Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    25. Kolovoz 2020. 09:03

Hany92

Mellorine

Jutroo ☕ ajmo redom donekle 😀
    Jahanara sretnih 3 🎉
    Hany bit ce nalazi sigurno dobri rjesit ce se to vec, a za svađanje sve je to od stresa jer covjek puca kad nezna odgovore. Mi smo srecom bili razdvojeni kad je to mala bila u bolnici 3 mj, ja s njom, a on je dolazio kad je mogao dobiti godisnji i onda ostajao kod rodbine i vise od sat mu je opet trebalo do bolnice. Volili smo se ko nikada ❤ samo razgovarajte sto vise jer vam obadvoma treba podrska koliko god se jaki cinili.
    Sanja super za kasicu i moja je uspila zamjeniti za obrok i kad god ja nesto jedem ona se ljuti jer bi i ona htjela
    Pelene moja je na trojci vec neko vrijeme i kad potrosimo jos paket vjerojatno idemo na 4, a ona ima 6400, ali kad je stezu oko nogica pa rađe vece stavim. Inace je vec nekolka puta i 4+ nosila dok smo kod babe bili pa ona stavila jer je mislila da je to njena velicina, a to nekolko komada jos od seke ostalo u ladici 😂
    Nesmim ni reci da smo solidno spavali 🙊🙈

Da i mi kad smo bili u bolnici mogli smo se vidjet samo na kratko a malog on uopce ne..tolko je ceznuo za nama.Ja isto za njim ali opet sam bila sva u brizi prema malenome i ta neizvijesnost.A sad je sve ok,nalazi mu dobri,normalna beba❤ jedino kaj ga ful moramo paziti od drugih,pa niti nejdemo nigdje osim u setnju 🙄
    Vjerujem da sam i ja puno kriva jer sam se prestala truditi.Muz kaze da ne osjeca tako,da mu je kao i meni sad najbitnije da malenom bude dobro..i da ce sve doci na svoje.Ja sam ta kojoj se sve to sad pocelo kuhat u glavi.Inace skupa smo skoro 9 god,inace skroz skladan par ali nadam se da je prolazno.
    Sry na dugom jadanju🤭

Hany ❤ vratit ce se sve u normalu, pod stresom ste i normalno da se odrazava na vas odnos .
    Samo se ti izjadaj kad god imas potrebu 🥰

Jahanara
    25. Kolovoz 2020. 09:12

Skoljka cestitke na 6.mj! 🥳🥳 divni ste🤩 

MickeyMouse
    25. Kolovoz 2020. 10:05

Skoljka čestitam na 6 mjeseci! Prekrasni ste 😍
    Nama je noc prošla dobro, tri buđenja i onda ujutro u 6 me probudilo kako jeca, ne da place nego bas jeca i jedva sam je smirila jer kad sam je taknula pretvorilo se u plac. I onda je odgulila još do 7:40. Evo znaci sinoć od 18:40-7:40 jutros sa tri buđenja za klopu. 
    Imam toliko posla po kući ali ništa ne stizem, sad sam na njezinom prvom spavanju samo wc uspijeli riješiti. 

• Anita91
    25. Kolovoz 2020. 10:09

Skoljka sretnih 6 i uzivajte na moru kad cete ic :).
    Corinne jeste stigli ili sam propustila poruku?
    .
    Mi smo dobro spavali, zaspala je u 9 i probudila se u pola 3 papat i nastavila do pola 7, probudila nas je uz pjesmu 😂stavi si prste u usta i pjeva, novi mikrofon haha

Majuska
    25. Kolovoz 2020. 10:26

Cure jel koja pocela vjezbati ? Jel mi rano poceti trenirati ? 

Corinne
    25. Kolovoz 2020. 10:53

Mi stigli u zalazak sunca, malac spavao skoro cijelo vrijeme, jeo je samo jednom na putu.  Znaci u 10, pa na putu oko 2, i onda u 7 kad smo dosli. Nisam ga htjela buditi u autu. al cini mi se da i nije bio gladan, valjda bi se sam probudio. Putovali smo skoro 9 sati! Na kraju smo se jos prosetali po kvartu, da protegnemo noge. Sinoc bilo 18 C, znaci koje olaksanje nakon Zadra!! Nema vise klime, pokrivamo se opet poplunom, a beba u vreći, s dugim rukavima.
    Moj krevet  znaci ne zelimo se ustati! Sad pijem kavu, u krevetu, malac mi spava u krilu, ne idem nikud  Noć isto ok prosla, osim sto je pas imao probavnih problema, al to mi je u magli. Spavanje u 21, pa budenje u ponoc, 4, 7 i na kraju u 8:30. 

25. Kolovoz 2020. 10:58

Skoljka sretnih 6 mj 🎉🎉🎉🎉 prekrasni ste 😍
    Brankice ma sigurno su vec nestale 😊
    Karla inace takvo stavljanje na noge je strogo zabranjeno, to su nam uvijek govorili na vjezbicama, a i sad pedijatrica. Slatko mozda izgleda, ali ce poceljeti se prerano ustajati sto je onda opterecenje za kraljeznicu. Dok su tako mali pedica samo na taj nacin reflekse provjerava. Također i odgurivanje nogama on nesto ili od nas je isto nepozeljno jer tako jacaju tonus nogu. Samo dobronamjeran savjet.
    .
    Moja zaspe oko pola 10 pa buđenje u ponoc pa 2 pa 4 pa tad je valjda vec naspavana jer se onda budi u 5 i u 6 skroz razbuđena.

sagi
    25. Kolovoz 2020. 11:10

Jutro/dan, 
    I mi imali jedno noćno buđenje, samo traje duže to jedno 😁
    Bili u šetnji i u konzumu. Rekla da su im ovi zumbići preskupi i da neću kupovat, yeah right, kupila i album i plišanca već 🙈

Skoljka kako ste zgodni svi, A je prepresladak 🥰i super si tortu napravila 😋😁

sagi
    25. Kolovoz 2020. 11:27

Brankica držim 🤞 da pregledi budu dobri 🙂
    Majuska ja smao pričam kak ću krenuti pa ništa. Mislim da nije prerano , samo ne vježbati nešto ekstremno odjednom. 

25. Kolovoz 2020. 11:30

Skoljka,sretnih veeelikih 6, predivni ste ❤️❤️
    .
    Jahanara, hvala na pitanju... Noc sam docekala u malo boljem stanju, boljelo je ali izdrzivo. A jutro opet eskaliralo, isla sam oko 6 podic malog da podrigne jer se skroz razbudio i tako me sasjeklo da mi ispao na krevet,do 9 sam skoro bila nepokretna, a muz mora na posao. Nekako zaspao na sisi dok se M nije vratio, ja sam popila Voltaren rapid i utrljao mi je tigrovu mast i sad sam barem pokretna, dojim jedva a muz ga nosi. Ledim koliko stignem. Na hitnu mislim da nema smisla ici 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.