Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    24. Kolovoz 2020. 14:11

Anita91

Evo mi odradili krstitke u subotu, curka mi je bila za svaku pohvalu, cak je i sveceniku bila simpaticna jer mu se stalno smijala 😊.
    Evo i nasih slikica malo, kolace nisam stigla poslikat jer su se pojeli 😋
    https://ibb.co/ypB9bsR

https://ibb.co/4VpXY42

Super. 
    Mi nikako da krenemo dogovarat 🙄😕
    Mala je preslatka, a mama ne zaostaje 😉
    Gdje ste slavili?

MickeyMouse
    24. Kolovoz 2020. 14:27

Anita čestitam ☺️ Preslatka je mala princeza 😍

MickeyMouse
    24. Kolovoz 2020. 14:30

Dogovorila sam pregled 2.9, tako da ću pričekati tada pa onda krećem u veselu avanturu sa kašicama 🤗

Maja 3
    24. Kolovoz 2020. 14:32

Anita91

Evo mi odradili krstitke u subotu, curka mi je bila za svaku pohvalu, cak je i sveceniku bila simpaticna jer mu se stalno smijala 😊.
    Evo i nasih slikica malo, kolace nisam stigla poslikat jer su se pojeli 😋
    https://ibb.co/ypB9bsR

https://ibb.co/4VpXY42

Predivni ste svi.

skoljka
    24. Kolovoz 2020. 14:34

Anita faca tvoja, frizura tatina 😄. Prekrasni ste 👍🏻
    Majooooo zeno si ziva ti, ja se vec bila zabrinula da te ajkula negdje smazala 😋🤣🤣
    Btv.. Tvoja mala ne da je napredna nego je 1000 god ispred mog. U toj dobi moj se tek okrwnuo na trbuh. 

A je dosta aktivan, ali jos se ne okrece sa trbuha na ledja, onaj jedan put je bilo slucajno. Okrece se na trbus sa obje strane, rotira se u smjereu kazaljke i obratno, jako se odize na ruke, gnjuri ako pokusa podic guzicu 🤣mlati rukama i grabi i ljuti se zato ato nemoze da se pokrene.

skoljka
    24. Kolovoz 2020. 14:37

Malina, Voltaren gel i nek te netko masira 

24. Kolovoz 2020. 14:56

E danas dobar dan 😂
    Skoljka ja ti to tako zezam kavu uopce ne pijem 😂 popijem uvijek jedan nes ujutro i jedan popodne, eventualno treci ako sa curama na kavu odem. Kupovne kasice od povrca su mi uzas i ja sam starijoj za putovanja uvijek samo vocne uzimala 😊 krumpir se isto posebno uvodi, ma mozes vec, ali da kao zbog skroba kasnije jer kao zatvara. Ja sad kad sam amaranth, sljive i kruske uvela ubrzo cu i mrkvu i krumpir.
    Malina ja zvala hitnu kad me tako vrat zakocio i nisam mogla iz kreveta ustat, 3 inekcije u guzicu i ko nova 😂
    💠Za grlo ko je pitao, ja sam uvijek za med, a i domaci kupujemo pa znam da je dobar 😊
    Jahanara moja se inace otrese nako malo kad se popiski, ali nekad isto kao da ce kakat i ja je bas tada drzim i osjetim da se popiskila samo.
    Anita sretno krstenje, divni svi 🎉
    Maja super ste vi dugo bili na moru. Moja se trenutno vrti sa leđa na trbuh, od juce naucila sa trbuha na leđa. Vec nekolko dana digne se na rukice i u onaj polozaj za puzanje se postavi pa se ljulja napred nazad kad pokusava naprijed. A unazad ide 🙈 tako se odguruje, jucer je bila jako odlucita da i naprijed krene tako da je uspila par puta i malo naprijed.
    💠 i tako jucer kako je naucila okrecati se i sa trbuha nazad na leđa, pola noci se rostiljala i svaka cast vama koje spavate sa bebama. Ja nema sanse, prebacila je k sebi u 4 jer dosta mi ustajanja bilo, ma neznam ko se vise vrtio tako da trebalo bi mi opet dosta ☕☕☕ ali ja kad se razbudim ujutro nekako brzo dođem k sebi 😂
    Danas papala krusku, ciklu, pirove pahuljice i edmu, sve se smazalo 😀

Jahanara
    24. Kolovoz 2020. 15:01

Anita divni ste😀 princeza je bomboncic🍬
    .
    Skoljka kako prosao soping i kasica vani?

Majuska
    24. Kolovoz 2020. 15:07

Jahanara  a nemam nista iz c&a jel da uzmem onda 74 ako mi sad stane u 68 od ostalih ?

Vaki
    24. Kolovoz 2020. 15:27

skoljka

Anita faca tvoja, frizura tatina 😄. Prekrasni ste 👍🏻
    Majooooo zeno si ziva ti, ja se vec bila zabrinula da te ajkula negdje smazala 😋🤣🤣
    Btv.. Tvoja mala ne da je napredna nego je 1000 god ispred mog. U toj dobi moj se tek okrwnuo na trbuh.
    .
    A je dosta aktivan, ali jos se ne okrece sa trbuha na ledja, onaj jedan put je bilo slucajno. Okrece se na trbus sa obje strane, rotira se u smjereu kazaljke i obratno, jako se odize na ruke, gnjuri ako pokusa podic guzicu 🤣mlati rukama i grabi i ljuti se zato ato nemoze da se pokrene.

Baš me zanimalo to rotiranje. Ne sjećam se da je to stariji radio pa me to kopkalo... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.