Jesu kojem bebacu otekle cicke?
Mojoj curici,i to dosta ...patronazna kaze od mojih hormonai danje to normlano .
Vaki, ma rekla mi od sogorice sestra za te kapi,ljekarne ih naruce iz austrije klo treba jer ih nema kod nas... isto su probali sve zivo i nezivo i u lefaxu nasli spas. Slucajnost ili ne.
Zaboravila sam se pohvalit da smo se danas prvi put sami vozili 😉. Stavila sam ga na suvozacev sic i bio je super. Malo spavao, kad se probudio gladao okolo, u mene, smijao se, zveckala mu. Taman kad sam se parkirala ispred kuce poceo je vristat, ukakao se 🙈😂i gladan
Bravo 😎
Jutro..
Jel nocas bio pun mjesec ? Malac prespavao u komadu bez budjenja za dojenje. Tako je bilo i zadnji put kad je mjesec bio pun.
.
Nadam se da su i vase bebice uspjele odspavati.
Jucer popodne su mi i starija i mlađa bile van sebe. Tesko neko vrijeme..
Jutro!
Na nas nije djelovao pun Mjesec. Probudio se u 3 za jelo pa bio budan do 5. U 7 se ustali.
.
Jucer popodne su mi i starija i mlađa bile van sebe. Tesko neko vrijeme..
Moja starija je van sebe od kad je brat dosao kuci... sve cekam hoce li svanuti dan kada ce se primiriti🤪
.
Super za voznju Skoljka! 👏 Ne znam kad cu se ja usuditi s njih dvoje sjesti u auto sama, pogotovo jer nemamo iskljucen zracni na suvozacevom pa bi malac bio sam sa sekom iza, a bojim se da bi to bio kaos😅
Jahanara da da samo od sebe proslo i to prvo jedna pa druga, ali srecom nije dugo trajalo tj prvi tjedan smo bile u bolnici pa nisam ni znala za to. Drugi tjedan čitav joj je trajalo i mozda se onda u trecem povuklo tako negdi.
On je jedva zaspao malo pred 9 sinoc, a probudio se u 3:15 za papati. Vrijeme je koma i jako su bebe razdrazljive.
Ova promjena svima smeta
It’s a baby boy💙
Jahanara da da samo od sebe proslo i to prvo jedna pa druga, ali srecom nije dugo trajalo tj prvi tjedan smo bile u bolnici pa nisam ni znala za to. Drugi tjedan čitav joj je trajalo i mozda se onda u trecem povuklo tako negdi.
Nadam se da ni kod nas nece dugo trajati🤞
Jutro curke...mi smo imali groznu noc.Mali je zaspao u 22 i mislim se pustiti cu ga do 3 i ja cu do ponoc peglati itd...i prilikom sterilizacije bocice i izdajalice sam citavu saku ispekla na zakuhanu vodu...sad je sve ok malo me samo boli ali me uzasno bolilo nocas i nisam spavala a on nakon tog budjenja u 3 tj u 2 i 40 se probudio nece spava. Slomljena sam...a danas mi dolaze svekrva i svekar do nedjelje.
.
Sad sam se sjetila da vam nisam ispricala noc prije sto se desilo usred grmljavine.Ka se digla oko 2 3 i idem u kuhinju po izdajalicu i palim svijetlo i nece...mislim se crkla zarulja.A na stropu su neke masivne staklene plafonjere.I udaljim se ja 2 metra od kuhinje kad ono lom...rasula se plafonjera u 1000 ostrih komada stakla 😮😮 Ja nisam mogla vjerovati da se to moze dogoditi.Ocito se nesto s instalacijom desilo usred grmljavine sto je dovelo do toga.Znaci da je to bilo sekundu prije ozljedilo bi me a od pomissli da sam njegs mogla drzati tad u rukama povraca mi se.
Sortiraj odgovore
Najstariji