Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    29. Srpanj 2020. 19:35

Anita pocela bi tako kako je savjetovala. Ionako to ide malo po malo, po par zlicica. 🤞 da sve dobro prodje.
    .
    Mellorine bravo 👏 ti si otvorila "sezonu" kasica u grupi.
    .
    Daisy presladak je🤩
    .
    Majo kako je na moru sa bebom i starijima? Da se pripremim psihicki🙈

• Sancy3
    29. Srpanj 2020. 20:32

Ajde probat cu, muz je na go od 1.8 tamsn da se skupa ufuravamo u kasice😂😂😂e sad jos jedno pitanje s cim poceti? Jel ok ako to bude tikvica?
    Bebice su predivneee😍😍😍

skoljka
    29. Srpanj 2020. 21:39

sirenita

Školjka, imam pitanje 🤗
    Tice se onih podnih puzzli. To si uzimala u lesnini na Jankomiru?
    Jel ih trebalo naručiti za tamo ili imaju stalno dostupno u prodavaonici?
    Unaprijed hvala na odg.!

Da tamo sam kupila. Imaju na skladistu. A sta se zahvaljujes 😂😂 I meni bi trebao jos jedan paket, nikako da odem 🤪

Jahanara
    29. Srpanj 2020. 21:41

Jahanara

Anita pocela bi tako kako je savjetovala. Ionako to ide malo po malo, po par zlicica. 🤞 da sve dobro prodje.
    .
    .
    Daisy presladak je🤩
    .

Sanja ne Anita🤦‍♀️

brankica09
    29. Srpanj 2020. 21:43

Mellorine

Eh ja citam i krenem komentirati i svaki put nesto i onda pola pozaboravljam. Uglavnom jedna prekrasna slika i puuno slatkih bebica 😍
    Daisy otkud vam hobica 😊
    Mickey, Jahanara kuzim vas, moja je starija zahtjevnija od bebe, navikla biti u centru paznje.
    Nakon nekoliko noci za cescim buđenjem, sinoc malo bolje. Mijenjanje pelene je jako zanimljivo, zacas mi se okrene na trbuh pa je vatam stalno 😂 trpanje ruku u usta poznato isto zubi nisu na vidiku 😁
    I jedna velika vijest nenadano ja njoj odlucila poceti sa kasicama. Ona je toliko pocela nas gledati kad jedemo i sva bi se razmahala da mi je bilo zao gledati je kako oce a nesmi. Tako da probala je krusku 2 dana i danas jabuku, malo joj skroz dam da je ipak ne optereti naglo pa cemo pomalo povecavati kolicinu.

💪 jel joj se svida? 🍐🍎🍏 

MickeyMouse
    29. Srpanj 2020. 21:48

Daisy i ja radim kao računovođa 😂 mogao bi i meni neki račun/predračun uletjeti u priču 😄
    Sanja dobro ti cure kažu, to u početku bude par žličica, tako da opušteno i lagano. Tikva, kruška, jabuka, mrkva - Ja planiram krenuti sa 
    povrćem.
    Cure uživajte na moru, mi smo danas malo na rijeci se osvježili - a mala je odmah zaspala čim smo došli jer je puno svježije bilo uz vodu. 

29. Srpanj 2020. 22:02

Glava me boli cijeli dan, citam vas al nemam snage pisati.
    Malac mi zaspao PRVI PUT od prve, osjetio da je mama lose.
    ❤️

Maja 3
    29. Srpanj 2020. 22:22

Jahanara

.
    .
    Daisy presladak je🤩
    .

Ove godine uzas! Treba njih troje iskombinirat...vucemo na plazu stvari ko mazge..kupamo se u plicaku..dobro mi je kad sestra ide s nama..onda mozemo i otplivat..a kad sami idemo...osudjeni na 20 cm vode..njima se ne pliva...oni uzivaju skakajuc..nina nemoze toliko u vodi bit.. snalazimo se

Maja 3
    29. Srpanj 2020. 22:24

mellorin cestitke na 1 kasicama...samo polako i opusteno!
    Malina..i mene glava rastura danas. Evo svi spavaju...ja razmisljam kako utisati muzevo hrkanje!

sirenita
    29. Srpanj 2020. 22:26

skoljka

sirenita

Školjka, imam pitanje 🤗
    Tice se onih podnih puzzli. To si uzimala u lesnini na Jankomiru?
    Jel ih trebalo naručiti za tamo ili imaju stalno dostupno u prodavaonici?
    Unaprijed hvala na odg.!

Da tamo sam kupila. Imaju na skladistu. A sta se zahvaljujes 😂😂 I meni bi trebao jos jedan paket, nikako da odem 🤪

Super 🤗 taman muz mislio danas navratiti po njih a ja mu pametnica rekla da ne ide jer na internet stranici piše da je dobavljivo kroz 3 dana 🙈

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.