Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    17. Kolovoz 2020. 15:38

Neverland drzi se 🙏
    .
    Mickey sretna 4 mj 😍🤩
    .
    Meni je sjela naknada i to jedna u iznosu place i jos jedna odvojena od 300 kn,nije mi jasno od kud tih 300 kn?
    .
    Mi smo imali krstenje jucer u 18 h,super je proslo.On nije cijeli dan spavao i mislila sam da ce vristati kad ga svecenik bude polijevao ali nista...cak se i smijao malo 🤣

17. Kolovoz 2020. 15:45

Pupi30

Neverland drzi se 🙏
    .
    Mickey sretna 4 mj 😍🤩
    .
    Meni je sjela naknada i to jedna u iznosu place i jos jedna odvojena od 300 kn,nije mi jasno od kud tih 300 kn?
    .
    Mi smo imali krstenje jucer u 18 h,super je proslo.On nije cijeli dan spavao i mislila sam da ce vristati kad ga svecenik bude polijevao ali nista…cak se i smijao malo 🤣

I ja sam dobila 300kn vece od svoje place, odvojene uplate. Cudno. Mozda je to razlika jer sam u prvom mjesecu koristenja dobila skoro 500kn manje? Nemam pojma

Jahanara
    17. Kolovoz 2020. 16:49

Pupi cestitke na krstenju😀
    .
    7.mj je imao fond sati 184, tj 23 radna dana pa kad to pomnozite sa satnicom  sa ER1obrasca to bi trebalo biti to.

17. Kolovoz 2020. 17:29

Mi danas bili na cijepljenju, u svaku nogicu jedno. Zasad je super, drzite fige da nebude temp. 6400g i 62cm 😀
    Pedica rekla da super sto smo zapoceli sa kasicama i da odakle nama svima da se od 6 pocinje i jel to kakva grupa postoji 😂 
    Uglavnom ona preporuca od 4mj do 6 mj da se vec zapocne polako sa par zlicica tj koliko beba bude htjela jer tada beba najbolje prihvaca i upoznaje nove okuse, a kao ako se prekasno zapocme sa kasicama moze se uciniti kontraefekt da ce ih odbijati i nece prihvacati nove okuse. Eto to je od moje misljenje.

brankica09
    17. Kolovoz 2020. 19:17

Mellorine

Mi danas bili na cijepljenju, u svaku nogicu jedno. Zasad je super, drzite fige da nebude temp. 6400g i 62cm 😀
    Pedica rekla da super sto smo zapoceli sa kasicama i da odakle nama svima da se od 6 pocinje i jel to kakva grupa postoji 😂
    Uglavnom ona preporuca od 4mj do 6 mj da se vec zapocne polako sa par zlicica tj koliko beba bude htjela jer tada beba najbolje prihvaca i upoznaje nove okuse, a kao ako se prekasno zapocme sa kasicama moze se uciniti kontraefekt da ce ih odbijati i nece prihvacati nove okuse. Eto to je od moje misljenje.

🤞 da ne bude temp 🙈 i nama je nasa rekla da mozeno pocet kroz tjedan, dva 🙈 😊😋

sagi
    17. Kolovoz 2020. 20:19

Pupi super za krštenje 🙂 znala sam da je još neka isti dan kad i Jahanara 🙂

Mellorine držim 🤞da nema nuspojava. 
    Da, baš me zanima kaj će naš pedijatar reć za dohranu, imamo cijepljenje 4.9.
    uglavnom su pedijatri za 4 mj, WHO je za 6. 

sagi
    17. Kolovoz 2020. 20:25

Maja 3

Sjela porodiljna!

Meni nije niš. Al nije prvi put da je Zaba drugi dan 🙈

Jahanara
    17. Kolovoz 2020. 20:55

Mellorine

🤞 da prodje bez temp.
    .
    Sagi kako vi to idete na cijepljenje sa 3 mj? To ste odgodili zbog ljeta i vrucina?

neverland
    17. Kolovoz 2020. 21:38

Imala je normalnu obilnu kakicu svaka 2, 3 dana, samo dojim pa mi je to ok. Došli ovdje i za malo manje od 20 sati ona dobije proljev i u 3 dana je imala 4 puta proljev. Kažu nije dobila ovdje, a ja mislim da je. Kako nije kod kuće imala ništa? 
    Čak je počela jesti ok, a i dalje ima rotu. Ko tu koga? Užas o se osjećam, imam osjećaj da sam kriva jer smo ju tu doveli i ona nešto dobila..rade svakakve pretrage da vide što joj je, a to njezino ponašanje traje od navrsena 2 mjeseca, rotu ne može imati toliko dugo, a tad je i jela bolje iako slabo dobiva. Tj smo dobiva super, 600g zadnji mjesec. Najbolji mjesec dosad..
    .
    Zapamtila sam samo ove kolače 🧐😛😛😛😛

Jahanara
    17. Kolovoz 2020. 21:46

Neverland nisam dobro skuzila, ona je danima neutjesno plakala i odbijala hranu- zbog tog ste u bolnicu dosli? Ne zbog rote?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.