Corinne stretnih vam 3mj i odlično za put! Bravo!
Cure, nismo išli na vožnju..mene cijeli dan glava boli, ne znam zašto.. sutra kad muž završi s poslom idemo 🤞još sam imala i peglanja danas..treba pripremit robu za mjesec dana .. A u srijedu putujemo ako nebude jaka kiša.
.
Evo vam primjer moje tablice..ja sam je napravila prema uputama iz grupe na fejsu..
https://ibb.co/jJLLVFG
Ne znam hoću li se strogo držat tog redosljeda, al sam se potrudila napraviti neki okvir i kombinacije..
Karla pa super si ovu tablicu slozila, bas mi je ovak nesto trebalo 👍🏻
Jel ti se da da prekopiras ovu tablicu samo da gore pise Aaron 🙄😀, da si spremim sliku i isprintam, laptop mi je zastekao pa si nemogu tak napraviti tablicu.

I sta je ovo edmu?
Ekstra djevicansko maslinovo ulje, glavno pitanje svih mama u kasicama jos od starije se sjecam 😂
Karla super je tablica!
Edmu je ekstra djevičansko maslinovo ulje
Corinne super za put! Čisto dobro zvuci obzirom na kilometre!

I sta je ovo edmu?
Ekstra djevicansko maslinovo ulje, glavno pitanje svih mama u kasicama jos od starije se sjecam 😂
🙈😂😂😂😂😂 Znaci nisam jedina glupa 😂

Karla odlicna je tablica! Sve spremam sta stavljate o dohrani kao da sutra krecem😅
.
Corinne super za put!
.
Mickey kako ide odvikavanje od pelena?

Jahanara danas je bio obećavajući dan, dok se u 18 sati nije pokakala u gaće 🤦🏼♀️😂 a još je dve minute prije toga bila na wc i piskila, ali dobro je, sutra je novi dan. Gaca ima, tak i tak je u bodiju samo pa idemo lagano ☺️

Corinne sretna tri mjeseca i nadam se da ste sretno stigli na destinaciju ☺️
Karla jel ta sjedalica ide u pravcu vožnje dok je u toj prvoj kategoriji od 0 kg? Jeste je probali? 🤞🏼 Da je bolje zavoli
Sjedalica ide suprotno od smjera vožnje isto kao i jaje.
Školjka bome ni mi našu ne smijemo bez nadzora ostavljati u hranilici ili na kauču..u sekundi se izvrti i okrene..
Sad se okreće na obje strane, pa ne znam kamo će..do jučer je samo na lijevu stranu, pa smo znali kak je ostaviti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji