Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    05. Lipanj 2020. 14:06

Dalanam je dr paracetamol na recept i rekla mi je da on pomaze za temp,zubice i grcice...ja cu probat s tim mozda jos nekom pomogne ova info

My baby
    05. Lipanj 2020. 14:27

Jahanara 😂😂 od bebe se naspavam al od muza ne koliko hrce doslo mi da ga zadavim sinoc.sva sam pokocena od nespavanja pored njega i onda kad mu kazes propast svijeta

MickeyMouse
    05. Lipanj 2020. 14:33

Mi smo imali klasika noc sa tri buđenja ali navečer nikako zaspat. Tek je oko 21 zaspala a inače je do 20 u komi već. I budila se tu i tamo, al samo je stenjala. Opet je danas dan ne kakanja kao i jučer tako da sutra očekujem šou u peleni 😄
    Moja isto u marami malo negoduje, stavim je nakon sto je malo odležala hrana 😂 njurga pa joj dam dudu i fino zaspi. 
    Kod nas kiša pa sunce, pa sparno, pa vjetar. Nikako na zelenu granu da malo uživamo vani. Kupila sam joj u Lidlu one bodice na bretele 😍 joooj jedva čekam da je obučem u to, bucka je i bas će biti slatka u tom 

brankica09
    05. Lipanj 2020. 14:40

Bokic cure 😊 
    Pupi ajme grozno 😬 
    Sanja super za pregled 💪 bas napreduje odlicno
    Ostalo sam zaboravila, ovo vrijeme me ubija 🤦‍♀️🙇‍♀️

bejb2
    05. Lipanj 2020. 14:47

Suosjecamo s vama! Vrijeme nas bas ne ide..mene glava svaki drugi dan boli. Ostalo zaboravih takoder🤣

MickeyMouse
    05. Lipanj 2020. 14:48

Sanja odlično za pregled! Malac super napreduje. Paracetamol sirup ili cepici?
    Pupi sva sreća pa je dobro prošlo.

Fever
    05. Lipanj 2020. 14:52

Mi smo uzeli lupocet cepice da imamo, pedics je rekla njih da kupimo i da za njegovu kilazu sad ide pola cepica prerezanog u duzinu.

It’s a baby boy💙

• Sancy3
    05. Lipanj 2020. 15:13

MickeyMouse

Sanja odlično za pregled! Malac super napreduje. Paracetamol sirup ili cepici?
    Pupi sva sreća pa je dobro prošlo.

Sirup

Hany92
    05. Lipanj 2020. 15:30

Bokic..joj moj danas nis nije spavao od jutra.Niisam si uspjela obavit stvari po kuci,rucak cu nesto na pola gotovo jer ne stizem.Jos smo bili vani na dvoristu.Al dobar je samo zeli animaciju🤪 sto je ok ali ja bi da malo i odspava ko inace😄
    Nije ni cudo ovo vrijeme je iritirajuce.Vidim da nam skoro svima na bebe utjece.Sve mi se cini da mu ovaj caj sto js pijem od fruteka pase i da su mu se grcevi smanjili🙂.
    Drz'te se!

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    05. Lipanj 2020. 15:51

Mi smo sa kceri na prvom cijepljenju dobili Paracetamol sirup od Jadrana na recept. Kad je prvi put imala temp, nikako joj ugurati sirup samo ga je pljuvala, pa sam ja probala da vidim kakav je i okus mu je grozan. Od tad smo na Lupocetu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.