Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    19. Kolovoz 2020. 15:26

Eto popila kavu i pojela kroasan sa linoladom. Odreći ću se slatkog nikad 😁
    Glava me boli, baš je neki pritisak, očekujem kišu skoro.
    I super mi je gym s Lidla, baš je fino mekan. 

Jahanara
    19. Kolovoz 2020. 15:44

Mi smo evo na sisi vecinu vremena... dobro si spomenula kavu, cim ga ispustim idem si skuhati. 
    .
    Pisale ste neki dan o mengi. Meni se u nedjelju pojavio roskasti iscjedak i mislila sam da je dosla menga. Al to je bilo sve. Sad samo pojacani iscjedak. Ne znam da li me to treba brinuti al vec sam si zabrijala da sam trudna🤦‍♀️

skoljka
    19. Kolovoz 2020. 15:53

Ahahhaha jahanara kud prije 🙈😂

Moj jucer i danas skoro nista nijw pojeo dohrane, uvela mu rizine pahuljice, bit ce da mu se ne svidjaju, jucer sa jabukom, danas sa kruskom, to sam kao isla na sigurno, al jedva malo uz plakanje. Uspavala ga u pol 1 i probudio se u pol 2 naravno jer je gladan, pa opet dojenje i evo do sad corio 💪🏻, bas sam se nekako odmorila a i rucak sam stavila pec.

Mi jos nemamo uveden prvi obrok pa me zanima jel mu mogu i tokom dana nesto dati ili ne dok konkretno ne uvedemo prvi pa onda ga privikavat da drugi, jel to tako ide ili sam ja zabrijala. 

sagi
    19. Kolovoz 2020. 15:54

Jahanara

Mi smo evo na sisi vecinu vremena… dobro si spomenula kavu, cim ga ispustim idem si skuhati.
    .
    Pisale ste neki dan o mengi. Meni se u nedjelju pojavio roskasti iscjedak i mislila sam da je dosla menga. Al to je bilo sve. Sad samo pojacani iscjedak. Ne znam da li me to treba brinuti al vec sam si zabrijala da sam trudna🤦‍♀️

A možda ovulacija? 
    Hahaha, ja sam sto posto sigurna da nisam trudna jer se još nisam opustila 🙈

sagi
    19. Kolovoz 2020. 15:57

Eto mi već i čitamo 🙊😂

Jahanara
    19. Kolovoz 2020. 16:05

Skoljka ne zelim biti trudna, da ne bi bilo zabune🤣🤣 ne radimo na tom.
    .
    Kad sam s malom uvodila kasice, islo je tako da se uvede prvo jedan obrok a onda drugi tek nakon 2 mj. Po novom koliko sam skuzila drugi obrok se uvodi cim beba prihvati prvi. Tako da ti ja ne znam dati savjet😅 al na primjeru moje sestricne rekla bi ti da mu mozes dati nesto malo i u toku dana. Ona je svojoj maloj tako, mala ima 11mj. To je kao novije iskustvo. A cini mi se da i Mellorine neki dan napisala da je svojoj popodne dala malinu. A jesam ga nadrobila sada s brda s dola.

Jahanara
    19. Kolovoz 2020. 16:07

sagi

Eto mi već i čitamo 🙊😂

Slatkis mali, bas je zgodan🥰

skoljka
    19. Kolovoz 2020. 16:22

sagi

Eto mi već i čitamo 🙊😂

Sto sam zgodniii 😍 imamo isti body

• Sancy3
    19. Kolovoz 2020. 16:27

skoljka

Ahahhaha jahanara kud prije 🙈😂
    .
    Moj jucer i danas skoro nista nijw pojeo dohrane, uvela mu rizine pahuljice, bit ce da mu se ne svidjaju, jucer sa jabukom, danas sa kruskom, to sam kao isla na sigurno, al jedva malo uz plakanje. Uspavala ga u pol 1 i probudio se u pol 2 naravno jer je gladan, pa opet dojenje i evo do sad corio 💪🏻, bas sam se nekako odmorila a i rucak sam stavila pec.
    .
    Mi jos nemamo uveden prvi obrok pa me zanima jel mu mogu i tokom dana nesto dati ili ne dok konkretno ne uvedemo prvi pa onda ga privikavat da drugi, jel to tako ide ili sam ja zabrijala.

Ja bi se drzala onog da se drugi uvede mj i pol dva od prvog obroka to vecinom savjetuju,mislim da je ipak malo rano uvodit 2kruta obroka cisto zbog crijeva...

19. Kolovoz 2020. 16:29

Mali frajerić je prezgodan 🍬
    Pa moja uglavnom pojede vecinu pripremljene kasice, ali da za probu samo novog okusa sam joj kasnije dala dva dana malinu i sad dva dana borovnicu jer ih nemam u stanu kad kuham kasicu nego popodne oko 3 kad odem do mame na kavu pa tad dobije 😀 a inace da mi ne pojede ovu kolicinu kasice kao za dorucak jel u 10, ponudila bih joj i malo kasnije par zlicica.
    Mi mozemo smatrati da smo uveli obrok, ali i dalje ne bih tako brzo zurila sa drugim, cekat cu da prođe bar mjesec dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.