Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Kolovoz 2020. 12:05

sagi

Mellorine moj je sad na 62/68, al on he rođen s 56 🙈
    Malina super, thanks ja se baš veselim kašicama. žao mi kaj će morat jest sve iz škrinje . Samo mami naručujem kaj da nam spremi 😁

Tak i ja narucujem sta smrznuti, al morat cu potegnuti i sama kad vidim sta se sve moze smrznuti 😁 
    Kruske,jabuke,cikle,kupine,ribizle, blitva,spinat,mrkva domaca, marelice, nektarine, sljive, dunje, jooooj🙈

MickeyMouse
    02. Kolovoz 2020. 13:41

Mybaby preslatka je 😍 smijesko mali.
    Jagodica slike su fantastične, jako ste zgodni ☺️
    Sad kad vidim da se kod nas u grupi lagano kreće sa kašicama bas me veseli sto ćemo i mi uskoro, planiram kroz mjesec dana krenuti pa ćemo vidjeti kako će ići. Taman će tada biti super jabukice, a imamo veliki vrt pa ću vidjeti sto će biti da uvodom svježe. Mislim da je i batat dobar za početak, a morati ću uzeti i proso i tih žitarica. 
    Moja mala se već tri jutra budi u 6 i malo je reci da sam premorena. I taman kad je za prvo spavanje oko 8 budi se strarija i onda oko nje i tako, nema odmora cijeli dan - il je budna jedna ili druga 😄 

MickeyMouse
    02. Kolovoz 2020. 13:43

E i imate okej aplikaciju za mobitel - bebin kalendar dohrane, to sam koristila sa starijom. Ima po namirnicama i recepti imaju isto unutra. 

Corinne
    02. Kolovoz 2020. 16:31

Ja se isto radujem kašicama, i osmisljavanjem kombinacija! Jedino sto mi nemamo nista domace, pa ne znam jel ima smisla zamrzavati hranu iz ducana, npr tikvica ima za kupiti cijele godine.. i sl. Mozda marelice, šljive.. nis drugo mi ne pada na pamet. Kad vidi nas da nes jedemo, odmah pocne mljackati, mislim da imam sina veliku papalicu! 
    A papalica danas ima 3 mjeseca!!  nekako mi je brzo proslo! Gledam slike iz bolnice, bio je bas maaaali! A sad vec neke hlačice 74 nosi. 
    Put za sad super podnosi, jos dva sata juhuuuuu 

sagi
    02. Kolovoz 2020. 18:17

Corrine sretnih vam 3 mjeseca 🥳 super za put, sretno dalje 🤞

Hany92
    02. Kolovoz 2020. 18:22

Corinne

Ja se isto radujem kašicama, i osmisljavanjem kombinacija! Jedino sto mi nemamo nista domace, pa ne znam jel ima smisla zamrzavati hranu iz ducana, npr tikvica ima za kupiti cijele godine.. i sl. Mozda marelice, šljive.. nis drugo mi ne pada na pamet. Kad vidi nas da nes jedemo, odmah pocne mljackati, mislim da imam sina veliku papalicu!
    A papalica danas ima 3 mjeseca!!nekako mi je brzo proslo! Gledam slike iz bolnice, bio je bas maaaali! A sad vec neke hlačice 74 nosi.

Sretnih 3 mj!uzivajte😊

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

02. Kolovoz 2020. 18:22

Corinne, cestitam vam! I mi sutra punimo 3! Kako ide put? I meni je presmjesan sa slika iz prvih tjedana

skoljka
    02. Kolovoz 2020. 18:33

Corine sretna 3 mjeseca i nadam se da ste vec stigli, necu ni pitat koliko ste puta vec odmarali 🙈😅

brankica09
    02. Kolovoz 2020. 19:57

Corinne

A papalica danas ima 3 mjeseca!!nekako mi je brzo proslo! Gledam slike iz bolnice, bio je bas maaaali! A sad vec neke hlačice 74 nosi.

Sretnih 3 💙

brankica09
    02. Kolovoz 2020. 20:02

Karla jeste isprobali voznju u novoj as? 👀🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.