Anita pocela bi tako kako je savjetovala. Ionako to ide malo po malo, po par zlicica. 🤞 da sve dobro prodje.
.
Mellorine bravo 👏 ti si otvorila "sezonu" kasica u grupi.
.
Daisy presladak je🤩
.
Majo kako je na moru sa bebom i starijima? Da se pripremim psihicki🙈
Ajde probat cu, muz je na go od 1.8 tamsn da se skupa ufuravamo u kasice😂😂😂e sad jos jedno pitanje s cim poceti? Jel ok ako to bude tikvica?
Bebice su predivneee😍😍😍
Školjka, imam pitanje 🤗
Tice se onih podnih puzzli. To si uzimala u lesnini na Jankomiru?
Jel ih trebalo naručiti za tamo ili imaju stalno dostupno u prodavaonici?
Unaprijed hvala na odg.!
Da tamo sam kupila. Imaju na skladistu. A sta se zahvaljujes 😂😂 I meni bi trebao jos jedan paket, nikako da odem 🤪
Anita pocela bi tako kako je savjetovala. Ionako to ide malo po malo, po par zlicica. 🤞 da sve dobro prodje.
.
.
Daisy presladak je🤩
.
Sanja ne Anita🤦♀️
Eh ja citam i krenem komentirati i svaki put nesto i onda pola pozaboravljam. Uglavnom jedna prekrasna slika i puuno slatkih bebica 😍
Daisy otkud vam hobica 😊
Mickey, Jahanara kuzim vas, moja je starija zahtjevnija od bebe, navikla biti u centru paznje.
Nakon nekoliko noci za cescim buđenjem, sinoc malo bolje. Mijenjanje pelene je jako zanimljivo, zacas mi se okrene na trbuh pa je vatam stalno 😂 trpanje ruku u usta poznato isto zubi nisu na vidiku 😁
I jedna velika vijest nenadano ja njoj odlucila poceti sa kasicama. Ona je toliko pocela nas gledati kad jedemo i sva bi se razmahala da mi je bilo zao gledati je kako oce a nesmi. Tako da probala je krusku 2 dana i danas jabuku, malo joj skroz dam da je ipak ne optereti naglo pa cemo pomalo povecavati kolicinu.
💪 jel joj se svida? 🍐🍎🍏
Daisy i ja radim kao računovođa 😂 mogao bi i meni neki račun/predračun uletjeti u priču 😄
Sanja dobro ti cure kažu, to u početku bude par žličica, tako da opušteno i lagano. Tikva, kruška, jabuka, mrkva - Ja planiram krenuti sa
povrćem.
Cure uživajte na moru, mi smo danas malo na rijeci se osvježili - a mala je odmah zaspala čim smo došli jer je puno svježije bilo uz vodu.
Glava me boli cijeli dan, citam vas al nemam snage pisati.
Malac mi zaspao PRVI PUT od prve, osjetio da je mama lose.
❤️
.
.
Daisy presladak je🤩
.
Ove godine uzas! Treba njih troje iskombinirat...vucemo na plazu stvari ko mazge..kupamo se u plicaku..dobro mi je kad sestra ide s nama..onda mozemo i otplivat..a kad sami idemo...osudjeni na 20 cm vode..njima se ne pliva...oni uzivaju skakajuc..nina nemoze toliko u vodi bit.. snalazimo se
mellorin cestitke na 1 kasicama...samo polako i opusteno!
Malina..i mene glava rastura danas. Evo svi spavaju...ja razmisljam kako utisati muzevo hrkanje!
Školjka, imam pitanje 🤗
Tice se onih podnih puzzli. To si uzimala u lesnini na Jankomiru?
Jel ih trebalo naručiti za tamo ili imaju stalno dostupno u prodavaonici?
Unaprijed hvala na odg.!
Da tamo sam kupila. Imaju na skladistu. A sta se zahvaljujes 😂😂 I meni bi trebao jos jedan paket, nikako da odem 🤪
Super 🤗 taman muz mislio danas navratiti po njih a ja mu pametnica rekla da ne ide jer na internet stranici piše da je dobavljivo kroz 3 dana 🙈
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji