I sta je ovo edmu?
Mogu ti sutra to riješiti 🤗
EDMU je ekstra djevičansko maslinovo ulje 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Sad vidim da su ti cure već odg i napravile tablicu s imenom 😆😆 ja pročitala tvoj post i idem odg, da nisam dalje gledala..
To sam malo proučila grupu na fb i prema njima tablicu napravila.. ne treba baš tim redom, al odprilike sam si stavila na papir..
Jedino neki govore da treba tri dana nova namirnica, neki govore da po novome ne treba 🤷 tak da sam tu zbunjena..nekak si mislim da bude reakcija pretpostavljam da bi se javila odmah nakon prvog dana uvođenja nove namirnice, kaj ne?
Ovo gdje su pirov griz, palenta, zobene - može se isto raditi kombinacija s kuskusom, amaranthom, prosom..pa mi se nije dalo za sve pisati..
Ak sam ja to dobro zbrojila sve skupa ima nekih 70dana pokriveno..to je malo više od dva mj, onda ćemo dalje uvoditi ostale stvari.
Drago mi je da vam se sviđa i da sam vam pomogla 🤗
Karla 🤞🏼 Da zavoli sjedalicu! Sretno sutra na isprobavanju ☺️ Ma pitam za smjer je možda joj ne pase naopka vožnja 🤷🏼♀️ Al znam da još ne može neg obrnuto.
Ti si sad vise u tome, ja sam zaboravila, da li se ulje stavlja u svaku kasicu? Posto negdje nisi pisala ulje, a negdje ima. Meni zvoni da sam u svaku bar dve/tri kapi stavila 🤷🏼♀️
Wow Karla svaka ti cast! Svima ce nam dobro doci tvoja tablica!
Pitanje ak netko zna, iako je za nas jos prerano.. Kako i kad bi uvodile hranu koja je bebi smetala u prvim tjednima/mjesecima zivota? Npr moj malac dobije osip po licu ako pojedem zobene za dorucak.
Jahanara danas je bio obećavajući dan, dok se u 18 sati nije pokakala u gaće 🤦🏼♀️😂 a još je dve minute prije toga bila na wc i piskila, ali dobro je, sutra je novi dan. Gaca ima, tak i tak je u bodiju samo pa idemo lagano ☺️
Ma super je to, odlicno!
Karla 🤞🏼 Da zavoli sjedalicu! Sretno sutra na isprobavanju ☺️ Ma pitam za smjer je možda joj ne pase naopka vožnja 🤷🏼♀️ Al znam da još ne može neg obrnuto.
Ti si sad vise u tome, ja sam zaboravila, da li se ulje stavlja u svaku kasicu? Posto negdje nisi pisala ulje, a negdje ima. Meni zvoni da sam u svaku bar dve/tri kapi stavila 🤷🏼♀️
A nadamo se da će s tom novom as biti bar malo lakše..
Da i ja mislim da joj smeta vožnja u suprotnom smjeru..jer mi zna i dosta često bljucnut u autu, a inače ona nikad ne bljuca..nije u ovih 4mj 10x valjda bljucnula.. al kaj joj mogu, mora se vozit tak.. nema nam druge nego izdržat tih godinu dana.
Pa ja nisam mislila baš u svaku kašicu stavljat maslinovo..pogotovo ako su samo voćne..ne znam..
Wow Karla svaka ti cast! Svima ce nam dobro doci tvoja tablica!
Pitanje ak netko zna, iako je za nas jos prerano.. Kako i kad bi uvodile hranu koja je bebi smetala u prvim tjednima/mjesecima zivota? Npr moj malac dobije osip po licu ako pojedem zobene za dorucak.
Pa ako si primjetila reakciju na nešto što ti pojedeš, ja to nebi davala prvih dva mj sigurno..
Onda možda malo..ili opet da ti pojedeš prvo pa vidiš preko mlijeka jel se popravilo ili ne..
Možda mame koje su prošle već to znaju bolje 😊
Oooo hvalaaa ❤️
Ja tek skuzila da je Melorine promjenila ime na tablici😅😂😂😂 jos gledam zasto mi Karla pise da ce sutra to naprviti kad je vec napravila 🙈😂😂. Hvala
.
Ja sam skuzila da se ulje stavlja samo kad se radi mesna kasica zbog lakse probave, u vocne, povrtne ne bi trebalo, ako grijeaim iapravite me
Sortiraj odgovore
Najstariji