Cure mi odradile vjezbe, moram pohvalit Ritu 🙈 nije plakala 🙊 bas je lijepo suradivala 🥰
Anita cekam sutra vas, javi nam 💪😊
Sagi sretna 2 mjeseca💙
Vaki sretna 4 mjeseca💙
Sta vrijeme leti... necemo se ni okrenuti imat ce godinu.
Vaki sretnih vam 4 🥳
Mi slavimo pola, okruglih 2 🙂
Brankica bravo za Ritu 🙂
Cestitke na punim mjesecima 😍
Nego ja neznam jesu vas hormoni sorali ...meni kroz tijelo neki trnci produ i onda preznojavanje a da ne pricam da bi mogla plakati za sve ...
Vaki sretnih vam 4 🥳
Mi slavimo pola, okruglih 2 🙂
Brankica bravo za Ritu 🙂
Sagi sretnih velikih 2 😍
Curke sretne mjesecnice bebama🥳 vrijeme leti!
Ja vas sve slusam kak vase bebe spavaju i cudim se ovom svojem nespavacu! Prek dana ne spava gotovo nista, reko okej valjda je takva beba jer je od pocetka takav, zalomi se koji dan da i nesto odspava, ali sam se lagano pomirila da jednostavno ne voli spavati po danu. Tjesila sam se da time da bar spava nocu, kad ono zadnjih 10 dana jako lose spava po noci, navecer zaspe oko pola 10 i vec se prvi put probudi u 11!Pa opet u 2-3, pa od 5 do 7-8 poluspavanje uz napinjanje za kakanje🤪🤪🥱
Nije mi jasno od kud sad toliko problema s kakanjem i to prvo budenje nikad nije bilo tako rano, barem je taj prvi dio noci udrio do 1-2. Stvarno ne znam kak da mu pomognem, a i sebi 🥱
Cure mi odradile vjezbe, moram pohvalit Ritu 🙈 nije plakala 🙊 bas je lijepo suradivala 🥰
Anita cekam sutra vas, javi nam 💪😊
Bravo Rita 🤗.
Joj ja jedva cekam vjezbice, jucer je napokon prihvatila da bude malo na busi ali neznam kako cemo tamo jer mi jos uvijek neda da ju ispravim, mozda jednostavno nije spremna 🤷♀️. Bas me zanima.
.
Curke sretni puni mjeseci ❤
Curke sretne mjesecnice bebama🥳 vrijeme leti!
Ja vas sve slusam kak vase bebe spavaju i cudim se ovom svojem nespavacu! Prek dana ne spava gotovo nista, reko okej valjda je takva beba jer je od pocetka takav, zalomi se koji dan da i nesto odspava, ali sam se lagano pomirila da jednostavno ne voli spavati po danu. Tjesila sam se da time da bar spava nocu, kad ono zadnjih 10 dana jako lose spava po noci, navecer zaspe oko pola 10 i vec se prvi put probudi u 11!Pa opet u 2-3, pa od 5 do 7-8 poluspavanje uz napinjanje za kakanje🤪🤪🥱
Nije mi jasno od kud sad toliko problema s kakanjem i to prvo budenje nikad nije bilo tako rano, barem je taj prvi dio noci udrio do 1-2. Stvarno ne znam kak da mu pomognem, a i sebi 🥱
Moj preko dana zadnje vrijeme spava na rukama sa sisom u ustima😫 a ja se topim od vrucine. Ujutro i predvece idemo van pa spava u kolicima. Noc je bila i nocas dobra, necu se puno hvaliti da se ne ureknem.
Vaki sretna 4 mjeseca, Sagi vama dva 😍 bome to vrijeme bas bas leti.
Kod nas danas na tapeti nespavanje u kombinaciji sa “neću” fazom u režiji moje prvorođene - 13:30 al ja sam spremna za noćno spavanje 😅
Tak sam se bila ponadala da je uhvatila neki ritam, jutros je zaspala sama na krevetu dok je velika prala zube i umivala se (jer se ustala u 6 jutros), popodne je zaspala sama u krevetiću pa ju je probudilo kakanje, pa neće zaspat, pa bi spavala al ak sam ja kraj nje. Sva sreća danas je muž doma tak da je on uspavao veliku. Sad sam je išla douspavat sa cicom 🤞🏼 Da odspava bar još pol sata.
A da ne pričam da se velika odvikava od pelena - jedan dan savršen, drugi je popiskila sve sto je stigla, mašina vesa samo radi, danas neće gaće hoće pelene, ali ih moram mijenjati svaki put kad piški, jučer nije htjela pelene nego gaće 🤦🏼♀️😂 kakala je u travu ispred kuće jer je morala piškit 😂 al bas pazim na svoje reakcije i ponašanje jer znam dosta slučajeva gdje su djeca kasnije razvila strah, dugo su imale pelene, nisu htjeli kakat i tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji