Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    22. Kolovoz 2020. 21:32

Gdje ste ekipa? Utihnula nam tema...
    Mi se evo uspavljujemo, tj on cicka i spava, cekam da je ispusti pa da ga stavim u kindac. 
    Dan je bas bio pakleno vruc a on bi se nosao. Zalijepili se jedno za drugo.
    .
    Od kceri prijateljica probusila usi i sad imamo dramu hoce i ona. Trazila je to jos na pocetku godine al smo odgodili dok ne podje u skolu jer djeca do 7 god to ne smiju😆 propala mi laz. Nisam za to da ih jos busi a ne znam kako je odgovoriti. Moje se su gnojile i zarasle pa busi ponovno tako da mi nije ostalo u lijepom sjecanju. Zato njoj odgadjam.

Jahanara
    22. Kolovoz 2020. 21:34

malina08

Uh, stigli doma sa voznje autom nazad oko 18h, a od 19-20 zesci plac, mislim da je zakuhao. Svaka pelena bila skoro suha :( onda je sad u sat vremena sisao bogac triput. Ali je cijeli dan proveo u vinogradu pod sljivom i toliko je ubijen da me zivo zanima koliko ce spavati 😁

Bude im vruce u AS. Moj svaki put bude mokar. 🤞 da odspava bolje nego inace.

bejb2
    22. Kolovoz 2020. 21:36

Curke hvala za info o AD. 
    Sto se tice busenja usiju meni i sestrama(3) mama dala busiti sa par mjeseci🤣 tak da se niti ne sjecamo..ali sam ja kasnije busila jos 3 rupice na jednom uhu i stvarno ne boli nista (osim dok busis hrskavicu).

Vaki
    22. Kolovoz 2020. 21:37

Moj je danas ekstra naporan pa ne stignem pisati... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

My baby
    22. Kolovoz 2020. 22:25

Ja sam svojima isto busila oko godinu su imale,ni ne sjecaju se a doduse sad ih ganjam da stavljaju da im ne zaraste.

Boa35
    22. Kolovoz 2020. 22:51

Sanja pa vi ste pravi gurmani.. mi samo par žličica pojedemo, ima li još nečija beba da tak malo papa? A inače sve trpa u usta, želi liznuti, probati..al kašicu nakon par žlica neće više.. 🤷
    Joj bušenje uši.. sestri i meni je mama to dala napraviti s mjesec dana ??!!! Skoro sam na guzicu pala kad mi je rekla..ja ni ne pomišljam svojoj bušit još..kad sama poželi onda, al isto mislim da prije škole nećemo.. 
    Nama je danas ok dan prošao..ali nismo izašli iz klime do 20h..stalno smo na ugodnih 24, pa ni ne znam kak je vani 😜
    Malina, bravo za dobar put! 

Corinne
    22. Kolovoz 2020. 23:04

Ja po svojim slikama gledam, imam probusene usi jos ko beba!! Meni je to nezamislivo, ali valjda je to takvo vrijeme bilo. 
    Danas je bilo extra vruce, pa sam odlucila isprobati onaj Fredov kolut u kadi. Odusevljena sam!! Znaci malac je plivao nogicama od jednog na drugi kraj kade, i onda razgledavao bocice sampona pa natrag do pipe. Tako nekoliko krugova. Papao i zaspao. Bas super! Sad cu to prakticirati cesce. Eto preporuka ako netko zeli izmoriti bebu :D

skoljka
    22. Kolovoz 2020. 23:10

Karla pa moj Aaron, sta nisi skuzila? Prve 3 otvara usta ostalo sisa zlicu, pljuje igra se brbrbrbr, i na kraju pocne plakati iz amija je i ja odustanem ili nekad samo okrenw glavu cvrsto zatvorenih usta. Odlucila sam da cu ujutro kad ustanemo odmah skuhati povrce pa onda iaci u setnju i spavanac pa da cim se probudi da mu dam, da vidim jel tad donar takming, jer sam skuzila da mu fulam ako mu dajem izmedju dva podoja. Danas iata stvar, oopet sam mu naknadno nudila oko 14h i dosta je pojeo i jos jednom oko 16 nalon budjenja i isto je htio jesti, pricam o gotovoj kasici od 190g. Cak mu se svidjala jer je bila hladna iz frizdera 🤷🏻‍♀️

skoljka
    22. Kolovoz 2020. 23:13

🧐 Koliko gresaka u par recenica 🥴

Jahanara
    23. Kolovoz 2020. 04:12

Pozdrav iz nocne! Opet kakanje u nedoba🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.