Joj sad su me ubili u pojam evo…. Znaci on meni uz kasicu koju obilno pojede, 120,190..ima i 7 boca dnevno 120,150…ali ima 7kg i nikako dobit vise pa su mi rekli obavezno trazit uputnicu za krv i mokracu… Sad sam bas u brigi pedijatrica je uvjek zadovoljna i nikad mi nije napominjala dodatne pretrage
A vjerujem da je sve ok❤
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Cijeli dan ne spava, samo na rukama . Cim spustim-gotovo spavanje. Evo sad je zaspao i naprosto ga se bojim ispustiti. Ovo su trenutci i dani kada mi je drago da nema puno kila.😅
.
Ma da, bebe ne rastu svaki dan isto. Malo idu u kilazu, malo u duzinu. Ako si zabrinuta kontaktiraj pedijatra. Uvijek sam za to da bolje provjeriti ako si u strahu.
.
Da li vi primjecujete kada vase bebe piske? Moj ispusti nekad par zvukova kao da stenje dok ne krene, ne znam jel to normalno.
Jahanara moja nekad zna se stresti kad se popiski, ali nisam primijetila da stenje 🤔
Evo javljam i nama krenuo zubic,saka stalno u ustima,slini,manje uspije dojiti jer ga iritira i svrbi.Sav se kod dojenja jadan frce,zato vise pita po malo jede.Za sad po noci normalno spava,i preko dana.Ali veseli je,bas jako vriska i guguce pa predpostavljam da ga ne boli😉👌
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Hvala cure,odlucila sam zvat ujutro cisto zbog sebe, znam da su normalne te faze al eto nemam mira uopce nemogu spavat jer ja sam to dosad isto vodila pod normalnim, vidjet cemo sta kaze
Čitam, al nikalo da napišem , sad više ni ne znam što sam sve htjela komentirati.
Vratili se od mojih,, tamo ne tipkam tolko ko doms 🙈 stalno se nešto događa tamo, bila i na djevojačkoj dok je mali spavao.
Jahanara moj zna i plakati prije, i stenjati. I svašta 🙊
Dobro jutro cure!
Nasa noc standardno prosla sa 3 budjenja. Svi spavaju a ja u miru pijem kavu. Ovo se ne dogadja tako cesto😅
.
Tnx cure na odgovorima.
Sagi znaci dva Tea se i po tom prate.
Bravo za djevojacku.
.
Hany i mom je ruka u ustima stalno. Vise uopce nece da doji lezeci preko dana. A dok doji reagira na svaki sum, okrece se, gleda, pa ponovno sisa, pa se smije i tako u krug. Ugl traje nam hranjenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji