Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    18. Kolovoz 2020. 09:59

Vaki preslatki su🥰
    .
    Mickey sretan rodjendan velikoj seki🥳🥳 kako proslo iznenadjenje sa kuhinjom? Obradovala se?

• Sancy3
    18. Kolovoz 2020. 10:14

https://ibb.co/VJwjLJ9

MickeyMouse
    18. Kolovoz 2020. 10:23

Vaki preslatki su 😍
    Sanja super ulov!
    Karla prekrasne ste 😍
    Neverland nemoj si predbacivati, radiš  sve u interesu djeteta, nadam se da ćete brzo doma sa dobrim vijestima! 
    Jahanara hvala! Iznenađenje je prošlo odlično! Bas se igra i svako malo stane pred nju i kaže kuhinjicaaaaa. I čak mogu sama na wc a da ona ostane se igrati u kuhinji 💪🏼😂
    Popodne degustiramo tortu! Budem je uslikala kada je ukrasim pa ću vam pokazat. 

sagi
    18. Kolovoz 2020. 10:27

Jahanara i mene je mučio broj, uzela sam duge bodiće 62/68 i 74/80. Treba mi par dugih 68 pa mi teško uzet broj kad oni imaju dvobroje. I čarapice za jesen/zimu.
    Vaki preslatki su. Kako je A velik, vidla sam ga ko bebu zadnji put 🙊🙂
    Sanja super, morali bi i mi u ophodnju Pepca 😁
    Tam trebam s autom pa onda nikako da se odlučim otić. 

MickeyMouse
    18. Kolovoz 2020. 10:28

Mozak mi je baj baj pa drugi put pročitam pa drugi komnetar pišem ono sto sam zaboravila 😳😄
    Vaki hvala! 
    Libica i malenom sretnih 4 mjeseca! Ima bas lijepo ime. 
    Ja sam davala bio gaia s D vitaminom a sada ću na kontroli tražiti običan d vitamin, a bio gaiu ću običnu uzeti. 
    Ja nisam bila u Lidlu, a htjela sam, al rođendan i sve mi je gužva tak da nismo isli. 

Jahanara
    18. Kolovoz 2020. 10:44

Sanja super je sve! Al jaknica mi je🤩
    Nama od robe najvise fale majice na kopcanje tj gornji dio trenirke. Najsretnija bi bila da mogu sama otici i kupiti al kad se sjetim da moraju djeca ici s nama, odustajem od kupovine😅

brankica09
    18. Kolovoz 2020. 10:53

Karla divne 💕 uzivate 🤩
    Vaki 💙 preslatko 💙 ljubav 🥰
    Sanja super soping 💪 traper jakna 🔝🥰

• Sancy3
    18. Kolovoz 2020. 10:57

brankica09

Karla divne 💕 uzivate 🤩
    Vaki 💙 preslatko 💙 ljubav 🥰
    Sanja super soping 💪 traper jakna 🔝🥰

Jao i mene je traper odusevila sva sam se rastopila tamo😂😂😂

mom3
    18. Kolovoz 2020. 11:24

MickeyMouse sretan 2. rođendan princezi 🎊🎁🎉

Boa35
    18. Kolovoz 2020. 11:40

Hvala vam curke! 
    Vaki ajme, pravi su 🍬 !! 
    Sanja odličan shoping, bravo! 
    Vidi da su sve bebice oduševile sportskim kolicima, super! A kad je ona košara duboka i niš ne vide iz nje 🙈
    Nama noć prošla li-la.. nije to onaj ritam koju doma imamo..ne znam kaj joj je zadnjih dana.. i opet se probudila u 5 i bila budna do 6 🥴 
    .
    Danas smo papali jabuku, suhu šljivu i pirov griz 🍏🍽️🍼🥛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.