Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    16. Kolovoz 2020. 22:45

Jahanara
    16. Kolovoz 2020. 22:45

Corinne daj me nemoj zezat🤣🤣 pa ti onda imas veze sa Slunjom🙋‍♀️ 
    .
    Socka dobrodosla! Mi smo uzeli kisobran kolica Kinderkraft pilot, idu u nulti polozaj i zadovoljni smo s njima. Trenutno ih koristimo kad idemo nekud autom, a ovako svakodnevno smo jos u kosari. 

Boa35
    16. Kolovoz 2020. 22:51

Školjka po novim smjernicama sve može od početka, osim meda i kravljeg mlijeka..ono tek iza god dana.. možeš mi dat kupine, stavi jednu u kašicu, pa pratiš reakciju.. šumsko voće zna biti dosta čest alergen, zato ga se nije prije preporučalo od početka.. 
    Neverland ajme, jadna bebica.. 😔 nadam se da će vam sve brzo proći i da ćete se vratiti doma i u normalu ❤️
    Jahanara predivni ste 🥰 al ove slike kolača nisi trebala stavljat..sad mi se jede nešto u 11 navečer.. 🥴 oke, evo jadro keksi nastradali.. 
    MickeyMouse odlično je krenut s tikvom.. samo izbjegavaj krumpir, mrkvu, rižu i te neke namirnice koje zatvaraju.. njih malo kasnije kad se priviknu na kašice.. 
    Socka22 mi smo s punih 4mj prešli u sportski dio, ali u ležeći položaj i evo sad s 5mj u polusjedeći.. imamo na sportskom dijelu 3položaja..ležeći, polusjedeći i sjedeći.. stavili smo je zato jer se uopće nije voljela vozit u košari..sad je malo bolje u ovome, izdrži punih pola sata 😂🙈😆 tak da slobodno je prebaci..inače nama je pedijatrica rekla da je s 4mj možemo staviti u sportski. 
    Corrine a mi smo u stanu preko dana, ne izlazimo van..na kupanje idemo iza 19h, tad više nije vruće.. 

Jahanara
    16. Kolovoz 2020. 22:53

Skoljka gle stvarno😀 kuma je narucivala tortu , nisam imala pojma kakva ce biti.
    Braco je danas bi miran od seke, imala je drustvo pa nije skakala oko njega. Odmorio se🤣

Jahanara
    16. Kolovoz 2020. 22:55

Haha nisam ih stigla prije stavit. To da vam zasladim san😋

MickeyMouse
    16. Kolovoz 2020. 23:27

Evo još kolača od Skoljke 😄 sreća pa mi se neda spustit u kuhinju. 
    Cure hvala na pomoći za kasice ☺️ Bas se veselim započeti. 

Corinne
    16. Kolovoz 2020. 23:30

Karla tak smo i mi, al bebač bi postao nervozan vec oko pola 8 tako da sam bijela ko sir dosla i otisla s mora 
    Jahanara da veze, meni je cijela familija iz Slunja! Ja sam se tu cak i rodila, kod doktora opce prakse, jadna moja mama nije stigla ni do Karlovca! Mi smo 90tih otisli u Zagreb pa tako i ostali, a onda sam ja jos dalje odselila, u Češku. Sad u Slunj dolazim na godisnji  

Danas je bazen u dvoristu bio pun pogodak! https://ibb.co/ZM5xKCd

Jahanara
    16. Kolovoz 2020. 23:48

Corinne

Karla tak smo i mi, al bebač bi postao nervozan vec oko pola 8 tako da sam bijela ko sir dosla i otisla s moraJahanara da veze, meni je cijela familija iz Slunja! Ja sam se tu cak i rodila, kod doktora opce prakse, jadna moja mama nije stigla ni do Karlovca! Mi smo 90tih otisli u Zagreb pa tako i ostali, a onda sam ja jos dalje odselila, u Češku. Sad u Slunj dolazim na godisnji

Danas je bazen u dvoristu bio pun pogodak!https://ibb.co/ZM5xKCd

Kako je svijet mali😊 ne mogu vjerovati. Ne spominji joj samo da si je na forumu vidjela da je kuma, zadavila bi me😅 sad znas ako izgledam pa ako me vidis negdje u slunju javi se😘.
    Sretan imendan Roku!

Corinne
    16. Kolovoz 2020. 23:59

Jahanara

Corinne

Karla tak smo i mi, al bebač bi postao nervozan vec oko pola 8 tako da sam bijela ko sir dosla i otisla s moraJahanara da veze, meni je cijela familija iz Slunja! Ja sam se tu cak i rodila, kod doktora opce prakse, jadna moja mama nije stigla ni do Karlovca! Mi smo 90tih otisli u Zagreb pa tako i ostali, a onda sam ja jos dalje odselila, u Češku. Sad u Slunj dolazim na godisnji

Danas je bazen u dvoristu bio pun pogodak!https://ibb.co/ZM5xKCd

Kako je svijet mali😊 ne mogu vjerovati. Ne spominji joj samo da si je na forumu vidjela da je kuma, zadavila bi me😅 sad znas ako izgledam pa ako me vidis negdje u slunju javi se😘.
    Sretan imendan Roku!

Hvala na cestitkama!  
    Necu nista reci ako ju vidim, bez brige ;) Mi smo tu jos par dana pa ak te vidim, javim se dakako, bas super!!  

Hany92
    17. Kolovoz 2020. 00:03

neverland

Prije sam vas barem stigla pročitati, komentirati rijetko. Ali sad ni to. Mi smo u bolnici već treći dan zbog plakanja i divljanja. Hranu slabo hoće, kako god ponudim.
    Rade nalaze, zasad se čini sve ok. Otkriven rota virus iako nema šanse da plače toliko dugo od rote.
    Neka njoj nije ništa pa da smo mirni.

Drzim fige da sve bude ok,i hoce🙏🙏🙏❤

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.