Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    17. Kolovoz 2020. 22:00

Jahanara

Mellorine

Mi danas bili na cijepljenju, u svaku nogicu jedno. Zasad je super, drzite fige da nebude temp. 6400g i 62cm 😀
    Pedica rekla da super sto smo zapoceli sa kasicama i da odakle nama svima da se od 6 pocinje i jel to kakva grupa postoji 😂
    Uglavnom ona preporuca od 4mj do 6 mj da se vec zapocne polako sa par zlicica tj koliko beba bude htjela jer tada beba najbolje prihvaca i upoznaje nove okuse, a kao ako se prekasno zapocme sa kasicama moze se uciniti kontraefekt da ce ih odbijati i nece prihvacati nove okuse. Eto to je od moje misljenje.

🤞 da prodje bez temp.
    .
    Sagi kako vi to idete na cijepljenje sa 3 mj? To ste odgodili zbog ljeta i vrucina?

Pedijatar je na godišnjem u 8.om mjesecu pa zato.
    Ja bi radije da smo se već cijepili, ovak me strah nekam ić, tipa more, prije cijepljenja. 

Majuska
    17. Kolovoz 2020. 22:10

Ni mi se jos nismo cijepili i imat ce 3 mj i tjedan dana jad je narucena ...
    Nego neka preporuka za neke vitamine za kosu? ...bit cu celava 😔
    Pune sake kose poslje svakog pranja .
    Jel vi dajte bas svaki dan d3 kapi ? Ja nisam bas redovita  :/ ,racunam ako smo dosta vani na suncu da ne treba 

Libica
    17. Kolovoz 2020. 22:15

Cujem da se pricalo o nekim kolacima, dobro da ih ne mogu vidit 😁 jos sam kakti na anti kandida dijeti zbog zezancije s konstantim soorom 😒
    I nama 4 mjeseca danas, cestitam i MickeyMouse 🥳🥳

Ja sam bas isto neki dan razmisljala za kolica da uzmem na more sportski dio, pa da nam ustedim hrpu mjesta umjesto kosare, hm, morat cu vidit dokle se spusta..
    Val voli spavat na trbuhu (znam da se ne preporucuje, al mislim da smo pomocu tog dobili sate i sate sna) pa ne znam kolko se to moze u sportskom ako je u nultom polozaju, testirat cemo!
    Brzo ozdravljenje bebici u bolnici 😔

Beba V. ❤

Boa35
    17. Kolovoz 2020. 22:37

Neverland 🤞 da vam prođe brzo sve! 
    Čestitam na krštenju (zaboravila sam kod koga)  😔
    Mellorine 🤞 da prođete bez temp! 
    Libica pa mi imamo imenjake! Moja je Mareta (Val, isto kao i tvoj malecki🤗,) 
    Zato vjerojatno i obožava more, svaki dan smo na kupanju..svi se čude kako nema uopće strah..ona pliva nogama ko velika u onom kolutu😊 svi nas gledaju s plaže 🙈 kao di će tak mala beba u duboko..a mi do bova plivamo s njom 😂😂 
    Evo šaljemo velike slane puse svim mamama i bebama 😘
    https://ibb.co/5hGDWjX

• Pupi30
    17. Kolovoz 2020. 22:41

Karla89

Čestitam na krštenju (zaboravila sam kod koga) 😔
    Zato vjerojatno i obožava more, svaki dan smo na kupanju..svi se čude kako nema uopće strah..ona pliva nogama ko velika u onom kolutu😊 svi nas gledaju s plaže 🙈 kao di će tak mala beba u duboko..a mi do bova plivamo s njom 😂😂

Prekrasne ste obe 🤩🤩🤩

Jahanara
    17. Kolovoz 2020. 22:43

Sagi aha nisam znala. Ne trebas se bojati zbog tog ici nekud😉.
    .
    Majuska meni se dogodi da neki dan zaboravim al isto racunam vani smo pa dobije vitamina. Veci mi je problem sto ne vjezbamo kukove svaki dan🙈 nekad on neda pa onda kroz dan zaboravim na to pa se grizem.
    Za kosu nemam savjet...
    .
    Karla bas ste zgodne djevojke😀 Mareta je pravi bomboncic🍬

Corinne
    17. Kolovoz 2020. 22:54

Malina mi smo jos u turneji po Hrvatskoj, tako da sad vise ni ne ocekujem neki red sa spavanjem. Ja bi odokativno rekla, vec tri tjedna malac ne spava normalno preko dana, budi se cim ga spustim, bilo u nas krevet ili kinderbet. I onda je cendrav jer je umoran i tako u krug. Jucer sam ga drzala u narucju dok je spavao, bas da vidim koliko ce spavati.. bome skoro 2 sata. A preko noci se isto cesce budi nego inace, ne znam kad je zadnji put odspavao 3 sata u komadu. Ne znam, mozda se sve vrati u normalu kad se vratimo doma. 

Libica
    17. Kolovoz 2020. 22:55

Karla89

Čestitam na krštenju (zaboravila sam kod koga) 😔

Jako ste zgodne i bas je lijepo ime i u zenskoj verziji 😍 da, mi nemamo neke veze s morem, al kad u velikoj kadi pliva jako uziva. U cetvrtak ce se prvi put brckat u moru i isto planiramo aktivno plivat!

Beba V. ❤

Corinne
    17. Kolovoz 2020. 22:57

Aaawww Karla, bebica ti je predivna! Koje okice  bomboncic!
    More joj nije hladno? Mi smo isprobali bazencic, i malac je poceo protestirati cim se voda malo ohladila, princ Roko! 

sagi
    17. Kolovoz 2020. 23:01

Neverland ma nemoj se gristi i osjećati krivom, baš naprotiv, radiš najbolje što misliš i možeš za svoju bebicu ❤️

Jesu vam rekli kolko će vas držati?

Libica čestitam 🥳
    Karla super za plivanje, još u kadi je pokazala da je plivačica 😉😁 i super izgledate , Mareta obara,mogla bi mi biti snaha 😋 😁
    Majuska da, tak će i mali imat. Bap sam danas išla u ljekarnu naručit cjepivo protiv rote.
    I ja par dana nisam dala d3, mislila sam da mu možda smetaju, grčio se, al izgkeda da je to bilo nepovezano. Bap mi je šogorica pričala kak njena frendica uopće nije davala niš. 🤔
    Jahanara ma ići ćemo nakon cijepljenja ak sve bude ok i dobro vrijeme nekud na more na par dana, barem neće bit gužve u 9om. 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.