Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    24. Kolovoz 2020. 12:38

Vaki

Moj se okreće isto već dugo, ali se ne diže rukicama i nogicama u isto vrijeme. Kad se gura nogicama onda se sruši na glavicu ili se vrti u krug.

A tvoj je i 2 tj stariji!

Maja 3
    24. Kolovoz 2020. 12:38

za vratni zivac neznam pomoc..pustit da samo prodje?

Maja 3
    24. Kolovoz 2020. 12:42

A za zubice i slinjenje? Bebama tek s 3 mj pocinju zlijezde slinovnice proizvodit slinu..tako da je ima posvud jer neznaju gutat osim za vrijeme sisanja/pijenja na flasicu.
    Guranje ruku u usta je otkrivanje svijeta..dijete je postalo svjesno rukica..isto tako ce na red doci i nogice..i igracke. Tako da ne moraju bit zubi. Da je do tog..mala bi bila krokodil..svaka turica i razdrazljivost su bili zuboci..a 1 dobila tek s 9 mj.
    Mali je iznenadio sve s 2 zubica s 4 mj..nosmo ih ocekivali. Nina jos nema..slini..jede ruke..al ne povezujem to uopce s zubicima.

24. Kolovoz 2020. 12:47

Evo lezim nepokretna, mama ne zna malog uspavati, muz na poslu, dojenje nemoguca misija. Popila sam voltaren rapid i gel i ledim zivac pa cekamo :(

sagi
    24. Kolovoz 2020. 12:53

I Teo slini, gura prstiće, šaku u usta par tjedana sad, a bome i tetrice, igračke, pokušava i bodi navuć, baš je smiješan 🙈
    Noge su mu stalno u zraku, odguruje se, sad je par puta ulovio noge s rukicama. I okreće se stalno oko osi.

Skoljka bravo. Mislim da se krumpir uvodi posebno, nema veze ak je batat uveden. I kao ne odmah na početku jer zatvara.
    Ja samo stavljam paketiće maminog povrća i voća u škrinju i veselim se početku kašica 🙂

sagi
    24. Kolovoz 2020. 12:54

malina08

Evo lezim nepokretna, mama ne zna malog uspavati, muz na poslu, dojenje nemoguca misija. Popila sam voltaren rapid i gel i ledim zivac pa cekamo :(

Ajoj, nadam se da će proć. Možda da odeš na masažu? 

sagi
    24. Kolovoz 2020. 12:56

bejb2

Jutro! Cure i meni treba pomoc, uzasna grlobolja, smrcanje, sto smijem uzeti?

Ja sam uzimala samo med i čaj i prošlo je. Nadam se da će i tebi brzo 🙂

MickeyMouse
    24. Kolovoz 2020. 13:11

Maja evo naše su u tri dana razlike. Moja se okreće leđa-trbuh ali samo na lijevu stranu, na trbuha se nekad slučajno vrati na leđa, ali svejedno se uspije zarotirati u krevetiću i svuda je ima, hvata igračke s obje ruke i prinosi ustima. Kad je na trbuhu grabi kao da pokušava doći do igračke. Mislim da je tvoja napredna jer meni je i ovo puno 😂 e i hvata se za koljena i potkoljenice ali stopala još nije dohvatila.
    Joj Malina bas te uhvatilo 😱 možda bi masaža pomogla ako bi imala gdje otići 

MickeyMouse
    24. Kolovoz 2020. 13:12

Bejb nadam se da će te brzo proći. Možeš za nos neki sprej na bazi morske vode, a za grlo med/caj/limun 

• Anita91
    24. Kolovoz 2020. 13:39

Evo mi odradili krstitke u subotu, curka mi je bila za svaku pohvalu, cak je i sveceniku bila simpaticna jer mu se stalno smijala 😊.
    Evo i nasih slikica malo, kolace nisam stigla poslikat jer su se pojeli 😋
    https://ibb.co/ypB9bsR

https://ibb.co/4VpXY42

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.