Miki 😋 mljac, mogu i ja doci na rockas 🤭😂, nikad necu smrsati 😝
.
Bila u Lidlu i kupila boem kocke 😋
Malcu 2 bodija onaj sivo bjeli i plavi i neke zvecke jezeve. Svidjela mi se siva trenirka ali kod nas samo 86/92 brojevi skoro od sve robice, bas cudno, nije moguce da su sve ostale brojevw rasprodali.
Mislila uzeti ona resetka vrata za stepenice, ali dimenzija 80cm tak nesto, ja neznam tko ima tak uske stepenice ili vrata, svasta.
Joj sto mi radite sa tim tortama i kolacima, ja svako malo samo gledam sto bi slatko pojela, pa toliko u trudnoci nisam.
Sretni rockasi i sretni mjeseci 🎉🎉
Vaki pravi frajeri 🍬
Skoljka da valjda jos svi pogubljeni poslije go. Mi danas vadili krv, sutra zovem za nalaze.
Neznam jesam pisala jucer moja 6400 i 62 kad pogledam neke vase bebe toliko sa dva mj. Ali aj meni lakse nositi 😝
.
Isla na hzzo danas potpisati te papire da i to rjesim da ne zaboravim. Uglavnom dva obrasca treba ispuniti, ali muz obavezno pred njima treba potpisati papire, tako kod nas bar.
.
Danas probali borovnicu 😊
Skoljka super za dobar pregled! Dođi slobodno na tortu 😄
Mellorine joooj pričaj mi o tome! Od sutra opet idem na režim, ovo je strašno. Sad smo imali 4 rođendana (muž, nećak, svekrva i sad kćer) u mjesec dana - malo je reci da sam se prejela i slatkog i slanog!
Školjka odlično za dobar pregled! Dostižete vi nas s kilažom i centimetrima 🤗
To je obavezno vađenje krvi sa 6mj? Od kud im se vadi? Ajme, meni je muka i ne znam kak preživim ovo cijepljenje, kak ću vađenje krvi?!?!
Mellorine ne znam odkud si, al u Zg u Jukićevoj je poznanica samo odnijela ispunjene papire, nitko je nije za muža pitao, on je bio vani s bebom.. ja ću to rješavati kad se vratimo u zg iza 1.9., ne mogu prije kad baš di spadaš mora se predati, ne može se bilo gdje.. hrvatska procedura 🥴
Nama je danas dan božesačuvaj ,😩 red cendrana, red plakanja, red grintanja, na izmaku snaga sam..ležim u krevetu i zujim sad umjesto da zaspim..još mene cijeli dan glava boli..ma koma, nadam se da će sutra biti bolje 🤞
Miki, nadam se da je proslava dobro prosla! Ja od 1.9. stajem sa slatkim!😭😭
Skoljka, 👏 za pregled!
Karla, i mene cijelo dan boli glava, popila sam neofen i jedva stalo za par sati🙄
.
Bas se fino rashladilo za setnjicu danas.🥰
Al evo me u nocnoj.🙄
Princ je na trbuhu i ne usudim se zaspati. Citam Rodin forum i zakljucak je da ak se malac okrece sam da je to neizbjezno. Namjestila sam mu glavicu al zna se zabit u madrac i onda ju opet vrati pravilno. Valjda ce bit sve ok do jutra :/
Skoljka, 👏 za pregled!
Karla, i mene cijelo dan boli glava, popila sam neofen i jedva stalo za par sati🙄
.
Al evo me u nocnoj.🙄
Princ je na trbuhu i ne usudim se zaspati. Citam Rodin forum i zakljucak je da ak se malac okrece sam da je to neizbjezno. Namjestila sam mu glavicu al zna se zabit u madrac i onda ju opet vrati pravilno. Valjda ce bit sve ok do jutra :/
Zna se tko je budan u ove sate
Malina divim ti se sto ne zaspis, meni se oci same sklapaju i jedva izdrzim dok ga dojim da ne zaspem. Nekoliko puta mi se dogodilo da utonem u san sa bebom u narucju tako da buljim u ekran isto, dok mi se redovi texta spajaju i dupaju..
Skoljka, 👏 za pregled!
.
Al evo me u nocnoj.🙄
Zna se tko je budan u ove sateMalina divim ti se sto ne zaspis, meni se oci same sklapaju i jedva izdrzim dok ga dojim da ne zaspem. Nekoliko puta mi se dogodilo da utonem u san sa bebom u narucju
tako da buljim u ekran isto, dok mi se redovi texta spajaju i dupaju..
Ne brini, mi smo dojili ravno sat vremena, od 23:39 do 00:39, tak da sam si i ja odspavala 😂
Sisao skroz na ravnom sto ne radimo, i kroz sat vremena se poceo bacati po krevetu, vj je trebao podrignuti ili se mlijeko nije slegnulo do zeluca...dignula sam ga, upovracao mene, sebe, krevet. Baca se po meni, gundja sa zatvorenim ocima. Pa sam ga opet spustila i ode on na trbuh. Tak se smirio i zaspao i sad mene strah zaspati jer vidim da zabija nos svuda 🙄
Skoljka, 👏 za pregled!
.
Al evo me u nocnoj.🙄
Zna se tko je budan u ove sateMalina divim ti se sto ne zaspis, meni se oci same sklapaju i jedva izdrzim dok ga dojim da ne zaspem. Nekoliko puta mi se dogodilo da utonem u san sa bebom u narucju
tako da buljim u ekran isto, dok mi se redovi texta spajaju i dupaju..
Ne brini, mi smo dojili ravno sat vremena, od 23:39 do 00:39, tak da sam si i ja odspavala 😂
Sisao skroz na ravnom sto ne radimo, i kroz sat vremena se poceo bacati po krevetu, vj je trebao podrignuti ili se mlijeko nije slegnulo do zeluca…dignula sam ga, upovracao mene, sebe, krevet. Baca se po meni, gundja sa zatvorenim ocima. Pa sam ga opet spustila i ode on na trbuh. Tak se smirio i zaspao i sad mene strah zaspati jer vidim da zabija nos svuda 🙄
E da, i ja si tako nekad pokusam olaksati zivot dojeci dok lezimo, a na kraju bude kontraproduktivno. Evo ga sad, podojim ga, zaspe i zbudi se za 45 minuta, hoce jos jesti.. pa kak?! Sad papa a opet se bojim da se ne prejede, onda ce stenjati do jutra.. veliki je gurman, ne zna kad je dosta.
Jutro,
Danas smo imali dodatno buđenje, al dobro zna imat tak dan, dva pa onda opet samo jedno tokom noći.
.
Skoljka super za pregled.
Moj se jučer okrenuo s leđa na trbuh, tj skoro, zapela mu ruka, malo mu pomakla. I s trbuha onda opet na leđa. Vjerojatno sve slučajno u igri 😁
Corrine i ja sam tak znala zaspat s malim na rukams, dojim isključivo sjedećki. Dobro da stavim jastuk za dojenje, inače bi mali već završio na podu 🙊🙉
.
Slatko neću uopće komentirati 🙄🙀
Jutro..
Nocas se probudio oko 3, gledala ga na kameri i zaspao. Oko 4:30 ga cujem stavim ga dojiti, i zaspao. Kad eto ga u 6, jadan place, nateze nogicama, prdi, bas ga stomak mucio, sigurno od cjepiva. Opet ga stavila da doji i smirio se nekako i zaspao jos sat vremena. Evo ga sad se igra pored mene u krevetu..
.
Sortiraj odgovore
Najstariji