Vaki preslatki su🥰
.
Mickey sretan rodjendan velikoj seki🥳🥳 kako proslo iznenadjenje sa kuhinjom? Obradovala se?
Vaki preslatki su 😍
Sanja super ulov!
Karla prekrasne ste 😍
Neverland nemoj si predbacivati, radiš sve u interesu djeteta, nadam se da ćete brzo doma sa dobrim vijestima!
Jahanara hvala! Iznenađenje je prošlo odlično! Bas se igra i svako malo stane pred nju i kaže kuhinjicaaaaa. I čak mogu sama na wc a da ona ostane se igrati u kuhinji 💪🏼😂
Popodne degustiramo tortu! Budem je uslikala kada je ukrasim pa ću vam pokazat.
Jahanara i mene je mučio broj, uzela sam duge bodiće 62/68 i 74/80. Treba mi par dugih 68 pa mi teško uzet broj kad oni imaju dvobroje. I čarapice za jesen/zimu.
Vaki preslatki su. Kako je A velik, vidla sam ga ko bebu zadnji put 🙊🙂
Sanja super, morali bi i mi u ophodnju Pepca 😁
Tam trebam s autom pa onda nikako da se odlučim otić.
Mozak mi je baj baj pa drugi put pročitam pa drugi komnetar pišem ono sto sam zaboravila 😳😄
Vaki hvala!
Libica i malenom sretnih 4 mjeseca! Ima bas lijepo ime.
Ja sam davala bio gaia s D vitaminom a sada ću na kontroli tražiti običan d vitamin, a bio gaiu ću običnu uzeti.
Ja nisam bila u Lidlu, a htjela sam, al rođendan i sve mi je gužva tak da nismo isli.
Sanja super je sve! Al jaknica mi je🤩
Nama od robe najvise fale majice na kopcanje tj gornji dio trenirke. Najsretnija bi bila da mogu sama otici i kupiti al kad se sjetim da moraju djeca ici s nama, odustajem od kupovine😅
Karla divne 💕 uzivate 🤩
Vaki 💙 preslatko 💙 ljubav 🥰
Sanja super soping 💪 traper jakna 🔝🥰
Karla divne 💕 uzivate 🤩
Vaki 💙 preslatko 💙 ljubav 🥰
Sanja super soping 💪 traper jakna 🔝🥰
Jao i mene je traper odusevila sva sam se rastopila tamo😂😂😂
Hvala vam curke!
Vaki ajme, pravi su 🍬 !!
Sanja odličan shoping, bravo!
Vidi da su sve bebice oduševile sportskim kolicima, super! A kad je ona košara duboka i niš ne vide iz nje 🙈
Nama noć prošla li-la.. nije to onaj ritam koju doma imamo..ne znam kaj joj je zadnjih dana.. i opet se probudila u 5 i bila budna do 6 🥴
.
Danas smo papali jabuku, suhu šljivu i pirov griz 🍏🍽️🍼🥛
Sortiraj odgovore
Najstariji