Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    02. Kolovoz 2020. 20:06

Corinne

Ja se isto radujem kašicama, i osmisljavanjem kombinacija! Jedino sto mi nemamo nista domace, pa ne znam jel ima smisla zamrzavati hranu iz ducana, npr tikvica ima za kupiti cijele godine.. i sl. Mozda marelice, šljive.. nis drugo mi ne pada na pamet. Kad vidi nas da nes jedemo, odmah pocne mljackati, mislim da imam sina veliku papalicu!
    A papalica danas ima 3 mjeseca!!nekako mi je brzo proslo! Gledam slike iz bolnice, bio je bas maaaali! A sad vec neke hlačice 74 nosi.
    Put za sad super podnosi, jos dva sata juhuuuuu

Sretna 3mj😍😍

skoljka
    02. Kolovoz 2020. 20:35

Znaci u roku od dva sata djete mi je dva puta skoro zavrsilo na podu 🙈
    Jedan put iz ljulje je na pola visio na podu, drugi put sa prematalice samo sto sam se okrenula lampu da upalim okrecem se a on vec u poziciji da krece padati i ulovim ga 🙈

• Pupi30
    02. Kolovoz 2020. 20:45

Corrine sretna 3 mj 🥰
    .
    Skoljka jaoo 🙉🙊 sva sreca da si ga uhvatila 😅

MickeyMouse
    02. Kolovoz 2020. 20:58

Corinne sretna tri mjeseca i nadam se da ste sretno stigli na destinaciju ☺️ 
    Karla jel ta sjedalica ide u pravcu vožnje dok je u toj prvoj kategoriji od 0 kg? Jeste je probali? 🤞🏼 Da je bolje zavoli 

MickeyMouse
    02. Kolovoz 2020. 20:58

Skoljka nema sad okretanja ni na sekundu 😄 dobro da si ga ulovila 

Jahanara
    02. Kolovoz 2020. 21:14

Corinna sretna 3mj💙nadam se da je i ostatak puta dobro prosao!
    .
    Skoljka sreca pa si ga uhvatila. Nema vise opusteno😅 bas citam na zimskima,, cure su stalno u pokretu za bebama od kad su bebe krenule puzat, dizat se... jos malo pa eto i tog kod vas.

skoljka
    02. Kolovoz 2020. 21:31

E da bas nema vise opusteno, od sad ga spustam na pod pa nema kud past. Od jucer se kad je na stomaku odize na rukice i bas se drzi. A u ljulji kad sam ga vidjela pola na podu da visi otplakala sam turu pa reko nisam ga pogledala na sekund otisla do stednjaka promjesati rizu samo sto sam ga spustila, sreca pa je to sjedalo do poda. Bas sam se bila uplasila kad sam ga vidjela da tak visi 😪

02. Kolovoz 2020. 21:36

Uh skoljka, dobro je! Ja racunam da ce nam bebe kad tad pasti.
    Mi napravili malom pravi apartman na podu iako je jos nepokretan ali strah me ostavljat ga na kaucu jer ce se mozda bas tad prvi put okrenuti. 
    Narucila sam vec sa ebay sve moguce zasite za rubove i ladice 🙈

Corinne
    02. Kolovoz 2020. 21:38

Stigli!! :D hvala na cestitkama! 
    trebalo nam je dva sata vise nego inače. Bili su radovi na dobrom dijelu autoceste a i stali smo par puta na kratko, i jednom na skoro sat vremena, mini piknik u travi, beba na trbuh a mi na klopu. :D Pošto imamo psa, vec smo navikli na stajanje zbog njega tako da nije bilo neobicno. 
    Malac je postao nervozan zadnji sat, ali i inace je nervozan u to doba dana tako da je bilo ocekivano. 
    Sve u svemu, ja prezadovoljna. Mozda je pomoglo to sto nije bio u autosjedalici nego u košari-autosjedalici, tako da nije bio zgužvan, i mogao se lijepo ispruziti. 
    Lekcija za povratak: krenuti sto ranije!

skoljka
    02. Kolovoz 2020. 21:40

Corine ma bravo 👍🏻💪🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.