Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    04. Lipanj 2020. 18:39

Maja 3

Jahanara

Cure jel se sve te kapi( espumisan, sab simplex, tiba, homeolab…) mogu davati uz Biogaia kapi?

Da. Biogaia je probiotik..

Hvala😊 znam da ste pisale o tom al nisam zapamtila.

04. Lipanj 2020. 18:59

Vaki, Lefax kapi iz Austrije, jesi probala? 

skoljka
    04. Lipanj 2020. 19:05

Pisam se na ove vase #nemajka situacije 😂😂😂😂
    Pa ja bi sve dala da ovaj moj hoce dudu kad mu nesto nije po volji pa da se njome zabavi. 

Neverland neda staviti link. Ukucaj u trazilicu puzzle za pod, stisni slike i stiani na sivo bijele, te su jedi koje au u ne bojama 😂

Trnuzno sjedim na tosjedu i gledam seriju, malac u babygymu  posmatram ga usput, ostala sam u cudu koliko je od jucer napredovao, znaci na desnu stranu se prevrtao slucajno i opcenito forsira deanu steanu, ali evo napinje se pokusavajuci se okrenuti na lijevu, lovi igracke koje vise na lijevoj strani i vuce ih.
    I naravno pokusavajuci se okrenuti na lijevi bok prevrne se na deani bas je smijesan ljuti se zato sto mu ne ide 😂😂😂😂

Karla kako ces da ti ga postom posaljem ili.. 😂😂😂

skoljka
    04. Lipanj 2020. 19:08

Sanja89

Ste vidjele da je ovo s mangom bila greska?😂😂😂

Ja tek maloprije skuzila da vi pisete o mangu 🙈

Corinne
    04. Lipanj 2020. 19:35

Neverland ooo ova torta izgleda super, ne znam hocu li imati vremena toliko, ja sam mislila nes brzinski, ima tih recepata za cheesecake koji se ne pece, nije nis extra, ali ionako je samo za mene i muza. Mozda na kraju mama bude sretna sa sladoledom iz ducana za rodendan  
    Ovu divotu mozda isprobam za 11 mjeseci, za prvi mali rodendan!

04. Lipanj 2020. 21:13

Moja se bebolina okrenula ili bolje receno bacila sa trbuha na leđa. Iznenadila me bome. 
    Ja bila na gin pregledu. Ma nist pogledala nesto prstima i uzela za papu i veli sve ok. Kakvi je vama bio pregled?

Jahanara
    04. Lipanj 2020. 21:17

Jesu kojem bebacu otekle cicke?

04. Lipanj 2020. 21:29

Jahanara

Mojoj bile prva 2 tjedna, mislim da je i Majuska spominjala.

sagi
    04. Lipanj 2020. 21:31

malina08

Cure, imam jos dva paketa jedinice ppc. Jel se to moze bez racuna zamijeniti za dvojku u DM ili sam ja to sanjala?

A za dude, ma glupost! I ja sam dudala i svi koje znam, imam pravilne zube a i drugi. Dude su zakon! Moj ju bas nece al kad vristi bome ju nekad i uzme

Meni je tak šogoricarrekla, ona je mijenjala u dm-u u city westu. Čak je namjerno kupila krive kad je bilo 2+1 jer nije bilo njihovog broja znajući da će zamijenit 😁

Jahanara
    04. Lipanj 2020. 21:35

Mellorine

Jahanara

Mojoj bile prva 2 tjedna, mislim da je i Majuska spominjala.

Mom frajeru su prije par dan otekle i bas dosta, na oko se vidi.  I tvrdo je dosta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.