smo sa kceri na prvom cijepljenju dobili Paracetamol sirup od Jadrana na recept. Kad je prvi put imala temp, nikako joj ugurati sirup samo ga je pljuvala, pa sam ja probala da vidim kakav je i okus mu je grozan. Od tad smo na Lupocetu.

Ja sam uspjela dat da toje taj!radio je face al proguto sve,e sad cemo vidit dal ima efekta,imam i cepice za svaki slucaj,full oprema😂😂😂

Jahanara
    05. Lipanj 2020. 16:37

Sanja89

Jahanara

Jahanara

Ja sam uspjela dat da toje taj!radio je face al proguto sve,e sad cemo vidit dal ima efekta,imam i cepice za svaki slucaj,full oprema😂😂😂

Mozda kod tako malih i prodje, moja je prvi put pila kad je imala oko god dana.

neverland
    05. Lipanj 2020. 17:14

Majuska

E jel netko doji na sesirice ?
    Danas mi je napravila ko plik di au rupice na sesiricu di ide mljeko jel…sad neznam jel bi trebala uzeti vece broj .Ove su mi S velicina i bile su dobre ,ocito sad trebam vece .?
    Neka preporuka za sesirice ,sad imam aventove i u potrazi sam za ardove ali nema ih nigdje 🙄

Ja dojim od početka na njih. MAM 2 imam. Oni ti idu po veličini bebe, mislim da je fora samo u tim rupicama. Meni ti bradavica ni ne dodirne vrh tog sesirica, već se unutra stvori vakum i to bude puno mlijeka.. jako sam zadovoljna s njima, uzela u Bubamari za nekih 70/80kn. 
    Da nemaš one blistere na bradavici?

Majuska
    05. Lipanj 2020. 17:42

neverland

Majuska

E jel netko doji na sesirice ?
    Danas mi je napravila ko plik di au rupice na sesiricu di ide mljeko jel…sad neznam jel bi trebala uzeti vece broj .Ove su mi S velicina i bile su dobre ,ocito sad trebam vece .?
    Neka preporuka za sesirice ,sad imam aventove i u potrazi sam za ardove ali nema ih nigdje 🙄

Ja dojim od početka na njih. MAM 2 imam. Oni ti idu po veličini bebe, mislim da je fora samo u tim rupicama. Meni ti bradavica ni ne dodirne vrh tog sesirica, već se unutra stvori vakum i to bude puno mlijeka.. jako sam zadovoljna s njima, uzela u Bubamari za nekih 70/80kn.
    Da nemaš one blistere na bradavici?

Ej pa sad sam isla vidjeti na netu sta je to i mislim da si u pravu da je to taj blister ...jesi jos koje sesirice isprobala?

neverland
    05. Lipanj 2020. 18:43

Nisam, ovi su mi super od početka. Kad sam ih uzela, bila sam uvjerena da mi neće odgovarati jer su ogromni. Doslovno joj taj vrh ispuni cijela usta, dvostruko je veće od dude 🙈a evo od prvog dana s tim dojim i njoj paše. Ništa me ne boli nikad.. probaj Multi mam komprese, ja ju uzela, ali nisu mi nikad trebali 

• Sancy3
    05. Lipanj 2020. 19:41

Joj moram vam ovo ispricat sve u svemu dobro prolazimo nakon cijepljenja nema temp,vesel je,i nema one famozne histerije od 18-20(jos je rano hvalit al zasad mir)dolazi muz s posla gleda malog  i vice meni zeno jesi sigurna da njega nisu cijepili protiv bjesnoce😂😂😂

Jahanara
    05. Lipanj 2020. 20:19

Cure cije bebe su imale/imaju otecene cike da li je koja primjetila iscjedak ? Sad sam kod presvlacenja vidjela flekicu na bodiju na tom mjestu.

skoljka
    05. Lipanj 2020. 20:45

Sanja89

Joj moram vam ovo ispricat sve u svemu dobro prolazimo nakon cijepljenja nema temp,vesel je,i nema one famozne histerije od 18-20(jos je rano hvalit al zasad mir)dolazi muz s posla gleda malog i vice meni zeno jesi sigurna da njega nisu cijepili protiv bjesnoce😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Majuska
    05. Lipanj 2020. 21:26

Jahanara

Cure cije bebe su imale/imaju otecene cike da li je koja primjetila iscjedak ? Sad sam kod presvlacenja vidjela flekicu na bodiju na tom mjestu.

Moja nije imala tako da se vidi na bodiju ali se vidjelo nesto kao da bi moglo biti ...rekli su da nije zabrinjavajuce 🤔

Jahanara
    05. Lipanj 2020. 21:45

Majuska

Jahanara

Moja nije imala tako da se vidi na bodiju ali se vidjelo nesto kao da bi moglo biti …rekli su da nije zabrinjavajuce 🤔

Ovo kod nas je skoz malo na bodiju, rekla bi jedna kapljica. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.