I ja bi se igrala u toj kuhinji 🥰
Jagodica je preslatka 😍
.
Malina imam ja, ali po noci to radi samo kad tek zaspe ili kad se budi za dojit. Po danu redovno u sred spavanja se prevrne i u plac jer se uplasi.
Poz svima!
Sretno krštenje danas i lijepo se provedite ❤️
Ja dobila mengu nakon 4mj..bez bolova..što mi je bio šok..ja inače prvi dan bi pila svaka 4h tabletu jer nebi mogla živjeti od bolova..a sad došla u wc i ono iznenađenje 🙈
Školjka mi danas isti menu tikvica, batat i jabuka..prvi put da je sve pojela. .količina kašice za dvije jušne žlice..i to kašica mora biti mlaka, jučer mi se previše ohladila i nije uopće htjela jesti..
Mickey kuhinjica je predivna! Al će velika seka biti sretna! 😍
JagodicaBobica sretna tri mjeseca 🥰
Malina to je faza..i nama je tak bilo..sad je prestala to raditi, tj.zna nekad al rijetko..no sad kad se okrene na trbuh ostane tak spavati..ali se ne zna vratiti na leđa pa onda viče da je okrenemo 😂
.
Nama je noć bila koma..zaspala oko 23h i buđenja svakih sat vremena..uopće ne znam kaj joj je bilo..na kraju sam ju u 7 stavila u krevet s nama i spavali do pola 9..al pokočila sam se..stvarno mi nije jasno kako vi s kojima bebe spavaju cijelu noć? Pa ova naša pliva po cijelom krevetu..sad mene udari, pa muža..pa dođe do mene da se ne mogu pomaknuti...mučenje nam je to 😆😆
Dobila ja mengu 😑 bas me iznenadila nisam ju uopce ocekivala tako da me sokiralo ...nikakvih bolova ni nista ali nisam ni prije imala ja bolove ....
Sad kad vratim filim moje plakanje potajno za svaku sitnicu zadnjih dana ima smisla 😂😂😂
Vratili se sa mora ,sve je proslo super ...meni bilo zao ici jer smo samo za vikend otisli (muz nema vise go zbog korone 🤨)
Anja je samo spavala na moru i u putu ,evo je cijelo popodne spava .Sve se bojim sta me nocas ceka 🙈
Mickey kuhinja je suuper, sigurno ce biti odusevljena! A i kava ce se kuhati svaku jutro🤣
Jagodica sretna 3!😍
I ostale curke dobrodosle kuci nakon mora🤣
I da netko je imao krstenje, nadam se da je super proslo :)
Prije sam vas barem stigla pročitati, komentirati rijetko. Ali sad ni to. Mi smo u bolnici već treći dan zbog plakanja i divljanja. Hranu slabo hoće, kako god ponudim.
Rade nalaze, zasad se čini sve ok. Otkriven rota virus iako nema šanse da plače toliko dugo od rote.
Neka njoj nije ništa pa da smo mirni.
Neverland uf, držte se. Da, bolje da sve provjere pa da budete mirniji ❤️
Karla super, mozda da je bilo jos bi pojela. Ja sam napravila bas puno 200g, on pojeo 100, do sad najvise.
Melorine ja sam mislila da se bobicasto voce ne uvodi do 1god. Ja imam kupine sumske, bas sam ih jela, slatke su, ne znam jel bi njemu smjela ponuditi.
Jahanara kak je proslo?
Majuska znaci imamo isti problem pred mengu. Pripremi se za iduci put, kad te nesto nervira ili cini nesretnom probaj se skulirat, znaaaam ni meni ne ide. 🤞🏻Da Anja uredno prespava noc.
Neverland ☹️ ajme bas mi je zao. Sta kazu koji razlog moze biti zasto odbija hranu? Jel imala proljev zbog rote? Drzi se draga, vjerujem da si skoro na slomu zivaca 😘
Jagodice, sretna vam 3 mjeseca!🥳
Cure s kasicama, vidim da vam ide odlicno, samo naprijed!👏 Sto kazu zasto ne bi smjeli bobi voce? To mi malo glupo
Neverland - pa nisam skuzila sto se desava! 😢 Ima beba rotu?
Sortiraj odgovore
Najstariji