Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    29. Srpanj 2020. 13:39

Jahanara ja sam isto već popodne premorena dok stavim malu spavat a to je u 19! I onda se sjetim da imam stariju dati večeru, kupanje i uspavljivanje - a dok joj pričam price za laku noc već bulaznim da me mala ispravlja. Jučer sam joj pjevala mamu kukunku i valjda zaspala na jednom dijelu i scimala se kako je mala rekla: placeeee mama kukunkaaaaa. Ja ona, aha da tu smo. 
    Najteži dio dana mi je popodnevno uspavljivanje starije 

sagi
    29. Srpanj 2020. 13:51

Vaki hahaha, da, baš i ne spava 20 sati, ali pola dana prespava 🙂 svaki put kad spava dođe brat i kaže ti opet spavaš 😁
    Al mogli bi reć da smo sretni, ima dane kad je nervozniji, al uglavnom je dobra i vesela beba 🙂
    Držim fige da i ti uskoro normalno jedeš.
    Meni muž radi od doma i dalje tak da nikad nisam sama skroz. 

sirenita
    29. Srpanj 2020. 14:02

Školjka, imam pitanje 🤗 
    Tice se onih podnih puzzli. To si uzimala u lesnini na Jankomiru? 
    Jel ih trebalo naručiti za tamo ili imaju stalno dostupno u prodavaonici? 
    Unaprijed hvala na odg.!

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Daisy30
    29. Srpanj 2020. 14:16

MickeyMouse sad si me sjetila na moju mamu kad mi je kao maloj isto tako premorena pricala pricu Vuk i tri prascica. I prica ona i u jednom trenu se skroz uspava i kaze "i pokuca vuk na vrata i uruci prascicu predracun"  Mama radi kao knjigovodja pa joj je posao uletio u pricu XD
    .
    Jahanara ja se jos uvijek mucim s desnom dojkom. Nakon sto sam rijesila onu groznu plocu u dojci koja ju je skroz zacepila, ostala je grudica. Masiram je vec par dana i taman kad pomislim ce to s iducim danom bit rijeseno, probudim se i ta grudice je migrirala ulijevo i povecala se. I sad opet masaza, oblozi... 
    .
    Vaki evo od jucer slika kad je zaspao u gymu + jedna slikica dok je budan  https://ibb.co/1QDJ6xf https://ibb.co/Ntw6r0T

mom3
    29. Srpanj 2020. 14:26

Sanja89

Mi smo bili kod pedijatra i uglavnom ona zeli da uvedemo kasice s 4mj.jer bi mozda na taj nacin razvio refleks gutanja kako treba…. Nisam pametna ni siigurna poslusat ju ili sta…. Ja sam se sva prestravila na to njeno samo zamisljam sebe samu s njim i borbe s gutanjem…..da

Probaj ponuditi 1-2 zlicice pa ces vidjeti kako reagira. Vecinom kada bebe krenu s dohranom samo isprobavaju okuse i pojedu samo par zlicica po obroku, ostalo je sve mlijeko. Ako ne zeli ili ga smeta onda ga ostavis i probas sutra. Nakon toga mu das mlijeko da se napapa i to je to.

mom3
    29. Srpanj 2020. 14:28

Daisy30 mali je presladak 😍

brankica09
    29. Srpanj 2020. 14:36

Daisy30

MickeyMousesad si me sjetila na moju mamu kad mi je kao maloj isto tako premorena pricala pricu Vuk i tri prascica. I prica ona i u jednom trenu se skroz uspava i kaze "i pokuca vuk na vrata i uruci prascicu predracun"Mama radi kao knjigovodja pa joj je posao uletio u pricu XD
    .
    Jahanara ja se jos uvijek mucim s desnom dojkom. Nakon sto sam rijesila onu groznu plocu u dojci koja ju je skroz zacepila, ostala je grudica. Masiram je vec par dana i taman kad pomislim ce to s iducim danom bit rijeseno, probudim se i ta grudice je migrirala ulijevo i povecala se. I sad opet masaza, oblozi…
    .
    Vakievo od jucer slika kad je zaspao u gymu + jedna slikica dok je budanhttps://ibb.co/1QDJ6xf https://ibb.co/Ntw6r0T

💙 slatkis 

29. Srpanj 2020. 14:38

Eh ja citam i krenem komentirati i svaki put nesto i onda pola pozaboravljam. Uglavnom jedna prekrasna slika i puuno slatkih bebica 😍
    Daisy otkud vam hobica 😊
    Mickey, Jahanara kuzim vas, moja je starija zahtjevnija od bebe, navikla biti u centru paznje.
    Nakon nekoliko noci za cescim buđenjem, sinoc malo bolje. Mijenjanje pelene je jako zanimljivo, zacas mi se okrene na trbuh pa je vatam stalno 😂 trpanje ruku u usta poznato isto zubi nisu na vidiku 😁
    I jedna velika vijest nenadano ja njoj odlucila poceti sa kasicama. Ona je toliko pocela nas gledati kad jedemo i sva bi se razmahala da mi je bilo zao gledati je kako oce a nesmi. Tako da probala je krusku 2 dana i danas jabuku, malo joj skroz dam da je ipak ne optereti naglo pa cemo pomalo povecavati kolicinu. 

Daisy30
    29. Srpanj 2020. 15:35

Mellorine

Eh ja citam i krenem komentirati i svaki put nesto i onda pola pozaboravljam. Uglavnom jedna prekrasna slika i puuno slatkih bebica 😍
    Daisy otkud vam hobica 😊
    Mickey, Jahanara kuzim vas, moja je starija zahtjevnija od bebe, navikla biti u centru paznje.
    Nakon nekoliko noci za cescim buđenjem, sinoc malo bolje. Mijenjanje pelene je jako zanimljivo, zacas mi se okrene na trbuh pa je vatam stalno 😂 trpanje ruku u usta poznato isto zubi nisu na vidiku 😁
    I jedna velika vijest nenadano ja njoj odlucila poceti sa kasicama. Ona je toliko pocela nas gledati kad jedemo i sva bi se razmahala da mi je bilo zao gledati je kako oce a nesmi. Tako da probala je krusku 2 dana i danas jabuku, malo joj skroz dam da je ipak ne optereti naglo pa cemo pomalo povecavati kolicinu.

Poklonila mu moja frendica  u slobodno vrijeme izrađuje od vune svakakve igracke i figurice

Daisy30
    29. Srpanj 2020. 15:36

Hvala cure 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.