Curke 🙈 sve smo u istim dilemama 🙈
Mislim da nam bebe istrazuju, da nisu jos zubi nego normalna faza razvoja oko usta 😊 R je pocela stavljat i nogu u usta, i ima neku novu foru dok cica zeli i svoj prst u ustima 🙈
Netko je napisao da ne moze beba normalno cisat dok je netko u prostoriji, isto tako i mi, cim cuje nekog gotovo, zvjernja okolo, prica 🤭 da ne propusti nesto 🙈
🤣🤣 i meni, hoce i cicu i obje ruke u ustima imat pa se ljuti sta joj neide
Curke 🙈 sve smo u istim dilemama 🙈
Mislim da nam bebe istrazuju, da nisu jos zubi nego normalna faza razvoja oko usta 😊 R je pocela stavljat i nogu u usta, i ima neku novu foru dok cica zeli i svoj prst u ustima 🙈
Netko je napisao da ne moze beba normalno cisat dok je netko u prostoriji, isto tako i mi, cim cuje nekog gotovo, zvjernja okolo, prica 🤭 da ne propusti nesto 🙈
I moj trpa i zvace saku u ustima, a i isto je tako poceo gurat prste u usta dok je na cici
Citam vas i vidim da vise manje sve imate iste probleme sa spavanjem, slinjenjem, hranjenjem ne znam stvarno vam nemam kaj za komentirati jer toga nema kod nas niti vam imam kaj pametno za reci pa bolje ne komentiram nikaj, prva beba je bila da nismo znali da imamo bebu a bome i sada druga, oboje su velike spavalice i dobrice, prva kcer ima 4 i pol godine uskoro i jos uvijek voli puno spavati 21-8/9 i jos odspava 2-3 sata popodne kad nejde u vrtic vikendom a inace bez problema spava u vrticu i vec je umorna oko 8 navecer i jedva ceka da ide na spavanje, nikad nismo imali problema sa kakanjem, zubicima i ostalim stvarima sce je s njom islo po skolski tak da iskreno nemam pojma kak vam je s takvim bebama koje imaju takvih problema 🤔🙄
Monalisa tako su svo moje troje djece velike spavalice i zubi kad su nicali ni znala da su niknuli,grceve nikad nijedna nije imala. Pa cure meni je tek jutro 😂a mala jos spava standard ja nemam sta za prijavit osim sto cu obecat da cu danas obuci djetetu kratke rukave😂
Skoljka - ne pitaj... Ne stignem ništa. Evo, sad tek doručkujem jer mi je mama pokupila starijeg u vrtiću pa su stigli.
Jahanara - ja sam sa starijim zeznula kad sam mu u polusnu nudila uvijek lijevu dojku (nemam pojma zašto, valjda mi je tako bilo lakše jer sam i ja napola spavala). Onda mi se desna prepunila pa je nije htio. Na kraju je papao samo lijevu. Koma za vidjeti, ali je uspješno dojio dugi niz godina. Zato sad dobro pazim da ih mijenjam...
Mame - žlijezde slinovnice se aktiviraju oko 3. mjeseca djetetova života pa sve bebe onda krenu slinit pa ne mora biti da je to simptom izbijanja zubića. Istina je da se jače slini kad kreću zubi jer slina olakšava bol, ali kamo sreće da nema drugih tegoba.
Sagi - tvoj brat tvrdi da Teo spava 20h dnevno. Sretnih li roditelja... 😃
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I još nešto. Većinom maknete fotke kad ja konačno krenem čitat vaše objave i onda ne stignem vidjet bebice. 😪
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mi smo bili kod pedijatra i uglavnom ona zeli da uvedemo kasice s 4mj.jer bi mozda na taj nacin razvio refleks gutanja kako treba.... Nisam pametna ni siigurna poslusat ju ili sta.... Ja sam se sva prestravila na to njeno samo zamisljam sebe samu s njim i borbe s gutanjem.....da
Jahanara super za dobru noc ☺️
A moja sad preko dana hoće cicu i po noći dok je u polusnu hoće ali to zadnje dnevno dojenje je i dalje koma. Još ako seka uleti sa svojim zahtjevima - koma jer se okreće na svaki zvuk, šuškanja, a na sekin glas pogotovo.
Moja isto stalno ima ruke u ustima, ili prste ako nema dude 😄 krene njih to zezat rano, a dug je put do prvog zuba. Moja starija tek sa 8,5 mjeseci dobila prvi zub
Jahanara ja sam isto već popodne premorena dok stavim malu spavat a to je u 19! I onda se sjetim da imam stariju dati večeru, kupanje i uspavljivanje - a dok joj pričam price za laku noc već bulaznim da me mala ispravlja. Jučer sam joj pjevala mamu kukunku i valjda zaspala na jednom dijelu i scimala se kako je mala rekla: placeeee mama kukunkaaaaa. Ja ona, aha da tu smo.
Najteži dio dana mi je popodnevno uspavljivanje starije
Uf Vaki znaci jos je puno na rukama. Drzi se zeno! Meni bude dosta kad se pola dana nosamo, budem luda i zivcana. Smuckaj si bar neki smoothie sa pahuljicama za dorucak. To mozes u hodu popiti a mozes pripremiti navecer za sutra.
.
Sto se tice sise, trudim se da svaki podoj bude druga. Po noci se za prvi podoj zeznem koji put pa ponudim onu koju je zadnju papao al onda obavezno drugu dam.
Kako je on par dana odbijao tu desnu i mislim da ju nije prazno do kraja, tako mi se pocele stvarati kvrge i cepiti kanalici. Svaki dan izdajam masiram kvrgu na nekoj drugoj strani sise. Boli me, vise ne znam jel od kvrga ili drepanja🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji