Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    16. Kolovoz 2020. 21:45

Mickey super je poklon🤩 nasa je dobila od Djeda Mraza iz Lidla. Kad smo je sastavljali, muz i ja smo bili odusevljeni. Igrali smo se. 
    .
    Jagodica preslatka je🥰 
    .
    Neverland drzite se💪
    .
    Evo mi obavili😅 sve je bilo super. Teo bio odlican, beba za pozeliti😀 u crkvi miran, cin krstenja prespavao🤣. U restoranu bio odlican, spavao, nosali ga malo, ma ni glasa dijete nije ispustilo. Dali mi sobu za dojenje😉  evo par slikicahttps://ibb.co/4Fr0vqp
    https://ibb.co/nQwwt9C
    https://ibb.co/RBWS71D

MickeyMouse
    16. Kolovoz 2020. 22:03

Jagodice sretna tri mjeseca! ☺️
    Jahanara bas mi je drago da je sve dobro prošlo! I bas ste krasni ☺️ A slika kolača mi nije trebala sad u 22 😂
    E i meni je bas super i ja sam se igrala 😄 i ta iz Lidla mi je isto super bila. 
    Neverland nadam se da je sve okej! I da će brzo biti bolje! Držite se i javi se. 
    Ja imam u vrtu jednu butternut tikvu koja još treba da sazori neka dva tjedna cca pa sam mislila tada krenuti sa isprobavanjem okusa ☺️ Skoljka, Karla, Mellorine jel to okej za prvu namirnicu? Mislila sam to pa jabuku, batat, ciklu, krušku, proso, rižu, palentu... 

• socka22
    16. Kolovoz 2020. 22:08

Pozdrav svima. 
    Čitam vas jako dugo i eto da se javimo. H je rođena 5.4. na zadak, vaginalno pa nam je početak bio malo naopačke, ali evo nas skoro 4,5 mj i guramo. Imamo mali problem s kolicima i košarom ( odguruje se nogom i onda se prebacuje preko ruba, ne moram ni reć da mi je oduzela već 10god života😱) pa samo da provjerimo jel se netko već vozi u sportskom djelu. Naši ide na onaj stupanj više od nultog.
    Inače beba od 8kg koja se okreće na sve strane i ima mamin (zeznut) karakter tak da ako nije po njezinom nije nikako🙈
    Brz oporavak bebi koja je u bolnici♥️

Corinne
    16. Kolovoz 2020. 22:18

Mi pobjegli iz Zadra od vrucine prije par dana, pa sad uzivamo u zelenilu :) Karla, mislim da si ti rekla da si isto u Zadru, nadam se da vam nije prevruce ;)
    Jahanaraaaa pa ja znam tvoju kumu! Koji mali svijet! Doslovno je susjeda mojoj baki!  super ste se skockali, a kolace necu ni spominjat ,😯 idem sad traziti nes slatko po kuhinji!
    Neverland nadam se da ce uskoro sve biti dobro, drzte se!
    Socka mom malcunje kosara premala, bas ju mrzi, pa ga vozikamo u jajetu. Kad se vratimo s godisnjeg, isprobat cu treci sportski nastavak, nemam pojma sta cemo ako nema nulti polozaj! Ne znam od kad bebe smiju u povisena kolica

sagi
    16. Kolovoz 2020. 22:19

Jahanara super da je sve dobro prošli, divni ste. Teo je presladak 🥰 nadam se da će i moj Teo biti tak dobar 🙊🤞
    Socka22 dobrodošla 🙂 mi jučer prvi put stavili u sportski, ide u nulti, tj malo je podignuto, ali kao za 0+ je tako da ćemo ga voziti u sportskom odsad,sviđa mu se. 

• socka22
    16. Kolovoz 2020. 22:22

Corinne

Mi pobjegli iz Zadra od vrucine prije par dana, pa sad uzivamo u zelenilu :) Karla, mislim da si ti rekla da si isto u Zadru, nadam se da vam nije prevruce ;)
    Jahanaraaaa pa ja znam tvoju kumu! Koji mali svijet! Doslovno je susjeda mojoj baki!super ste se skockali, a kolace necu ni spominjat ,😯 idem sad traziti nes slatko po kuhinji!
    Neverland nadam se da ce uskoro sve biti dobro, drzte se!
    Socka mom malcunje kosara premala, bas ju mrzi, pa ga vozikamo u jajetu. Kad se vratimo s godisnjeg, isprobat cu treci sportski nastavak, nemam pojma sta cemo ako nema nulti polozaj! Ne znam od kad bebe smiju u povisena kolica

Ona dobiva slomove čim ju se spusti u košaru. Nije joj full mala, ali lupa glavom svako malo. Kad se vozi u jajetu svi "šlaufići" joj se zacrvene (kombinacija znoja i vrućine) pa redovno izbije osip.
    Uopće nisam pametna. Čitala sam da je preporuka ne prije 6mj😩

• socka22
    16. Kolovoz 2020. 22:24

sagi

Jahanara super da je sve dobro prošli, divni ste. Teo je presladak 🥰 nadam se da će i moj Teo biti tak dobar 🙊🤞
    Socka22 dobrodošla 🙂 mi jučer prvi put stavili u sportski, ide u nulti, tj malo je podignuto, ali kao za 0+ je tako da ćemo ga voziti u sportskom odsad,sviđa mu se.

Ajme hvala puno♥️ sad mi je lakše. tak su i naša kolica

sagi
    16. Kolovoz 2020. 22:24

Corinne mislim da u normalni sportski idu tek kad se posjednu sami. Ak niste kupili kišobran kolica još, pogledajte ona koja se daju spustiti u nulti položaj pa možete već sada koristiti njih. 

MickeyMouse
    16. Kolovoz 2020. 22:34

Socka22 dobrodošla! Ja svoju isto vozim u sportskom, ali imamo nulti položaj. Košara joj je mala/ne vidi ništa iz nje i bude bas vruće u njoj/zrak nekako stoji tako da nam je sportski super.

skoljka
    16. Kolovoz 2020. 22:45

Jahanara sto ste mi divni, a pogle ti princezi pogleda prema braci 🥰 pa mi smo imali istu tortu samo bjelu, samo je mene zenska zeznula sa imenom, napisala ga nekom bojom,a trebala su slova biti isto od fondana, kad je nisam gadjala sa tortom. Stavim ti sliku da vidis.
    Miki jee ok je.
    Socka dobro dosla, ma smijes u sportsko sjedalo i pod ugao 45, nemora biti u lezecem. Ja imam isto taj problem, moj se okrece u kosari, zadnje vrijeme ga samo vozim u jajetu jer je u njemu zavezan, ali po novom nece ni njega samo se naginje da sjedne. Jedva cekam utorak kod ped da vidim jel moze u sportsko jer ja nemam taj ugao od 45.
    Sagi vecina sportskih se spusta u 0 ili 45 stepeni, jedino ja mislim ova Bogaboo NE 🥴, ali ona imaju foru da se naginju prema nazad pa me i to buni, mozda bi ipak moglo i u njima, neznam 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.