Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    30. Srpanj 2020. 13:58

Cure cestitke na punim mjesecima!! 

Boa35
    30. Srpanj 2020. 14:15

Vaki sretna četvorka, a sagi vama dvojka ❤️💙
    .
    Mi imamo zadnjih 4 večeri opet problema s uspavljivanjem.. preko dana sve super, zaspi bez drame..navečer to traje po sat i pol.. umjesto da se uspava i smiri, ona divlja, lupa rukama i nogama, vrišti, priča.. 🙈🙈 kad je muž uzme plač..jedino kod mene se želi držati.. ne znam koji joj je 🤷 
    A spavanje..jučer je spavala preko dana 3x po pola sata..danas evo već dva spavanja po skoro 2h.. to stvarno nikad ne znam kak će biti kod nje.. 
    Noć nam je ok..kad je naaapokon uspavamo navečer oko 22-23, buđenje oko 3 i sljedeće oko 7..tad se i dižemo. 

• Sancy3
    30. Srpanj 2020. 14:31

Karla89

Vaki sretna četvorka, a sagi vama dvojka ❤️💙
    .
    Mi imamo zadnjih 4 večeri opet problema s uspavljivanjem.. preko dana sve super, zaspi bez drame..navečer to traje po sat i pol.. umjesto da se uspava i smiri, ona divlja, lupa rukama i nogama, vrišti, priča.. 🙈🙈 kad je muž uzme plač..jedino kod mene se želi držati.. ne znam koji joj je 🤷
    A spavanje..jučer je spavala preko dana 3x po pola sata..danas evo već dva spavanja po skoro 2h.. to stvarno nikad ne znam kak će biti kod nje..
    Noć nam je ok..kad je naaapokon uspavamo navečer oko 22-23, buđenje oko 3 i sljedeće oko 7..tad se i dižemo.

Isti problem s uspavljivanjem u zadnje vrijeme, meni on zaspi brzo ali bez nosanja nista, i isto nece muzu nema sanse, valjda neka faza... 

mom3
    30. Srpanj 2020. 14:33

Vaki sretna 4 mjeseca i Sagi sretna 2 mjeseca. Mi smo danas ravno 3 mjeseca 😁

Jahanara
    30. Srpanj 2020. 14:39

Mmammaa sretna 3 mjeseca!🥳

My baby
    30. Srpanj 2020. 14:53

Jahanara tako ti moja spava preko noci a preko dana ju uspavam na cici i onda spava sama evo sad sam ju naucila da spava sama gore u sobi preko dana

My baby
    30. Srpanj 2020. 14:53

Svi koji slave pune mjesece sretni mjeseci❤️

Maja 3
    30. Srpanj 2020. 15:54

Sretnih 2,3 i 4 mjeseca!
    Bravo za vjezbice!
    Za nespavanje neznam sto bi napisala.
    Mickey super za odvikavanje..ici ce to. Mi smo to za vrijeme korone isto rijesili..al evo i sad se zna koji puta upiskit..ak se zaboravi. Mislim da je sad problem sto dok se kupa..pisa u gace..a kad je vani mora ih skidat..to ga buni.

Maja 3
    30. Srpanj 2020. 15:59

Brankice..nisam ga rijesila!  Bilo mi ga zao! Prvo je razrezao nogu u moru..onda je pala tegla s ormara mu na glavu..i rasjekla ga
    Kaze da ga pokusavam dokrajcit🤣
    U 1 u noci skup u stanu..ja..seka..on..vruce za popizdit..upalili klimu u dnevnoj i razgovaramo..vani 25.6° u to vrijeme..kak unutra nece bit vruce.

30. Srpanj 2020. 16:22

Cure sretni puni mjeseci 🎉
    Super za vjezbice da idu 👏
    Ocito kod vecine to nespavanje. Moja koda se preko dana bori da je ne uspavam. Znaci vidim da joj se spava i pocme cmakati onu dudu i ja cime je stavi u vodoravan polozaj da je nosam to je dreka samo takva i tako minutu dvi vristi i onda zaspe. Vecinom spava pola sata i eto je kao urica budna. I stalno se na trbuh okrece i odma pocme "rovati", odguruje se nogama koda ce zacas propuzati mozda su joj zato nemirne ove zadnje noci. Mislim da obicno tako bude prije nego bebe nesto nauce da su nekolka dana jako nemirne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.