Jutro..
Nocas se probudio oko 3, gledala ga na kameri i zaspao. Oko 4:30 ga cujem stavim ga dojiti, i zaspao. Kad eto ga u 6, jadan place, nateze nogicama, prdi, bas ga stomak mucio, sigurno od cjepiva. Opet ga stavila da doji i smirio se nekako i zaspao jos sat vremena. Evo ga sad se igra pored mene u krevetu..
.
I moj je tak od 6, a nije bio na cijepljenju 😁
Jutroo ☕
Ja imam naviku mamu pitati kako je spavala jer se obicno poklopi kad mama odlicno spava da tad i bebolina, a sve ove ostale noci li-la, mama je u menopauzi, a u cemu je mala neznam 😂 i sinoc opet nikakvo spavanje, ja vec navikla, ali bilo bi lijepo kad bi pocela bar na dva buđenja.
Jutroo ☕
Ja imam naviku mamu pitati kako je spavala jer se obicno poklopi kad mama odlicno spava da tad i bebolina, a sve ove ostale noci li-la, mama je u menopauzi, a u cemu je mala neznam 😂 i sinoc opet nikakvo spavanje, ja vec navikla, ali bilo bi lijepo kad bi pocela bar na dva buđenja.
Mel, kuzim te, dva budenja su mila majka, potpisala bih odma!
Jutro zene!
Mi smo imali budjenje u 1, pa u 4 i nakon tog je neprestano stenjao,plackao u snu, vrtio se lijevo desno, cicao i tako da od 4 ne spavam ili sam u nekom polusnu. Koma🥺
.
Znaci sve volimo slatko🤣🤣 joj Malina ja sam sto puta rekla od tad ne jedem pa izdrzim dan-dva pa opet krenem ...
.
Skoljka bravo za dobar pregled! I za okret koji ste propustili!
.
Sagi bravo za naseg imenjaka! Sad jos malo pa ih vise necemo moci ostavljati same na povisenom.
Jutro svima! Moja je budna od 6! I zaspala je sada u 9 😱 duša mi spava.
Bila sam u sopingu na tavanu, skinula pun škaf robe od starije (68/74) sad za jesen! Dobro da sam bila gore a ne u stvarnom sopingu jer ne bi bilo smisla, stvarno ima puno robice. Nasla sam i zimsku jaknu i zimsku vreću za spavanje, i dva skafandera i još nisam jedan ormar prokopala. Bolje da ni je gledam kataloge od Lidla da ne bi došla u napast 😂 radije ću kopati po ormarima haha
Imam sreće sto je starija bila mrvica, a beba je sada puno veća tak da su se sezone robe poklopile 😄
Jahanara uf, ja ga ne ostavljam, okrene se oko osi za 360 🙈
Mickey super za šoping 😂
.
Ja opet išla u Lidl, kupila baby gym, iako imamo već jednog 🙊 al doma imamo fisher price koja ima glupi poliester materijal pa uvijek stavljam tetricu, a ova ima fluffy mekanu podlogu 😁 ostavit ću fp kod svojih u Zagorju pa da ima za tamo.
Mickey takav shoping je najbolji! 🙂👍
Kako proslava prosla?
.
Sagi ja svog ostavim na kutnoj al u onom najvecem kutu, od tamo jos nikud ne moze.
Mickey takav shoping je najbolji! 🙂👍
Kako proslava prosla?
.
Sagi ja svog ostavim na kutnoj al u onom najvecem kutu, od tamo jos nikud ne moze.
Ja isto, al zaogradim kut sa jastukom za dojenje 😁
Gdje ste zene?
Eno moj se non stop okrece na trbuh, vise ga ni ne vracam, malo je cendrao i zaspao.
Sortiraj odgovore
Najstariji