Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    01. Kolovoz 2020. 22:20

Jahanara moj je po nspem vaganju, prvih mjesec dobio 500g, drugi 670g.

Pedijatar je na prvom pregledu reko kak super napreduje 😂 
    tak da se ne opterećujem dokle ima dosta popišanih pelena i općenito izgleda zadovoljno, s 500g na mjesec sam ok. Također neće tim tempom udvostručiti težinu, ali bude već. Bitno da dobiva, opusti se 🤗

Corinne
    01. Kolovoz 2020. 22:56

Mi smo od danas na godisnjem, pa cu skupiti hrabrosti i isprobati to samouspavljivanje. Jer ako se malac probudi ili razbudi prije vremena, bude jaako nervozan, placljiv i tesko ga je utjesiti. 
    Btw prekrasne sretne bebe kod svih  
    Sutra krecemo na put  800 kilometara, 4 drzave. Danas sam cijeli dan pakirala torbe. Za rucak je bila pizza dostava, a vecera čips i krekeri.  
    Jel ima netko iskustva sa putnim kinderbetima? Meni se to sve cini isto. Ili ako netko prodaje polovni iz Zagreba, jos bolje!

Maja 3
    01. Kolovoz 2020. 23:02

Corinne

Mi smo od danas na godisnjem, pa cu skupiti hrabrosti i isprobati to samouspavljivanje. Jer ako se malac probudi ili razbudi prije vremena, bude jaako nervozan, placljiv i tesko ga je utjesiti.
    Sutra krecemo na put800 kilometara, 4 drzave. Danas sam cijeli dan pakirala torbe. Za rucak je bila pizza dostava, a vecera čips i krekeri.
    Jel ima netko iskustva sa putnim kinderbetima? Meni se to sve cini isto. Ili ako netko prodaje polovni iz Zagreba, jos bolje!

Mislim da i je sve manje vise isto. Mi imamo 2..jednog dobili..drugog kupili za cca 250 kn u plodinama prije par godina. Evo ove god i madrac kupili za njega. Tako da vidi na njuskalu za polovne. I..sretan put!

Boa35
    01. Kolovoz 2020. 23:09

Corinne

Sutra krecemo na put800 kilometara, 4 drzave. Danas sam cijeli dan pakirala torbe. Za rucak je bila pizza dostava, a vecera čips i krekeri.

Sretan put! 
    Nadam se da se tvoja beba voli vozit u autu 🤗
    Putnih kindača imaš svagdje za kupit..nisu skupi oko 300kn im je cijena + madrac posebno..al ni oni nisu skupi. 
    Mi imamo freeon, mislim da smo ga u intersparu kupili, a madrac u nekom dječjem dućanu.. u apartmanu je, tako da gosti kad nam dođu s bebom da imamo, a i mi ga sad koristimo.. više manje su svi ti putni isti.. 

skoljka
    01. Kolovoz 2020. 23:13

Karla89

Školjka nemoj se osjećati prozvanom..nije mi to bila namjera 😔 samo sam komentirala što ja ne bih, pa sam se možda krivo izrazila 🤦
    Svaka mama zna i radi što je najbolje za njezino dijete 😊
    Mi smo danas išli uzeti autosjedalicu 0-36kg, možda joj jednostavno ne odgovara jaje.. nadajmo se da će joj biti udobnije u njoj i malo lakše što se vožnje tiče. 🤞

Ma neeee, nego kazem  mozda opcenito ste sve shvatile da mu dajem Ad pred spavanje da bi spavao, ne nego jer nemam svog mlijeka dovoljno koliko on hoce pred spavanje. Djete place nakon dojenja jer trazi jos. 
    Evo recimo sad smo bili na festi ( da se Aarona pita ostao bi valjda do zore, sav odusevljen muzikom) znaci zadnji put sam ga dojila u 17:30 iz desne, u 20h sam trebala iz lijeve + Ad, nisam imala gdje pa je dobio Ad. Sad se izdajam iz te desne iz koje je dojio zadnji put u 15h evo jedva 120ml,a iz lijeve ce biti skoro 100ml a puno kraci vremenski razmak. 

skoljka
    01. Kolovoz 2020. 23:50

Jaoo koliko stranica, sta li se desilo pa ste se ovoliko raspisale 🙈😂
    Mybaby slatkicaaa💖
    Karla ajme, sta ste dosli i na tu ideju, pa jeste li isprobali 🙉
    Jagodica cestitke na krstitkama, slike su 🔝
    Sanja 💪🏻👍🏻 bravo, i moj se sam uspava i to je stvarno najbolje, po danu ga nekad stavim da se sam uspava a nekad na sisi 🤷🏻‍♀️ meni je draze da se uz mene uspava ali znam da je bolje da nauci sam 🤷🏻‍♀️

Malina a jos je mali, samo ti nju stavljaj njemu uz/ na glavu, onda ce se vremenom pocet nosicem maziti o nju, moj ima 5 komada, sve pale
    Melorine bravo, i moj je sa 4 mjeseca utrostrucio tezinu 🙈😂sto velis nije bilo tesko 😅
    Corine sretan put, uh, 4 drzave 😵
    Karla jeste vi vec otislu u zd 

My baby
    02. Kolovoz 2020. 02:19

Ja nemam problem s dojenjem ja vadim sisu gdje god😂kom se ne svidja nek ne gleda😂 pogotovo u Bosni je to ko tabu majke ti sestra me stalno pokriva a meni svejedno😂

sagi
    02. Kolovoz 2020. 02:53

Corinne sretan put 🤞
    Mellorine, Skoljka da moj utrostruči težinu imao bi 12 i pol kg 😁

02. Kolovoz 2020. 07:54

Jutroo ☕ 4 puta buđenje ali ok naspavana sam. Ja mislim jednostavno da ona pokusava puzati ili se okrenuti sa trbuha na leđa, a to joj ne uspije svaki put pa se naljuti pa se zato cesce probudi nego bi trebala.
    Sagi ajme kolika bi to beba bila 😂 ali bas zato svaka beba ima svoj tempo i valjda normalno da nase  "vise" dobiju kad su od starta manje nije im tesko nadoknadit. Znaci moja sad ima 6 i nesto kg sto imaju neke bebe od 2 mj.
    Jahanara jesi ti pitala za stolicu gladne bebe to uvijek kazu da je zelena, a s tim da nemora biti samo tad zelena jer mojoj je bilo kad sam jela spinat. Beba da je gladna sigurno bi bila stalno i nervozna i plackava i nebi imala dosta popiskenih i ukakanih pelena. A nije sve u kilazi neke bebe idu u duzinu vise. Vidite sigurno i po robici kako prerastaju da napreduju. A ja npr po tome manje mogu jer smo tek na 62/68 velicini, ali ona je bila 45cm duga kad je rođena, a sad je negdi na 60cm po mom mjerenju.

02. Kolovoz 2020. 08:16

Skoljka a to ti je taj zakon ponude i potraznje iz ove koje cesce dajes vise se mlijeka i stvara. A ova koja ima veci razmak smanjuje kolicinu. Tako se meni sad smanjilo jer sam ubacivala svoje zamrznuto da potrosim jer nece se mlijeko "nakupljati" i bit veca kolicina ako je sve duzi razmak. Tako cu ja svojoj sad davati jedan obrok ad preko dana jer neda mi se sad opet povecavati kolicinu mlijeka kad smo lipo sa kasicama poceli 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.