Cestitam svima na punim mjesecima ❤Bebe rastu sve su sladje i sladje..
🥰🥰🥰
Mi danas dosli na magnetsku i nisu nas primili a imali smo prioritetni termin(cekali mj i pol) da bi me trazili test na covid..a nitko nam nije to tako rekao i eto odj nas.Bila tuzna,i ljuta.Sad cekamo da se oslobodi neki termin.Nadam se da ce uskoro🙏🙏🙏,sta mozemo.Budemo i to rijesili,mi smo ko zmaj🙃
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jao uzas.Ja aam dozivjela da ga je jedna iz obitelji cmakala(s muzeve strane)a beba 2tj stara..na kraju smo zavrsile kad je dosao iz bolnice i kad je htjela uci u sobu da ga vidi..ja ljubazno(glupa ja😤) rekla da ce ga vidjeti kasnije vani kad izademo na otvoreno i da spava...digla nos usla bez pardona u nasu spavacu sobu!Ali od tad me ne podnosi.I neka uvrijedila se a ja samo svoje dijete stitim.Trebaju ljudi imati obzira i svako odlucuje za svoje dijete.
Sanja 89 Jao uzas.Ja aam dozivjela da ga je jedna iz obitelji cmakala(s muzeve strane)a beba 2tj stara..na kraju smo zavrsile kad je dosao iz bolnice i kad je htjela uci u sobu da ga vidi..ja ljubazno(glupa ja😤) rekla da ce ga vidjeti kasnije vani kad izademo na otvoreno i da spava…digla nos usla bez pardona u nasu spavacu sobu!Ali od tad me ne podnosi.I neka uvrijedila se a ja samo svoje dijete stitim.Trebaju ljudi imati obzira i svako odlucuje za svoje dijete.
Mickey bravo za odvikavanje. Sad ti je idealno vrijeme po ljeti za to. Mi smo to rijesili za par dana. Kad bi bili kod kuce stavili smo joj tutu na vidljivo mjesto da ju podsjeti i drzala sam je u haljinici bez gaca🙈 a vani sam je svako malo pitala da li mora ici na wc. Mi smo imali problema sa ecoli i povisenim leukocitima pa nam je pedijatrica savjetovala da sto prije maknemo pelenu i kad krenemo sa odvikavanjem da joj ne stavljamo povremeno jer ih tako bunimo.
.
Mellorine mozes u tikvicu rizine pahuljice umijesati ako si ih uvela.
Da, mene općenito živcira kad mi netko kaže naučit ćeš ga na ruke, ono kaj te briga uopće , nećeš ga ti nositi. Ne znam jel mi gore kad mi pameruje netko bez djece ili s djecom pa dobijem i lekciju ja sam svoje dijete tako i tako. 🙄
Da, mene općenito živcira kad mi netko kaže naučit ćeš ga na ruke, ono kaj te briga uopće , nećeš ga ti nositi. Ne znam jel mi gore kad mi pameruje netko bez djece ili s djecom pa dobijem i lekciju ja sam svoje dijete tako i tako. 🙄
E da ovo za ruke jebote to valjda svi "nastrebaju" pa vrte iste fraze i ovi s djecom i ovi bez... Pa ja neznam al meni nije palo napamet nekom dat savjet, petljat se, ma nista, niti mi je ikad doslo da poljubim tuđe dijete, ja stvarno neznam zasto neko ima potrebu davat komentare... Jos su mi gori ovi bez djece ali eto zna s djecom jer radi u vrticu(moj primjer) da iii... Znas iz teorija i knjiga dok ti MOJE dijete vristi na rukama...super
Ajme cure, znam kako vam je.. ja isto pizdim na neke stvari.. ono pa baš te briga kaj nosim dijete, neću je pustit da plače .jer eto oni je žele čuti kak jako plače.. 😣
Ima toliko situacija, al ne želim ni pisati jer se samo nerviram..
Sad mi isto svekrva bila neki dan i išli smo uzet hranilicu da imamo kod njih i ona se želi vozit s malom iza..a mala se ne voli voziti i jedino je ja mogu smiriti .. onda je svekrva digla malo nos, jer sam joj rekla da nemre iza s njom nek sjedne napred.. kad ju nosi i mala se uzmeniri odmah mi ju daje, a kaj bi bilo tek u autu?!
.
Kak vi živite po ovoj vrućini?
Mi danas treći dan nismo bile vani..ujutro kad se M probudi već je pakao vani, a navečer isto koma..uopće ne znam kak da idemo u šetnju..
Mi idemo u 7:45 al i to je prekasno vec, mislim da ovih dana necemo u setnje vise i gotovo, mucim samu sebe. Jos ja ovog princa od 7kg u nekom trenu moram i nositi 🙄
Dobro jutro napokon naspavano 🎉 ajme vec vidim sto ce biti kad je pohvalim ali moram, znaci zaspala u 22 i pocela se vrtit oko ponoci ja dam cicu ona se raskrivi na najjace, ja je samo vratila u kindac jer je ocito jos spavala i samo je sanjala nije tila jest. I onda se pocela vrtiti oko 3, tad je jela i onda oko 6 opet. Tako da daj Boze da smo opet na tom ritmu od 2 buđenja. I da ujutro u 6 ja u lokvi mlijeka, ima koja savjet kako oprati te fleke na madracu meni od nekog sredstva za kao ukljanjanje mrlja na kraju ostane zuta fleka 😓
.
Uh neznam sto bi ja da mi tako netko daje savjete i ljubaka malu u ovim uvjetima, vjerojatno bih rekla ne bi ja to mogla trpit. Srecom eto stvarno da nam niko nista ne dobacuje nikakve savjete, mene je glavno sto su pitali je kako spava toe stvarno najvise ljudi pitalo 😁
Jahanara nisam jos nista osim jabuke i kruske uvela, sljedeci tjedan mislim da cu proso joj prvo od zitarica uvesti, nisam se opremila kao skoljka na vrijeme 😁
Jutro,
Mi zaspali u 10,buđenje oko 3 i u pola 7 🙂
Problem je kaj sam si i jučer i prekjučer stavila alarm u 1.30 ak se ne probudim prije da provjerim sise. Naravno da su bile tvrde, ali je sisao. No, posljedica je kvrga u lijevoj sisi, masirala jučer, stavljala njega i nikak da riješimo, a svaki podoj na toj sisi jako bolan. Ujutro imala i blister. Nikako mi na zelenu granu.
.
Kolko su vama bebači najduže bez hrane?
.
Mellorine mislim da su ga svi koji su ga došli vidjet pitali za spavanje 🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji