Ej Karla, vi ste jos na moru? Moj malac se poceo takoder cesce buditi od kad nismo doma, tak da me bas zanima hoce li se sve vratiti u normalu.
Putujemo sutra ! A sad citam vijesti, 13 sati cekanja na granici Slovenija-Austrija nemam pojma kak cemo, moramo traziti neki alternativni put
Mellorine ima u prosjeku tri buđenja. Neke dane prvo buđenje ima oko 22:30/23 a nekad i kasnije, pa onda još dva puta do jutra, ali poslije je ne vraćam u krevetić. Znaci od 18:30 do tog prvog buđenja je u krevetiću.
Karla e ak mi se to promijeni ne znam sto ću, jer mi ovo savršeno pase radi starije.
Corine 🚗🚗🚙🚚 sretnoooooo 🤞🏻
Karla i moj pije iz kljunasice i isto kao M kad ju vidi odmah trazi, ali recimo ako smo doma, kod nas nijje vruce u kuci nego taman ugodno onda mu ponudim izmesju podoja, nakon dohrane i tak a ako smo vani nudim mu dosta cesce, prvih par puta se npije, i onda pljuje pa mu ne dajem vise. Do 100 popije kad je vruccina.
Skoljka bravo za kasicu👏
.
Karla da probas napraviti malo rijede ili gusce-ovisno kako inace dajes, mozda bolje prihvati.
.
Mickey bome vi lijepo spavate, svaka cast.
.
Sanja a koliko ti dugo stagnira na kilazi? Mozda ide u duzinu. Isto vjerujem da bi ti pedijatar rekao da nesto nije ok.
Ej Karla, vi ste jos na moru? Moj malac se poceo takoder cesce buditi od kad nismo doma, tak da me bas zanima hoce li se sve vratiti u normalu.
Putujemo sutra ! A sad citam vijesti, 13 sati cekanja na granici Slovenija-Austrijanemam pojma kak cemo, moramo traziti neki alternativni put
Da, još smo u zd, već 20 dana i napokon sljedeći vikend idemo doma 🥳😁
Muka je i meni od puta kad se sjetim da moramo u zagreb doći 🥴 ajoj, vama će biti veselo..mada stvarno previše kompliciraju austrijanci.. al stvarno se nadam da će vam ok put proći 🤞
Školjka a ok onda, ja sam mislila da je to previše vode. Al kaj da radim kad ona traži i baš pije.
Mickey da, vjerujem.. nadam se da se neće promijeniti ništa 🤗
Karla moja mladja kcer je jako puno pila vode pa ako pije super.
Mi nemamo problema s nocnim spavanjem jos uvijek spavamo citavu noc❤️
Frendica je med sestra. 3.9svakako imamo cijepljenje do tad cu malo pratit, a neznam recimo oko 2tj da je tezina ista
Frendica je med sestra. 3.9svakako imamo cijepljenje do tad cu malo pratit, a neznam recimo oko 2tj da je tezina ista
Zaboravila komentirati..
Nama je s nekih 4mj isto težina stagnirala..sigurno dva-tri tj nije ništa dobila, ali je narasla dva cm, baš se naočigled istegnula..
Ako normalno papa i ima dovoljan br morkih pelena, ne moraš brinuti 🙃
Sanja - moj ti uvijek tako stagnira po 2 tjedna pa onda naglo dobije. Tako je već 2 mjeseca za redom. Sad ima oko 8 i 300, a dugo je imao 7.900.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji