Jutro! Cure i meni treba pomoc, uzasna grlobolja, smrcanje, sto smijem uzeti?
Jutroo..
Evo mi u pogonu cum smo otvorili oci, odo smo u shoping za more 🙈
Bila sam prava mama 😁 pa skuhala kasicu (butternut, tikvica i jabuka) usula u teglicu, nemogu vjerovat da sam napravila tocno za teglicu od 190g🙈 pa poslije na vrijeme da ga nahranim.
Bas mi je tesko naci povrtnu gotovu kasicu (da imam za ovakve slucajeve) a da je od povrca koje je vec probao, u vecini ima krumpir a to joa nismo, neznam ni kad mozemo, ili i on moze odmah jer je vec batat jeo 🤷🏻♀️ neam pojma kak to ide
.
A se probudio u 3:30, malo nesto promrljo sa sisom, pa pricao, okretao se, igrao se sa dudom, cak je sam u usta stavljao, i tak vačjda je zaspao oko 5h, ja sam se naravno pravila mrtva svo vrijeme.
.
Hany da nicanje zubica prodje bezbolno za oboje 🤞🏻
Sagi super za izlazak
Sanja ma bit ce to sve dobro, A isto zna stagnirat ali izraste, to je koliko znam najnormalnije, jedino ako u bolnici sumnjaju na nesto pa zato dodatne kontrole, 🤞🏻da muhe raade slona
Jahanara pojma nemam kad se moj popisa, nisam upratila 🙄
Melorine koliko kava jitros pijes 😁😁 ja sam pola salice s nogu, sa ovim mojim muzem i sinom sve mi je u vojnickom stilu , ko 🚀 sam
Bejb isla pastile za grlo od crnog ribizla smijes meni pomogle,jest da su nekako gumene no meni prestalo
Halo mamite! Evo i nas nakon par dana nejavljanja. Vratili se s mora. Bome mj dana proletjelo. Da mala nema pregled..i muz nemora radit..sve mislim da bi jos ostali.
Za grlobolju neznam..stagnacija na tezini je normalna.
E. Imam pitanje za ove moje terminuse..
Kaj rade vase bebe? Znaci ja sam luda vec. Moja se okrece s ledja na trbuh..s trbuha na ledja..gura se s nogicama..tako da ju ne mogu vise samu ostavit na krevetu jer odgura i jastuke pred sobom..a od jucer se dize na sve 4
Meni to malo previse za dijete od 4 mj. Ili su mi ovi prije bili panjevi..ili je ova jako napredna.
Moj se okreće isto već dugo, ali se ne diže rukicama i nogicama u isto vrijeme. Kad se gura nogicama onda se sruši na glavicu ili se vrti u krug.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure!
Nasa noc standardno prosla sa 3 budjenja. Svi spavaju a ja u miru pijem kavu. Ovo se ne dogadja tako cesto😅
.
Tnx cure na odgovorima.
Sagi znaci dva Tea se i po tom prate.
Bravo za djevojacku.
.
Hany i mom je ruka u ustima stalno. Vise uopce nece da doji lezeci preko dana. A dok doji reagira na svaki sum, okrece se, gleda, pa ponovno sisa, pa se smije i tako u krug. Ugl traje nam hranjenje.
Znaci to je ocito klasika ponasanje kad zubici idu😉🤤
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutroo..
Evo mi u pogonu cum smo otvorili oci, odo smo u shoping za more 🙈
Bila sam prava mama 😁 pa skuhala kasicu (butternut, tikvica i jabuka) usula u teglicu, nemogu vjerovat da sam napravila tocno za teglicu od 190g🙈 pa poslije na vrijeme da ga nahranim.
Bas mi je tesko naci povrtnu gotovu kasicu (da imam za ovakve slucajeve) a da je od povrca koje je vec probao, u vecini ima krumpir a to joa nismo, neznam ni kad mozemo, ili i on moze odmah jer je vec batat jeo 🤷🏻♀️ neam pojma kak to ide
.
A se probudio u 3:30, malo nesto promrljo sa sisom, pa pricao, okretao se, igrao se sa dudom, cak je sam u usta stavljao, i tak vačjda je zaspao oko 5h, ja sam se naravno pravila mrtva svo vrijeme.
.
Hany da nicanje zubica prodje bezbolno za oboje 🤞🏻
Sagi super za izlazak
Sanja ma bit ce to sve dobro, A isto zna stagnirat ali izraste, to je koliko znam najnormalnije, jedino ako u bolnici sumnjaju na nesto pa zato dodatne kontrole, 🤞🏻da muhe raade slona
Jahanara pojma nemam kad se moj popisa, nisam upratila 🙄
Melorine koliko kava jitros pijes 😁😁 ja sam pola salice s nogu, sa ovim mojim muzem i sinom sve mi je u vojnickom stilu , ko 🚀 sam
Hvala na 🤞trebat ce nam
Ooo pa to se vec ispraksirala sa kasicama😁Bravo.Da ovo za kupovne ja neam pojma kad jos nismo na tpm nivou🙃
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Ne mora znacit da ce im zubici niknut brzo ako to rade i moja gura citavu saku u usta al mislim da njima i dva mj prije pocnu tako simptomi.jedino ako beba bas bas slini moja najstarija je na litre slinila i sa 4,5 mj dobila prvi zubic,al sreca nijedna nije nikad imala temperaturu
Sortiraj odgovore
Najstariji