Jutroo ☕
Jahanara muci bar to obavi bez problema 😊 mojoj jucer odmah proradio amaranth i kakala bez problema, ali je ona valjda navikla cesto kakati i htjela bi cesce, a otkako smo krenuli sa kasicama to je 1-2 dnevno
Karla i Skoljka mozda je stvarno u tajmingu stvar, moja pojede uglavnom vecinu kasice svaki put, ali nekidan je bilo valjda prebrzo poslije dojenja i bila je sita i pojela samo 3 zlicice.
.
Uh busenje usiju, nisam ni ja za to da im se ko malim bebama buse usi nego kad same izraze zelju. A to mi je i skroz neprakticno, ja bih se stalno bojala da ce ih skinuti i progutati ili manje vazan razlog da ce ih gubiti svako malo.
Pisem ovaj post od 8 valjda 😂
Jahanara ajde vi bar kakate 🙈 mi jednom u 4 dana..i onda je baš mući trbuh po noći.. 🥴
Mellorine evo danas smo imali butternut tikvu i blitvu, jela je oko 10h i pojela skoro pola kašice (za jednu punu jušnu žlicu), to je nama super količina, inače pojede 3žl al i te žl ne budu ni pola pune.
A nisam pametna uopće kad da joj dajem..jer ona cica svakih 2h..pa joj ponudim pred sljedeće cicanje, znači da je više od sat i pol bez hrane.. probala sam i popodne nuditi, ali popodne ne želi uopće ni usta otvoriti.. a tipa lubenicu će lizat i gristi cijeli dan ako treba.
Karla tako i moj, kad mu ponudim svjeze da lize, slomi se jadan lizajuci, sav sretan duda.
.
Evo jutros sam skuhala buternut tikvu, batat i tikvicu, poklopila i ostavila da se hladi a mi proslu u setnju u kojoj je odspavao pola sata i odmah smo nazad doma, rad je bilo 10h, zblendala povrce i hranila ga, mali mu je bilo 🥴, pa sam mu malo nudila i kupovnu jabuku sto je ostalo od jucer pa je kasice pojeo 100g i oko 20g jabuke, taki da je preskocio jedno dojenje i evo sad u 12h trazi da doji, inace ga u 12:30 dojim 🤷🏻♀️, mozda idemo na bolje
Joj sad su me ubili u pojam evo.... Znaci on meni uz kasicu koju obilno pojede, 120,190..ima i 7 boca dnevno 120,150...ali ima 7kg i nikako dobit vise pa su mi rekli obavezno trazit uputnicu za krv i mokracu... Sad sam bas u brigi pedijatrica je uvjek zadovoljna i nikad mi nije napominjala dodatne pretrage
Skoljka super za papanje ☺️
Sanja tko ti je to rekao? Vjerujem da bi pedijatrica da je trebalo upozorila ili dala na provjeru 🤷🏼♀️
Ja evo ne znam, moja zaspe u 18:30 pa spava do 6:30/7 (uz klopu naravno), a jučer zaspala u 20 reko sad će ujutro duže kad ne evo nje u 6:10!!
Kak dajete one chamomila kuglice? Ak sam dobro skužila rastopite u mlijeku?
Karla ja sam dok ja manje jela kasice dojila je sat vremena prije tako da mi nije pregladna ni presita. Znaci kad se probudi prvo cica pa za sat vremena kasica dok jos nije pospana. A sad kad mi pojede dosta kasice za obrok tajmiram da mi odspava pa onda odmah kasicu da dobije i onda par zlicica vode. Inace isto cica na 2h u prosjeku.
Sanja ali pa sad kako su veći ne dobivaju više onako puno kao na početku 🙄
Mickey što bi ja dala da mala zaspi u 18:30..nama ne tad zadnje spavanje prije noćnog..koje onda kreće iza 22 🙈 a buđenje je danas bilo u pol 8.. ovdje se počela baš puno buditi po noći..sigurno 5x se budi jesti..doma to nije radila.. sad ne znam jel joj smetaju zubići ili joj nešto ne odgovara.. al baš se veselim da doma idemo..dosta mi je više ovdje biti 😁🥴
Školjka bravo! Eto, bilo mu je fino 🤗
Zaboravih pitati koliko vam bode popiju?
Mi imamo kljunašicu iz koje pije vodu i popije na dan između 100-150ml. Ne znam jel to previše..al čim vidi bocu pruža ruke i hoće piti.
Sortiraj odgovore
Najstariji