Karlami šećemo malo po hladu između zgrada.
Tak meni moja da će ona il deda doć šetat malog na sat, dva da nam pomognu. Yeah right 😂
Ne možeš objasnit da mi je to odmoć, a ne pomoć. Prvo ne znam kad će on bit za šetnju, drugo, vratit ćete se za 20 min. 🙉
😂😂😂😂
Jutro cure 🙈 savjeti sa svih strana 🙊🤭 moje usi svasta mogu podnijet, sad su me malo pustili hormoni tako da je jos lakse 😂
Mi idemo van ujutro i kasnije popodne, izmedu zgrada nam ima dosta hlada, a i svakako moramo izvest Norisa van 🐶 🙊
Kombinacija 🍏 i tikvica dobitna 😁 ja skuhala dvi male kriske jabuke i dvi male kockice tikvice i sve skupa zgnjecila i sve je pojela. Mislim to na kraju vjerojatno nije ni puna jusna zlica, ali zacudila me je kako je to fino popapala. Nekako jos neznam koliko joj smijem dati da joj nebi tesko palo, sigurno bi bila jos pojela ali mislim da ipak bolje da se polako privikava. Nove okuse polako isprobava pa ce biti kombinacija kad bude bas jela kasicu za konkretan obrok. Stavit cu vam tablicu dohrane koga zanima koju cu ja pratiti 😊
I da danas je presla preko citavog kauca amo tamo odgurujuci se 😱
A ovo se slazem s vama, mislim meni ne smeta kad me pitaju da li je dojim jer mi je drago odgovoriti da da jer neznam ocekuju da dojeno dijete ne napreduje tako dobro ili sto, ali ovo dali joj nudim obje za obrok prelazi granicu 😌
Jutro cure! Jos jedna neprospavana noc iza nas, budenje doslovno svakih sat i pol do 2 uz napinjanje :(
Iscrpljeni smo vec ne znam koji dan i noc za redom..stvarno se nadam da ce se to smiriti kroz koji dan-tjedan..
Mi o moru ni ne razmisljamo, ali cemo ici krajem ljeta na Mreznicu za vikend eventualno :)
Evo tablica dohrane koju ja pratim 😊
.
Bejb evo nama je trajalo tako tjedan dana, sinoc napokon samo dva buđenja, drzim fihe da brzo prođe i ja sam bila sva nikakva od nespavanja
Mmammma a kolika je to lagana jer je njima do 37.5 normalna temp, a sad su sigurno i topliji preko ljeta kad se ugriju u peleni.
E i sto vi podrazumijevate pod proljevom jer ona meni oduvijek ima te neke vodenaste stolice koje probijaju van, pedica rekla da je to normalna stolica kod beba koje samo doje.
Mislim da cu sutra joj skuhati tikvicu i jabuku, nekako mi bzvz sama ova tikvica obicna.
Njoj je normalna temp 36.8. Nikad iznad 37. Kod nas je 25-26 stupnjeva u kuci pa joj nije vruce. Ona je na Ad-u vec duze pa nam je stolica kao pasta, nikad vodena ni proljevasta. Jucer navecer mi je htjela rame pojesti koliko ga je grizla, a upravo se bila najela. Pojela 150ml i vise nije mogla. Nekako ju to s grizenjem i guranjem rukica i slinjenjem povremeno uhvati kroz dan, ali onda je dosta zestoko.
.
Ae2ew2 mi imamo uzv kukova krajem 8mj. Nadam se da za to ne treba imati test na koronu? 😱
Pa po meni ne ali rade provjeriti.Mi smo trebali ostati jer ce biti pod opcom anest..pa ja ostajem s njim 1 dan da se prati jel sve ok.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Cestitam svima na punim mjesecima ❤Bebe rastu sve su sladje i sladje..
🥰🥰🥰
Mi danas dosli na magnetsku i nisu nas primili a imali smo prioritetni termin(cekali mj i pol) da bi me trazili test na covid..a nitko nam nije to tako rekao i eto odj nas.Bila tuzna,i ljuta.Sad cekamo da se oslobodi neki termin.Nadam se da ce uskoro🙏🙏🙏,sta mozemo.Budemo i to rijesili,mi smo ko zmaj🙃
🤔🤨 pa kako ne kazu za to 🙄
🤞 da sto prije dobijete termin 🥰
Ps eto,zena se krivo izrazila i zeznula nas.Meni je to jako bitno i nebi propustila takvo sto da dodem ne spremna.Nadam se da ce biti uskoro jer ce tako odrediti sto dalje i kako.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jahanara joj da, i svi pitaju dal dojim. Tatina teta pitala i dal mu u podoju dajem samo jednu sisu il obje, jel mu dosta. Mislim stvarno zašto te to zanima. Nije da smo nešto bliske 🙄
Joooj nazivciram se kad samo procitam.
Tako i mene ispituju za dojenje i svi bas svi idu zamnom u sobu da vide kako ja to radim, pa zasto pobogu? Onda zasto ovako pa daj onako pa daj joj sad drugu, onak mrs van i pusti me na miru.
Kad smo kod ljubljenja, moja svekrva prvo ispusi cigaretu onda ju ide ljubit po licu po USTIMA...zastoooo?!! I onda kad prigovoris kaze da da i za tren eto je opet, kosu bi si pocupala
Sortiraj odgovore
Najstariji