Moja od jucer ima proljev, laganu temperaturicu i gura sakice u usta i slini pojacano. Nadam se da nisu zubi. Skok nam je prosao prije par dana. Ovo me sad samo zbunjuje. Sa starijom nije bilo tako.
Moja od jucer ima proljev, laganu temperaturicu i gura sakice u usta i slini pojacano. Nadam se da nisu zubi. Skok nam je prosao prije par dana. Ovo me sad samo zbunjuje. Sa starijom nije bilo tako.
Ako temperatura ne prelazi 38 onda su ipak zubići. 🤪
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala cure 💙
Mmammaasretnih i vama 🥰
.
Eto jedne prigodne 😁
E bit ce da nas nisu vidili da spavamo pa je u tome problem 😂😂😂 i nakon sto to rekoh kako spava po danu samo pola ure i budi se ona meni danas odspava 2 sata u komadu i evo sad u kolicima spava jer je napokon normalno vani pa smo izisli prosetat, a kakva ce noc biti sve me strah 😬
Ako temperatura ne prelazi 38 onda su ipak zubići. 🤪
Temperatura je niska, 37 ili 37.1, tek toliko. Ne znam, nadam se da nisu jos zubici..
Mmammma a kolika je to lagana jer je njima do 37.5 normalna temp, a sad su sigurno i topliji preko ljeta kad se ugriju u peleni.
E i sto vi podrazumijevate pod proljevom jer ona meni oduvijek ima te neke vodenaste stolice koje probijaju van, pedica rekla da je to normalna stolica kod beba koje samo doje.
Mislim da cu sutra joj skuhati tikvicu i jabuku, nekako mi bzvz sama ova tikvica obicna.
Evo tlak mi je na tisucu, bili gosti naravno malog svi po rukama ajde ok al oni su tolko istlacili to dijete meni je muka evo, i ugl situacija mali place jer mu valjda dopizdilo to nosanje a komentar"brzo te mama uspjela razmazit, ah vi moderne mame"
Ma zasto ljudi uopce imaju potrebu ista komentirat nemozes mu pomoc, neznas ga utjesit i daj mi ga bez dodatnih podbadanja...
Vaki, mmamma i sagi 💙🥳❤️🥳💙🥳
Ja nesmijem niata reci za spavanje jer se bojim da se ne ureknem, po trenutnom stanju vracamo se na stare navike lagano
.
Hvala cure 💙
Mmammaasretnih i vama 🥰
.
Eto jedne prigodne 😁
E bit ce da nas nisu vidili da spavamo pa je u tome problem 😂😂😂
Sanja joj i mene ta podbadanja izbace iz takta, alo gora sam ja sto neznam ignorirat nego me bas raspi..
Sortiraj odgovore
Najstariji