Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    29. Srpanj 2020. 22:27

Hvala na ohrabljenju, moj plan je isto povrce... Tikvica, pa mrkva, pa batat i onda zelenjava... 

Boa35
    29. Srpanj 2020. 23:08

Cure, sretno s kašicama! Mi u pon idemo kod ped, pa ću vidjet kaj kaže ona.. 
    Ali mislim da je M spremna za papanje, no ne znam jesam li ja 🤣 prebrzo mi je to došlo..ona već naveliko mljacka i otvara usta kad joj nešto nudimo 🙈
    I samo jedna napomena..nemojte među prvih 5 namirnica uvoditi mrkvu i krumpir jer oni zatvaraju..pa da nemate probleme odmah na početku. 
    Na facebooku ima super grupa Domaće kašice za bebe..mislim da je baš korisna i ima puno ideja za kombinacije namirnica kasnije 😊

skoljka
    29. Srpanj 2020. 23:11

Sad sam sve zaboravila sta sam procitala 🙈
    Melorine 🥳👍🏻 bravo, ja kao da cekam da neko krene sa kasicama pa da i ja 😂😂😂. Imam 🍐🍏🥒🥕, neznam sa cim bi krenula. Pisi sve detaljno za nas koje smo prvi put u kasicama 🙈, kako pripremas, u cemu, kolicinu 😂
    Majo 🤞🏻evo da glava popusti, valjda si popila nesto protiv bolova.
    Sirenita i ja sam tak svog poslala po jedan, pa skuzila da mi je malo jedan 1m2, pa uzeo 2 paketa, ugl imali su i tad su bili na snizenju, jesu li sad, nisam gledala

sirenita
    30. Srpanj 2020. 02:06

skoljka

Sad sam sve zaboravila sta sam procitala 🙈
    Melorine 🥳👍🏻 bravo, ja kao da cekam da neko krene sa kasicama pa da i ja 😂😂😂. Imam 🍐🍏🥒🥕, neznam sa cim bi krenula. Pisi sve detaljno za nas koje smo prvi put u kasicama 🙈, kako pripremas, u cemu, kolicinu 😂
    Majo 🤞🏻evo da glava popusti, valjda si popila nesto protiv bolova.
    Sirenita i ja sam tak svog poslala po jedan, pa skuzila da mi je malo jedan 1m2, pa uzeo 2 paketa, ugl imali su i tad su bili na snizenju, jesu li sad, nisam gledala

Na webu je sad cijena 149, to je puna cijena. čini mi se...

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

brankica09
    30. Srpanj 2020. 07:47

Maja 3

mellorin cestitke na 1 kasicama…samo polako i opusteno!
    Malina..i mene glava rastura danas. Evo svi spavaju…ja razmisljam kako utisati muzevo hrkanje!

😂😂😂 M jesi utisala muza? 

sagi
    30. Srpanj 2020. 07:48

Jutro, 
    cure sretno s kašicama, sad ću imat kaj screenshoat kad krenete ❤️

Moj je zaspao 15 do 10 jučer i opet imao jedno buđenje za papanje i nastavio do 7. Nadam se da će to bit naš ritam i novo normalno 🤞

Odkad je Karla stavila sliku male s Fredovim kolutom u kadi jedva čekam da T navrši 3 mjeseca pa da probamo 🥰

Kad ste vi najranije vodile bebače i beboline na more? ne sjećam se koja je bila prva 😁

30. Srpanj 2020. 07:54

Jutro ☕
    Opet ista noc sa puno buđenja nekuzim, jos par dana da vidim jel kakvi skok ili vrucine pa cu joj navece ad dati. Jucer smo izgurali po danu za hranjenje svaka 2h pa su nastojati i danas da tako bude.
    A sad kasice 😁 nesmim je previse pohvaliti, ali fino to ona mljacka, prvo je kao neku facu slozila, a onda nako navaljuje da bi jos. Skuham joj za 10h pa pojede malo i onda cica poslije. Kuham joj u maloj padelici u malo vode, tako sam i starijoj, samo sto sam starijoj vecinom sve blendala, a sad cu pokusati vecinu gnjeciti. Za pocetak je to skroz mala kruskica i jabukica koje imam domace, naravno ne pojede ni to cijelo nego par zlicica za pocetak pa ce postepeno sve vise. Ja sam eto odlucila za prvu krusku jer ona otvara, a ipak ima neki okus. Imam i domace tikvice pa su one sljedece poslije jabuke. Ako ste nesigurni uvodite namirnicu po 3 dana, tako sam sa starijom, znaci 3 dana za redom kuhate istu namirnicu. Ja sam ovaj put odlucila za ove "blaze" namirnice po 2 dana, a za one sto su mi nesigurne i alergene po 3 dana pa sve laganini 😊
    Pitajte sto god vas zanima ako sam sto preskocila ☺

Vaki
    30. Srpanj 2020. 10:39

Daisy - hvala na ponovljenim fotkama. Prekrasan je... 
    Jagodice - kupuje se samo preko interneta. Ja sam svoju podlogu kupila čim se rodio, kao da će odmah puzati. 🤪
    Super za kašice! Moj se oblizava čim netko pije ili jede. Mislim da će on voljeti papicu... Ni ja ne znam kad bih počela jer me strah probave, pošto je do nedugo imao grčeve. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    30. Srpanj 2020. 10:41

Danas slavimo 4 mjeseca! Znam da ima još slavljenica i slavljenika od 3 mjeseca pa čestitam... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

brankica09
    30. Srpanj 2020. 11:26

Vaki

Danas slavimo 4 mjeseca! Znam da ima još slavljenica i slavljenika od 3 mjeseca pa čestitam…

💙 nekako brzo ide 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.