Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    23. Kolovoz 2020. 14:35

Ej Karla, vi ste jos na moru? Moj malac se poceo takoder cesce buditi od kad nismo doma, tak da me bas zanima hoce li se sve vratiti u normalu. 

Putujemo sutra ! A sad citam vijesti, 13 sati cekanja na granici Slovenija-Austrija  nemam pojma kak cemo, moramo traziti neki alternativni put

MickeyMouse
    23. Kolovoz 2020. 15:20

Mellorine ima u prosjeku tri buđenja. Neke dane prvo buđenje ima oko 22:30/23 a nekad i kasnije, pa onda još dva puta do jutra, ali poslije je ne vraćam u krevetić. Znaci od 18:30 do tog prvog buđenja je u krevetiću. 
    Karla e ak mi se to promijeni ne znam sto ću, jer mi ovo savršeno pase radi starije.

MickeyMouse
    23. Kolovoz 2020. 15:21

Corinne uh bome su gužve! Sretno! 

skoljka
    23. Kolovoz 2020. 16:15

Corine 🚗🚗🚙🚚 sretnoooooo 🤞🏻
    Karla i moj pije iz kljunasice i isto kao M kad ju vidi odmah trazi, ali recimo ako smo doma, kod nas nijje vruce u kuci nego taman ugodno onda mu ponudim izmesju podoja, nakon dohrane i tak a ako smo vani nudim mu dosta cesce, prvih par puta se npije, i onda pljuje pa mu ne dajem vise. Do 100 popije kad je vruccina. 

Jahanara
    23. Kolovoz 2020. 16:21

Skoljka bravo za kasicu👏 
    .
    Karla da probas napraviti malo rijede ili gusce-ovisno kako inace dajes, mozda bolje prihvati.
    .
    Mickey bome vi lijepo spavate, svaka cast. 
    .
    Sanja a koliko ti dugo stagnira na kilazi? Mozda ide u duzinu. Isto vjerujem da bi ti pedijatar rekao da nesto nije ok.

Boa35
    23. Kolovoz 2020. 16:22

Corinne

Ej Karla, vi ste jos na moru? Moj malac se poceo takoder cesce buditi od kad nismo doma, tak da me bas zanima hoce li se sve vratiti u normalu.

Putujemo sutra ! A sad citam vijesti, 13 sati cekanja na granici Slovenija-Austrijanemam pojma kak cemo, moramo traziti neki alternativni put

Da, još smo u zd, već 20 dana i napokon sljedeći vikend idemo doma 🥳😁
    Muka je i meni od puta kad se sjetim da moramo u zagreb doći 🥴 ajoj, vama će biti veselo..mada stvarno previše kompliciraju austrijanci.. al stvarno se nadam da će vam ok put proći 🤞
    Školjka a ok onda, ja sam mislila da je to previše vode. Al kaj da radim kad ona traži i baš pije. 
    Mickey da, vjerujem.. nadam se da se neće promijeniti ništa 🤗

My baby
    23. Kolovoz 2020. 16:25

Karla moja mladja kcer je jako puno pila vode pa ako pije super.
    Mi nemamo problema s nocnim spavanjem jos uvijek spavamo citavu noc❤️

• Sancy3
    23. Kolovoz 2020. 16:46

Frendica je med sestra. 3.9svakako imamo cijepljenje do tad cu malo pratit, a neznam recimo oko 2tj da je tezina ista

Boa35
    23. Kolovoz 2020. 17:25

Sanja89

Frendica je med sestra. 3.9svakako imamo cijepljenje do tad cu malo pratit, a neznam recimo oko 2tj da je tezina ista

Zaboravila komentirati.. 
    Nama je s nekih 4mj isto težina stagnirala..sigurno dva-tri tj nije ništa dobila, ali je narasla dva cm, baš se naočigled istegnula.. 
    Ako normalno papa i ima dovoljan br morkih pelena, ne moraš brinuti 🙃

Vaki
    23. Kolovoz 2020. 20:09

Sanja - moj ti uvijek tako stagnira po 2 tjedna pa onda naglo dobije. Tako je već 2 mjeseca za redom. Sad ima oko 8 i 300, a dugo je imao 7.900.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.