H će slijedeći tjedan 5mj i okreće se leđa trbuh, obrnuto samo ako se jako naljuti🙈 noge su stalno u zraku, čarape se skidaju na veliko, ali još nisu prsti stigli do usta jer mlada dama ima jedno 2-3 šlaufića koji ju koče. Na trbuhu je guza stalno u zraku, ali glava zabijena u pod, ko noj😂😂
I naravno da joj biti na trbuhu uopće nije omiljen sport😏
Evo mi odradili krstitke u subotu, curka mi je bila za svaku pohvalu, cak je i sveceniku bila simpaticna jer mu se stalno smijala 😊.
Evo i nasih slikica malo, kolace nisam stigla poslikat jer su se pojeli 😋
https://ibb.co/ypB9bsR
https://ibb.co/4VpXY42
Prekrasna bebacica😍i vi isto,tip top🙂
Cestitam na krstenju
Hvala hvala 🤗.
Mene moja vec za bradavice grize tak da mislim da su zubici, mazem joj s anaftinom i ok joj bude na pocetku al si brzo krene opet gurat prste u usta.
Cak sam joj probala s limunom namazat, mi smo krepali od smijeha koje je face radila haha
Mogu misliti🤪kiseloo😝
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Hvala :), corinne sretno 😊.
.
Skoljka gdje idete na more?
.
Mi smo stigli prije par sati i vec ju cijelo mjesto zna kolko se dreci 🤦♀️
😂😂😂😂😂 Znaci vec je popularna
Idemo na Pag u Šimune 🤷🏻♀️
Malina 🤞da prođe čim prije..nemam neki pametan savjet, osim da popiješ ibuprofen da smanji bol.
Bejb tebi isto brzo ozdravljenje želim! Mislim da ima nekih pastila koje idu uz dojenje.
Anita predivni ste svi..ali malena ne prava slatkica 🥰
Majuska sinsay ima manje kalupe..mi smo 68, ali pidžamice iz sinsaya su nam 74, no u bodiće 68 stanemo ali naknap.
Corrine nadam se da ste dobro stigli doma 🤗
Školjka odlično za dobar shoping! 💪
Cure, ako ste primjetile da malene muče desni, pa namažite im neki gel..to će im malo umiriti.. nama pomaže dentinox, baš se smiri za nekih 5min.
I mi isto dosta slinimo, gura ruke i sve do čega stigne u usta..remeni na hranilici i na kolicima nam služe za glođanje 🙈 M se okreće s leđa na trbuh i obrnuto, isto kad je na trbuhu se digne s rukama visoko ili digne guzicu u zrak, a glava ostane na podu 😆😆 presmiješna je..a kad joj ne paše onda se ljuti i vrišti.
Sad u zadnje vrijeme bi hodala 🥴🤦 držimo je a ona tanca nogama..čim je stavimo u taj položaj raspoloženje joj je na maximumu.. a ono 5mj prošla tek 🙄 čisto me strah kaj nas čeka kasnije 😁😁
Malina 🤞da prođe čim prije..nemam neki pametan savjet, osim da popiješ ibuprofen da smanji bol.
Bejb tebi isto brzo ozdravljenje želim! Mislim da ima nekih pastila koje idu uz dojenje.
Anita predivni ste svi..ali malena ne prava slatkica 🥰
Majuska sinsay ima manje kalupe..mi smo 68, ali pidžamice iz sinsaya su nam 74, no u bodiće 68 stanemo ali naknap.
Corrine nadam se da ste dobro stigli doma 🤗
Školjka odlično za dobar shoping! 💪
Cure, ako ste primjetile da malene muče desni, pa namažite im neki gel..to će im malo umiriti.. nama pomaže dentinox, baš se smiri za nekih 5min.
I mi isto dosta slinimo, gura ruke i sve do čega stigne u usta..remeni na hranilici i na kolicima nam služe za glođanje 🙈 M se okreće s leđa na trbuh i obrnuto, isto kad je na trbuhu se digne s rukama visoko ili digne guzicu u zrak, a glava ostane na podu 😆😆 presmiješna je..a kad joj ne paše onda se ljuti i vrišti.
Sad u zadnje vrijeme bi hodala 🥴🤦 držimo je a ona tanca nogama..čim je stavimo u taj položaj raspoloženje joj je na maximumu.. a ono 5mj prošla tek 🙄 čisto me strah kaj nas čeka kasnije 😁😁
Mazem mu( Gengigel mast)al ima kratkotrajno djelovanje.A sve je to normalno🤪
Oo pa ona je super bebica👌😊
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro🙋♀️
Nocas jedno budjenje😇 i u 6 jutarnje.
.
Malina i Bejb kako ste? Jeste bolje?
Jutro bebama i mamama 🥰
Evo i naša noć je super prošla..zaspala u 22, buđenje u 1, pa u 5..i od 7 smo budni..nakon maženja i igranja na krevetu sad mama pije kavu, tata radi (od doma, pa i on pije kavu), a M je kod bake i dide na igranju 🤗
Ovdje je lijepo zahladilo napokon..sinoć je bilo veselo kako je puhalo, padalo i grmilo..al taman se smirilo kad smo spavat išli.
Danas kod nas na meniju b.tikva, jabuka i griz 🙃 vidjet ćemo kako će se svidjeti frajlici..
Jučer smo imali oslić, blitva i b.tikva..ali nije uopće htjela papati.. probala sam joj i komadiće molića dati, ali ništa ..malo nešto žvače i onda ispljune..ne zna što da radi s komadićem u ustima 🙈
Želimo vam svima lijep dan 😘
Bokic cure 🙈
Anita ❤ divni
Bome Majo tvoja cura je napredna 🥰
R se okrece na trbuh ali samo na lijevu stranu, rotira se u krug , to joj je novost, dize rukice iz ramena u zrak, ali desnu ruku jos manje koristi, noge su stalno u ustima to joj je najdraze 🙊 a kad nesto ne moze drame na najjace 🙈 fizioterapeutica nam je bila na g.o. , sutra idemo na vjezbe pa me bas zanima sta ce komentirat 🤞 u 9.om mjesecu idemo na kontrolu na uzv mozga, da vidimo sta se dogada sa cistama, ja se iskreno nadam da se smanjuju ili da su nestale 🙏 i kontrola fizijatra nam slijedi nakon toga 🙈
Vidim kasice vam lijepo idu 😊😋
Sortiraj odgovore
Najstariji