Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    31. Srpanj 2020. 07:44

Karla mi šećemo malo po hladu između zgrada.
    Tak meni moja da će ona il deda doć šetat malog na sat, dva da nam pomognu. Yeah right 😂
    Ne možeš objasnit da mi je to odmoć, a ne pomoć. Prvo ne znam kad će on bit za šetnju, drugo, vratit ćete se za 20 min. 🙉

Jahanara
    31. Srpanj 2020. 08:13

Jutro cure!
    Od svih komentara, savjeta i pitanja od ljudi s kojima se povrsno znam je da li ga dojis. Mislim, sta te to briga. Jbt ne razumijem zasto netko postavlja to pitanje i sta ga se to tice. Na kraju krajeva to mi je i nekulturno, pitas me za moje sise. 
    .
    A oni s kojima sam bliska i dobra isto dijele savjete i znaju pametovat, al vec me toliko poznaju da vide kad je dosta. Jedino moja mama ne odustaje od izjave da smo ga naucili na ruke. I to slusam skoro svaki dan. Sta da radim kad place nego da ga nosam. Ne nosim ga bzvz ako na miru lezi. 
    .
    A vidjet cete tek savjeta kada krene dohrana. A zasto tako, zasto ne onako, zasto dajes 3 dana isto, ne solis, ne dajes slatko, sokic ne pije, joj pretjerujes itd. Evo jednog primjera-mala je imala oko 9, 10 mj. bili kod kume i otisla sam na wc. A ona joj je dala smoki da jede. Onaj obicni od kikirikija. Dozivjela sam ispaljenje. Tako da se pripremite na svasta.

Sagi moj je najduze bio 5 sati bez jela po noci. 
    .
    Pokusava se od jucer okrenuti na trbuh pa mu ne ide, pa se ljuti. Presmjesan mi je za vidjeti😆

31. Srpanj 2020. 08:15

Sagi moja tako 5/6 sati sto je taj prvi nocni san(samo da mi nastavi sad tako, nadam se da je ovo ludo buđenje proslo i da je to bio najduzi skok dosad), a frendici beba mlađa od moje mjesec dana pojede 200 ad-a i spava cijelu noc.
    A ovi dana je bila svakako šetnja u svako doba dana samo da odspava u kolicima bar na miru, tako da je muz s njom isao i oko 10/11 jer je ispadalo da je jednako vruce i u stanu i vani tj vani cak bolje malo vise zraka, a nije ju po suncu vozao nego isto tako po hladu par ulica do svojih i ona bi zaspala i onda bi bili tako vani u hladu pola sata dok se nebi probudila.

mom3
    31. Srpanj 2020. 08:17

Mellorine

Mmammma a kolika je to lagana jer je njima do 37.5 normalna temp, a sad su sigurno i topliji preko ljeta kad se ugriju u peleni.
    E i sto vi podrazumijevate pod proljevom jer ona meni oduvijek ima te neke vodenaste stolice koje probijaju van, pedica rekla da je to normalna stolica kod beba koje samo doje.
    Mislim da cu sutra joj skuhati tikvicu i jabuku, nekako mi bzvz sama ova tikvica obicna.

Njoj je normalna temp 36.8. Nikad iznad 37. Kod nas je 25-26 stupnjeva u kuci pa joj nije vruce. Ona je na Ad-u vec duze pa nam je stolica kao pasta, nikad vodena ni proljevasta. Jucer navecer mi je htjela rame pojesti koliko ga je grizla, a upravo se bila najela. Pojela 150ml i vise nije mogla. Nekako ju to s grizenjem i guranjem rukica i slinjenjem povremeno uhvati kroz dan, ali onda je dosta zestoko.
    .
    Ae2ew2 mi imamo uzv kukova krajem 8mj. Nadam se da za to ne treba imati test na koronu? 😱

sagi
    31. Srpanj 2020. 08:47

Jahanara joj da, i svi pitaju dal dojim. Tatina teta pitala i dal mu u podoju dajem samo jednu sisu il obje, jel mu dosta. Mislim stvarno zašto te to zanima. Nije da smo nešto bliske 🙄

• Pupi30
    31. Srpanj 2020. 09:29

To s guranjem prstica i saka je ja mislim normalno....tj nadam se.Moj isto ima faze u danu kad ih toliko silovito gura da mu se zeludac dize. Mi popodne putujemo na more...vec sam nervozna od pomisli dernjave u autu 🙄😒 Ja sam se nadala kad zaspe oko 9 10 navecer da ce sveki s njim u sobu a mi okolo kod frendova koji su par min udaljeni od nas ali ocito nista jer vec danima svako malo zakenjka i nists mece osim cike 🤕🤕 Moji snovi o godisnjem su sruseni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

MickeyMouse
    31. Srpanj 2020. 09:45

Sagi moja je isto najduže taj prvi noćni san bez hrane, evo noćas 5 sati. 
    Jahanara ajme da, to pitanje jel dojis i jel joj dosta 🤦🏼‍♀️ To me pitala i medicinska sestra na prijemu na očnom kad smo isli na kontrolu. I jučer jedna osoba isto jel samo dojim? A nisam dala još ništa uz to? Onako malo mlijeka i keksa i tako to. 🤦🏼‍♀️ Ne znam. Ja sam kod starije poludjela jer su joj na prvom rođendanu njezinom dali lizaljku od coca-cole, pa reko nije jela još slatkiše, napravila sam joj specijalnu tortu da može jest i to a vi je šopate iza mojih leđa 🤦🏼‍♀️ I onda komentar: a šta će joj biti? Pa mora probati. 
    Mi idemo van ranije ujutro i kasno popodne - evo sad smo ušli i najela se i zaspala, al ovih dana nema šanse duže od pola sata da spava preko dana. Jedva čekam da malo zahladi - jesen moje omiljeno doba i onda šetnje i uživancija vani po cijele dane. Veliku u kolica, malu u klokanicu i ajmo. 

MickeyMouse
    31. Srpanj 2020. 09:47

Pupi možda će mu pasati morski zrak pa će bolje spavati 🤞🏼

Boa35
    31. Srpanj 2020. 09:50

Hahahah
    Baš ste me nasmijale.. 
    Mene već dave što ne dajem kašice.. pa mamin savjet nek krenem s bananom, jer eto ona je nama tako.. 
    Onda kad sam rekla da ide 3 dana jedna namirnica, okrenula je očima i rekla mi da nisam normalna.. 
    Pa nek joj čokolino dam, jer svidjet će joj se, a ja joj to uskračujem 🙈🙈

Boa35
    31. Srpanj 2020. 09:52

Pupi30

To s guranjem prstica i saka je ja mislim normalno….tj nadam se.Moj isto ima faze u danu kad ih toliko silovito gura da mu se zeludac dize. Mi popodne putujemo na more…vec sam nervozna od pomisli dernjave u autu 🙄😒 Ja sam se nadala kad zaspe oko 9 10 navecer da ce sveki s njim u sobu a mi okolo kod frendova koji su par min udaljeni od nas ali ocito nista jer vec danima svako malo zakenjka i nists mece osim cike 🤕🤕 Moji snovi o godisnjem su sruseni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sretno vam! 
    Javi kad stognete kako je prošlo 😊
    Mi idemo u srijedu i meni već sad muka 🙈🙈
    Sagi moja odspavala 5-6h u komadu i tad ne traži papati.. imamo 1-2 buđenja po noći..al zato preko dana jede svakih dva sata. 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.