Corinne stretnih vam 3mj i odlično za put! Bravo!
Cure, nismo išli na vožnju..mene cijeli dan glava boli, ne znam zašto.. sutra kad muž završi s poslom idemo 🤞još sam imala i peglanja danas..treba pripremit robu za mjesec dana .. A u srijedu putujemo ako nebude jaka kiša.
.
Evo vam primjer moje tablice..ja sam je napravila prema uputama iz grupe na fejsu..
https://ibb.co/jJLLVFG
Ne znam hoću li se strogo držat tog redosljeda, al sam se potrudila napraviti neki okvir i kombinacije..
Karla pa super si ovu tablicu slozila, bas mi je ovak nesto trebalo 👍🏻
Jel ti se da da prekopiras ovu tablicu samo da gore pise Aaron 🙄😀, da si spremim sliku i isprintam, laptop mi je zastekao pa si nemogu tak napraviti tablicu.
I sta je ovo edmu?
Ekstra djevicansko maslinovo ulje, glavno pitanje svih mama u kasicama jos od starije se sjecam 😂
Karla super je tablica!
Edmu je ekstra djevičansko maslinovo ulje
Corinne super za put! Čisto dobro zvuci obzirom na kilometre!
I sta je ovo edmu?
Ekstra djevicansko maslinovo ulje, glavno pitanje svih mama u kasicama jos od starije se sjecam 😂
🙈😂😂😂😂😂 Znaci nisam jedina glupa 😂
Karla odlicna je tablica! Sve spremam sta stavljate o dohrani kao da sutra krecem😅
.
Corinne super za put!
.
Mickey kako ide odvikavanje od pelena?
Jahanara danas je bio obećavajući dan, dok se u 18 sati nije pokakala u gaće 🤦🏼♀️😂 a još je dve minute prije toga bila na wc i piskila, ali dobro je, sutra je novi dan. Gaca ima, tak i tak je u bodiju samo pa idemo lagano ☺️
Corinne sretna tri mjeseca i nadam se da ste sretno stigli na destinaciju ☺️
Karla jel ta sjedalica ide u pravcu vožnje dok je u toj prvoj kategoriji od 0 kg? Jeste je probali? 🤞🏼 Da je bolje zavoli
Sjedalica ide suprotno od smjera vožnje isto kao i jaje.
Školjka bome ni mi našu ne smijemo bez nadzora ostavljati u hranilici ili na kauču..u sekundi se izvrti i okrene..
Sad se okreće na obje strane, pa ne znam kamo će..do jučer je samo na lijevu stranu, pa smo znali kak je ostaviti.
Sortiraj odgovore
Najstariji