Majuska evo sad sam mjerila sa Lidlovim 62/68(ako imas njihovih bodica), odgovara br 74 iz Sinsaya. Teo nosi 74 njihov i jedino su mu mrvicu rukavi dugacki-za jedan rub. Malo zavrnemo i dobro.
.
Mellorine znaci i tvoja ponekad zastenje. A valjda je to onda normalno.
.
Moj se okrece na bok i pokusava na trbuh, al ne ide jos, malo mu fali. Par puta se okrenuo sa trbuha na ledja al mislim da je to bilo slucajno.
Hvala cure :).
Slavili smo kod njegovih doma ali nas je bilo samo 18.
Sagi gdje cete vi?
Mi smo inace na putu za more, mala je kakala u autu a zatvoreni prozori znaci umiremo 😂😂
.
Ona se jos uvijek ne okrece sama na trbuh, kao pokusava al neide
Anita faca tvoja, frizura tatina 😄. Prekrasni ste 👍🏻
Majooooo zeno si ziva ti, ja se vec bila zabrinula da te ajkula negdje smazala 😋🤣🤣
Btv.. Tvoja mala ne da je napredna nego je 1000 god ispred mog. U toj dobi moj se tek okrwnuo na trbuh.
.
A je dosta aktivan, ali jos se ne okrece sa trbuha na ledja, onaj jedan put je bilo slucajno. Okrece se na trbus sa obje strane, rotira se u smjereu kazaljke i obratno, jako se odize na ruke, gnjuri ako pokusa podic guzicu 🤣mlati rukama i grabi i ljuti se zato ato nemoze da se pokrene.
Jesi me sad nasmijala! Ajkula🤣🤣🤣
🏊♀️🐳
Anita, preslatki ste ❤️
.
Malo sam se pokrenula, stanje jos kriticno. Htjela sam na hitnu otici ali zbog dojenja nisam. Procitala sam da je voltaren rapid ok. Samo da jos malo popusti do noci...
Ne smije se masirati upaljeni zivac tako da nista od masaze.
Hvala cure :).
Slavili smo kod njegovih doma ali nas je bilo samo 18.
Sagi gdje cete vi?
Nemam pojma još 😕 ali isto će nas bito tako otprilike, kumovi, roditelji i braća. Ako i to ne zabrane prije 🙈
Meni je kod upaljenog zivca pomogao ibuprofen dan dva, ali sad to ne smijes ak dojis. Ja sam skuzila neke simptome prije nego postane bolno, imam neki osjecaj kao da me svrbe leda, a nikako se posvrbit.. zadnji put sam popila Paracetamol dok je jos svrbilo. Sad ti to nije od pomoci, ali mozda ubuduce.
Moj bebač je jako lijen, ne okrece se nikud, na bok ponekad ali tesko guzu zarotira, valjda jer je bucko pa mu je tesko, ali ima jos vremena ha?
Mi prosli zloglasnu Sloveniju i Austriju, bez problema, malac spava, jos dva sata.. samo ti spavaj bebaneee zzzzzzz
Meni je kod upaljenog zivca pomogao ibuprofen dan dva, ali sad to ne smijes ak dojis. Ja sam skuzila neke simptome prije nego postane bolno, imam neki osjecaj kao da me svrbe leda, a nikako se posvrbit.. zadnji put sam popila Paracetamol dok je jos svrbilo. Sad ti to nije od pomoci, ali mozda ubuduce.
Moj bebač je jako lijen, ne okrece se nikud, na bok ponekad ali tesko guzu zarotira, valjda jer je bucko pa mu je tesko, ali ima jos vremena ha?
Mi prosli zloglasnu Sloveniju i Austriju, bez problema, malac spava, jos dva sata.. samo ti spavaj bebaneee zzzzzzz
Jel nije ibuprofen dojenje friendly?
Ajme pa da, ti putujes! Izdrzite jos malo 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji